- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Съседче по чин :)
Седя с момче,мноо пекан човек...Просто с него няма за какво да се караш
![]()
казва се Марти и си я обичкам мн мнПървоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
![]()
е аз кво да кажа несе съдържам на един чин всеки ден на различно място според зависи кои е на дасакало![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
еми, стоя с най-добрата си приятелка....подсказването и преписването е голямо....не се караме...иначе понякога стоя с едно момче,което е страшен пич...
![]()
с най добрата ми приятелка...разбираме се и почти не се караме![]()
![]()
![]()
Остави с кой стоя кажи за отличната ви системаПървоначално написано от I wAnNA bE BAd
![]()
Колкото и тъпо да звучи ние стойм по номера в повечето часове стоя с Ивчо естествено караме се но за глупости а когато не стоим по номера нямам много голям избор понеже сме само 4 момиче в клас с 25 момчета![]()
Сядам по4ти винаги със моята най-добра приятелка Мариела![]()
![]()
~Remember,remember...25th of November~
Писала съм преди тук, но понеже си смених другарчето по чин, пак ще пиша![]()
![]()
![]()
Сега съм с двете си най-добри приятелки от даскалото .. Седим си отзад на тройната маса и сме си перфектно ... най-сетне аз се махнах от русото изчадие, до което бях![]()
![]()
![]()
А в събота уроците считат ли се ?!??
нз, но ще кажа и за тях![]()
тогава пък на четворна маса (две двойни една до друга) седя с три момчета от класа(предпочитам мъжка компания, какво да правя сега)
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ем в сички часове седя с един мои добър и доста стар приятел - Митко се казва.Стабилен е малко по-скромен и тих но като доиде часът по англииски ( в англииска паралелка сме хД ) почва смехът.Е като доиде контролно не е страшно все пак зад нас седят 2 момичета и те така (: Абе горе доло се оправяме![]()