- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Съседче по чин :)
в нащо даскало седим момиченце с момченце... и мен ме туриха до "любимеца" на всички госпожи. казва се иван и само се чеши, където му падне. караме се... дооста XD за какво ли не, ама е ми е добре де![]()
Az stoq do edna shmatkas neq stoq ot 6ti klas i mn si q ybicham ,ama ve4e zehme da si pisvame i se karame na 1-2 mins
Kato se zdobrim obache sme pyrvi dryjki
Adii sys zdrave
![]()
по прицип класната (по история) ни сложи момче/момиче, ама по др предмети си седя както си искам...иначе седя с Кольо Мамата![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Със мене си седа щото сме по 1 на чин
Обаче душата ми крешти от скука и с двата си шизофренични гласа
и като цяло мисля че е тъпо и искам друугарче преди съвсем да съм врътнала
Завиждам ти. И аз предпочитам да седя сама, но ся има 30 човека и 15 чина та няма какПървоначално написано от Panic!
![]()
Аууу седя с едно момиче,което...е ходещ речник.Знае всичко на немски(подгответа сме)...направо й се чудя на ума.Не ми дава да говоря в час...иии като получих 2 тя ми вика "Ау,сега ше учиш много!"....Ама понякой път се кефя,че седя до нея,щото ме строява в две редици...хаха.
седя с едно момиче с което се харесваме само ние си знаем![]()
с един Мишо...
нема такъв пич xD
понякога и с 1 Жоро![]()
и той е ебати пича
Седя сам на чина.Мразя да има някой друг на чина ми където стоя.Само по-история седя с Вероника.Една от най-красивите момичета в училище, караме се често и разсмиваме класа, после спим и така!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
седя с Хриси и Ели.С Ели не се разбираме много,много защото е много надута,но все пак седи от другата страна на чина.С Хриси да караме се,но з анезначителни неща
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Предпочитам да седя сам, но понякога някой натрапник може да си седне най-нахално при мен.Поне 2-рия стол мога да го ползвам за да си кача краката на него![]()
седя с един пич дето и преди бяхме в едно даскало,а и сега след като кандидатствахме.Подсказва е си колкото можеме ама то нас най-много ни гледат,щото сме на последния чин
Всеки час седя с различен човек, а понякога сама и с всички се разбирам мн добре![]()
по немски стоя до Тодор-свясно момче,добър е в спорта,подсказва когато може,но за жалост е по-зле и от мен по предмета![]()
по биология стоя до новото момче(Симеон) и ох...най-забилото момче в класа-Живко...новия е ок-подсказва и тук таме казва нещо смешно,обаче Живко...айде да не коментирам,че те другите и без тва много го хранят
по музика всеки път е различно-при който ми е най-интересно
иначе стоя до Десислава-момиче,което е твърдо против пищовите,което "несъзнателно" си крие контролните точно когато аз реша да препипиша нещо и което се смее повече и от мен
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Седя с една от най-добрите си приятелки. Много се разбираме. : ) Подсказваме си на контролни, разбира се. : ) Рядко спорим, пък за караници да не говорим. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
sedq do nai-dobria si priqtel ... i postoqno se zabavlqvame ... taka vremeto minava mn po burzo obi4am si go mn![]()
My life is music !![]()
![]()
Ахахахах
всеки път седим различно на чиновете, 6 патки се въртим една след друга, всеки ден се караме и всеки ден се обичаме. Някви луди интрижки си вкарваме, но е весело все пак![]()
А относно подсказванията - ест, аз съм най-умна от всички и същеременно като се наложи нещо да им се подскаже си го казвам чисто, просто и явно на глас и такам
А пред учителите минавам с оправданието, че мисля на глас.
За мен това е най-добрата оперативна програма за подсказки!
И запоменете - очевидното не е очевидно когато наистина е очевидно!
ми класната ни е наредила по супер тъп начин. Естествено го спазваме само в нейния час... В часовете дет са в класната стая си седя с Борко. Напоследък се чепкаме, че му драскама блузата, че го настъпвам и други битови неща. Иначе е супер яко с него.. Ама е основния виновк за пръв път да ме изгонят от час през 9 годишната ми к ариера на ученичка...
По биология с две много близки приятелки - Емилия и Мариела. По музика - Жанета и Мадлен. Френски - Мадлен. Информатика - Мадлен и Мариела. А преди класнаат да ни размести си седях с Мадленчето![]()
Пълен отчет - не се приемат оплаквания за неизчерпателност.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
+10Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me
po matematika stoq na parviq 4in pred gospojata sami4ak![]()
po himiq stoq s edno momche s koeto mn mn ne se razbiram ama sedi do men da obmenqme idei kak da pobarkame daskalkata
a inache po dr predmeti stoq na edno i sashto mqsto i vseki pat do men sqda razlichen chovek![]()
Аз пък секи час съм до различен човекама най-често съм до една фр с ,, която много добре си се разбираме
... + тва на контролните винаги ми помага
![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Миии като цяло аз съм карък и пак не улучих с кой да седна.Седя с едно момиче, ма тя само ми върви оп петите. Иначе не е лош човек, но все пак кислородът е необходимост...!
Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....
Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )
Мойто съседче по чин се казва Десислава.Е ние сме почти най-дорби дружки..Ами караме се понакяога, ама май повече се лигавим..Тя ми прави контролните по математика понякога и по някой други предмети, а ако не съм аз тя жива ще загине по история и български...Общо взето весела раота..
с Пепс принципно, която ми е пълен контраст, но някак странно умеем да се понасяме и дори си допадаме като хораот девети клас насам имаме система за преписване - тя по химия и физика, аз по езици и история ^^^
понастоящем седя самичка, щото половината клас се разболя изведнъж.. в немския със скина, за да не съм сама и да има кого да нареждам :Д
paska