.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    в нащо даскало седим момиченце с момченце... и мен ме туриха до "любимеца" на всички госпожи. казва се иван и само се чеши, където му падне. караме се... дооста XD за какво ли не, ама е ми е добре де

Az stoq do edna shmatka s neq stoq ot 6ti klas i mn si q ybicham ,ama ve4e zehme da si pisvame i se karame na 1-2 mins Kato se zdobrim obache sme pyrvi dryjki Adii sys zdrave

по прицип класната (по история) ни сложи момче/момиче, ама по др предмети си седя както си искам...иначе седя с Кольо Мамата
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Със мене си седа щото сме по 1 на чин
    Обаче душата ми крешти от скука и с двата си шизофренични гласа
    и като цяло мисля че е тъпо и искам друугарче преди съвсем да съм врътнала

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Panic!
    Мм.. почти винаги си седя сама. По-добре ми е.
    Завиждам ти. И аз предпочитам да седя сама, но ся има 30 човека и 15 чина та няма как

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аууу седя с едно момиче,което...е ходещ речник.Знае всичко на немски(подгответа сме)...направо й се чудя на ума.Не ми дава да говоря в час...иии като получих 2 тя ми вика "Ау,сега ше учиш много!". ...Ама понякой път се кефя,че седя до нея,щото ме строява в две редици...хаха.

седя с едно момиче с което се харесваме само ние си знаем

Град
    София
    с един Мишо...
    нема такъв пич xD
    понякога и с 1 Жоро
    и той е ебати пича

Град
    София
    Седя сама...

Супер фен
    Град
    България
    Седя сам на чина.Мразя да има някой друг на чина ми където стоя.Само по-история седя с Вероника.Една от най-красивите момичета в училище, караме се често и разсмиваме класа, после спим и така!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

седя с Хриси и Ели.С Ели не се разбираме много,много защото е много надута,но все пак седи от другата страна на чина.С Хриси да караме се,но з анезначителни неща
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Предпочитам да седя сам, но понякога някой натрапник може да си седне най-нахално при мен.Поне 2-рия стол мога да го ползвам за да си кача краката на него

Град
    София
    седя с един пич дето и преди бяхме в едно даскало,а и сега след като кандидатствахме.Подсказва е си колкото можеме ама то нас най-много ни гледат,щото сме на последния чин

Всеки час седя с различен човек, а понякога сама и с всички се разбирам мн добре

Град
    Between The Hell and The Heaven
    по немски стоя до Тодор-свясно момче,добър е в спорта,подсказва когато може,но за жалост е по-зле и от мен по предмета
    по биология стоя до новото момче(Симеон) и ох...най-забилото момче в класа-Живко...новия е ок-подсказва и тук таме казва нещо смешно,обаче Живко...айде да не коментирам,че те другите и без тва много го хранят
    по музика всеки път е различно-при който ми е най-интересно
    иначе стоя до Десислава-момиче,което е твърдо против пищовите,което "несъзнателно" си крие контролните точно когато аз реша да препипиша нещо и което се смее повече и от мен

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Седя с една от най-добрите си приятелки. Много се разбираме. : ) Подсказваме си на контролни, разбира се. : ) Рядко спорим, пък за караници да не говорим. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

sedq do nai-dobria si priqtel ... i postoqno se zabavlqvame ... taka vremeto minava mn po burzo obi4am si go mn
    My life is music !

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ахахахах
    всеки път седим различно на чиновете, 6 патки се въртим една след друга, всеки ден се караме и всеки ден се обичаме. Някви луди интрижки си вкарваме, но е весело все пак
    А относно подсказванията - ест, аз съм най-умна от всички и същеременно като се наложи нещо да им се подскаже си го казвам чисто, просто и явно на глас и такам
    А пред учителите минавам с оправданието, че мисля на глас.
    За мен това е най-добрата оперативна програма за подсказки!

И запоменете - очевидното не е очевидно когато наистина е очевидно!

Град
    Шумень
    ми класната ни е наредила по супер тъп начин. Естествено го спазваме само в нейния час... В часовете дет са в класната стая си седя с Борко. Напоследък се чепкаме, че му драскама блузата, че го настъпвам и други битови неща . Иначе е супер яко с него.. Ама е основния виновк за пръв път да ме изгонят от час през 9 годишната ми к ариера на ученичка...
    По биология с две много близки приятелки - Емилия и Мариела. По музика - Жанета и Мадлен. Френски - Мадлен. Информатика - Мадлен и Мариела. А преди класнаат да ни размести си седях с Мадленчето

Пълен отчет - не се приемат оплаквания за неизчерпателност.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Цитирай Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me
    Аз сядам с най-добрата си приятелка и сме си супер заедно.Много си помагаме по време на тестове и изпитвания
    +10

po matematika stoq na parviq 4in pred gospojata sami4ak
    po himiq stoq s edno momche s koeto mn mn ne se razbiram ama sedi do men da obmenqme idei kak da pobarkame daskalkata
    a inache po dr predmeti stoq na edno i sashto mqsto i vseki pat do men sqda razlichen chovek

Аз пък секи час съм до различен човек ама най-често съм до една фр с ,, която много добре си се разбираме ... + тва на контролните винаги ми помага
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    отвъд тилилейските гори....
    Миии като цяло аз съм карък и пак не улучих с кой да седна .Седя с едно момиче, ма тя само ми върви оп петите. Иначе не е лош човек, но все пак кислородът е необходимост...!
    Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....

Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )

Мойто съседче по чин се казва Десислава.Е ние сме почти най-дорби дружки..Ами караме се понакяога, ама май повече се лигавим..Тя ми прави контролните по математика понякога и по някой други предмети, а ако не съм аз тя жива ще загине по история и български...Общо взето весела раота..

Град
    летя надолу с главата
    с Пепс принципно, която ми е пълен контраст, но някак странно умеем да се понасяме и дори си допадаме като хора от девети клас насам имаме система за преписване - тя по химия и физика, аз по езици и история ^^^
    понастоящем седя самичка, щото половината клас се разболя изведнъж.. в немския със скина, за да не съм сама и да има кого да нареждам :Д
    paska

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си