- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Съседче по чин :)
Аз седя самаМного е хубаво всъщност... от миналата година седя сама на чин, и сега като някой седне до мен ми се струва мноого тясно
![]()
Уу.. аз почти в всеки час сядам с различен човек.. Просто не отказвам на хората които искат да седят с мен, а и е забавноС всеки намираме за кво да се кискаме
.. Яко е.. не се карам с никой.. Общо взето важното е кеф да става :P
ami az do sega stoqh s Venci (az su6to sum Venci) ama sega napusnah tuy daskaloi sq nz s kogo 6a stoq suotvetno, a otnosno Venci s nego bqhme fr pove4e v school otkolkoto navun
Ххахахахахахаха, тва ми е съседката по чин от 5 класХахахаххахахахахаха, ако не седя до нея... ще се побъркам
Да се караме??? Хммм... рядко
Така, де... ние не може да сме сериозни, та да се караме... Ако за момент станем сериозни, после се изхилваме за нещо и пак сме си първи дружки
ХАхаххаа, не че много се притеснявам, като ми е сърдита... ще й мине
Иначе е много точна! Обсъждаме родата по цял ден от 2 седмици насам
![]()
Най-интересното е, че въпреки, че се познаваме от толкова време... никога темите за разговор не ни се изчерпвааат
Хахахаххахахахах, сетих се за един петък
![]()
![]()
![]()
еlsy![]()
emi seki 4as sedam s razli4en 4iekno po himiq,biologiq,matematika,fizika.. sqdam do edin fr s koito mn se razbirame i izliza zaedno.. ! gecata
![]()
nqmama drugar4e 21 edin smesedq s moeto drugo az is e razpolagam na celiq 4in goteno e no vse pak iskam da sum s nqkogo makar 4e ot mo kals mngo ne struvat![]()
Почти по всичко седя сама. Само по рисуване и музика седя с, който ми падне, ако съм в настроение. Мразя да седя до някой. Обичам да съм си сама и в междучасията и на чина.
Аз пък седя с Никито..Много готино момче...в последствия се оказа и брачедИначе само аз му подсказвам
Той ме прикрива докато говоря по тела в час и носи всичките учебници
![]()
Обикновено не сядам на чин с приятелите си - моя тактика.
Прекалено много се рзсейвам. Иначе до който и да сядам си намирам обща приказка или се побърквам и занимавам всички около мен.
Седя с най-добрата ми приятелкамн си подсказваме,като ни изпитват
![]()
![]()
Аз във всички часове съм с различни хора, но те всичките са много готини. Само отначало много ме беше страх от момчето, което седна до мен по френски. Седях съвсем накрая на чина, не смеех да го погледна..щото той е метъл. Не, че имам нещо против тях де, но той ме плашеше. Както и да е. Сега сме в много добри отношения. Постоянно се бъзикаме, много е забавен, добро момче![]()
Ами аз във всеки кабинет седя с различни хора.![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Официално сядам с едно момченце и едно момиченце, аз съм по средата. Ем, разбираме се, имаме непоклатима система за преписване, определено ми е супер забавно с тях.
^ Там сядам принципно.
Имам гадния навик да се местя. Понякога просто решавам, че искам да сменя обстановката, и се местя, а на следващия час пак се връщам.![]()
С една приятелка Ива супер човек е щом стоя с нея ест че ще ми допада не се караме и ние също си подсказваме доста добре![]()
Мм.. почти винаги си седя сама. По-добре ми е.
It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world.
всеки час съм си избрала различен човек но някуде са 3ма. 2 момичета и 1 момче и тъи се въртим както ни е удобно.караме се понякога ама за дребни работи колкото да има спор.хубавото е че не си правим пищови а си подсказваме хем сме написали хем даскалите не ни се карат![]()
Амиии аз седя до една от най-добрите ми приятелки![]()
Мн си я обичкам ...е разбира се понякога се караме![]()
Ама повечето време си говорим и се смеем и е мн забавно![]()
Зад мене също за едни от най-добрите ми приятели ама момчетаИ отстрани също
Мн се кефя къде седя
![]()
I L0VE MY FRIENDS
С едно много готино момиче, цял час си бъзикаме и си подсказваме на тестове, супер се разбираме.![]()
егати само аз ли седя с адски задръстено и антипатично за мен момче,всички тукас най-добрита си приятелки ,пък аз![]()