.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Не е лоша, забавна е. Но понякога ме дразни.

Седя с момче,мноо пекан човек... Просто с него няма за какво да се караш

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    Седя с най-добрата ми приятелка в училището и една от най-добрите в живота Невероятна е . Караме се често,но след 5-10 минути ни минава
    казва се Марти и си я обичкам мн мн

е аз кво да кажа несе съдържам на един чин всеки ден на различно място според зависи кои е на дасакало
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Седя с един от най-добрите ми приятели.

еми, стоя с най-добрата си приятелка....подсказването и преписването е голямо.... не се караме...иначе понякога стоя с едно момче,което е страшен пич...

с най добрата ми приятелка...разбираме се и почти не се караме

Re: Съседче по чин :)

Цитирай Първоначално написано от I wAnNA bE BAd
    С кой седите в даскало?Какво мислите за него?карате ли се понякога и за какво ?
    Мойта бебка се казва Златина и е един от най-точните хора който познавам Пооочти не се караме и имаме отлична система за подсказване
    Остави с кой стоя кажи за отличната ви система

Колкото и тъпо да звучи ние стойм по номера в повечето часове стоя с Ивчо естествено караме се но за глупости а когато не стоим по номера нямам много голям избор понеже сме само 4 момиче в клас с 25 момчета

Сядам по4ти винаги със моята най-добра приятелка Мариела
    ~Remember,remember...25th of November~

Писала съм преди тук, но понеже си смених другарчето по чин, пак ще пиша
    Сега съм с двете си най-добри приятелки от даскалото .. Седим си отзад на тройната маса и сме си перфектно ... най-сетне аз се махнах от русото изчадие, до което бях
    А в събота уроците считат ли се ?!??
    нз, но ще кажа и за тях
    тогава пък на четворна маса (две двойни една до друга) седя с три момчета от класа (предпочитам мъжка компания, какво да правя сега)
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Ем в сички часове седя с един мои добър и доста стар приятел - Митко се казва.Стабилен е малко по-скромен и тих но като доиде часът по англииски ( в англииска паралелка сме хД ) почва смехът.Е като доиде контролно не е страшно все пак зад нас седят 2 момичета и те така (: Абе горе доло се оправяме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си