.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

стигат ли ви ПАРИТЕ и как да искарате малко в свободното си

Има ли от вас някои които да бачка през сеободното време. И какви други начини използвате да си искарате някой лев в повече.Защото лично на мен не ми достигат почти никога тези който ми дават наще.

Голям фен
    parite nikoga ne stigat rabotq samo sabota i nedelq i prez tezi dni iskarvam razli4no ot 20 do 60 leva.. razli4no e vseki pat
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Е какво рааботиш? Дай съвет та и ние да искараме някой лев отгоре.

ne mu li vijdash nika
    I'm not gonna ever ever let you leave You're all I've got
    You're all I want
    And without you I don't know what I'd do
    I could never ever live a day without you
    Here with me do you see
    You're all I need... <3

Голям фен
    tova koeto az rabotq ot tozi forum ne mislq 4e nqkoi go moje.. i nqma ni6to ob6to s nicka mi kakto kazaha
    machoka
    Администратор

И на мен не ми стигат, но гледам да не харча за глупости.

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    tova koeto az rabotq ot tozi forum ne mislq 4e nqkoi go moje.. i nqma ni6to ob6to s nicka mi kakto kazaha
    батеее, батееее а ти космунафт ли си батееее
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    На мен пък ми стигат

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    "космунафт" ?! ...

Реално погледнато никой не може да каже че му стигат парите.Аз принципно бачкам,вадя някакви пари от далавери,получавам доходи от още 1-2 източника и пак за почти нищо не ми стигат.
    Вадя пари от далавери--това ми хареса

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    ne po elektro obzavejdane na avtomobili rabotq ili kakto sa go 4uvali pove4eto - ji4kadjiq
    machoka
    Администратор

От темата исках да получа съвет какво може да прави един ученик в свободното си време за да искара някой лев.Не да ми казвате,че сте жичкаджий и космунавти

Повече от фен
    izop6tooo ne mi stigat paritee....na6e kolkoto mi davat tolkova pove4e ne mi siigat :d
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    Montana
    Ееее има поне един деето да го може това може и пове4е да има аз у4а за жи4каджия
    Ne si po lud ot men

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    ne po elektro obzavejdane na avtomobili rabotq ili kakto sa go 4uvali pove4eto - ji4kadjiq
    i az dolo gore tova pravq, ji4akdjiq sum ama se ograni4avam samo s gazovi uredbi, sravnitelno dobur dohot e za men ina4e parite mogat i da mi stignat ama rqdko

Град
    Е там...
    не много чисти далавери

Град
    Пловдив
    ем на мен ми стигат да отида на даскало да се наям там след тфа да се пребера (с такси примерно) и да отида на кафе ии нямам свободно време , за да изкарвам пари

Град
    На стадиона за бягане.
    На диета съм и парите са ми добре
    почти не харча .
    Running is my drug and I am overdosed ..

Повече от фен
    Град
    sofia
    Аз вадя пари от кенефа

На мен никога не ми стигат парите

Цитирай Първоначално написано от val_man
    От темата исках да получа съвет какво може да прави един ученик в свободното си време за да искара някой лев.Не да ми казвате,че сте жичкаджий и космунавти
    Спокойно-добра съм, ще ти помогна. Аз например си намерих работа в на тате фирмата и раздавам флаери за концерти .. сложно е , хората са гадняри, не зимат или пък искат много обяснения а няма време .. но пък са пари. Аз имам до вторник да раздам още някъде 2000 флаера и така. След училище отивам със сестра ми и раздаваме. Поразтърси се, наистина много трудно се намира работа за тиинеиджър. Късмет

Ем аз през лятото бачкам на село и си изкарвам паричките за 2/3 дена най - мн 50 лв
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Мангизите ,които ми дават ми стигат.Бачкам само лятото.

oh mn hubava temi4ka )) ami az sum ne6to sredno.....na6te mi davat redovno....pprimerno 50lv sedmi4no,no ako ne mi stignat-trqbva da kupuvam podaruci ili razni dr raboti ,estestveno 4e nqma da me ostavqt bez pari!!!! a otdelno i az izkarvam ne6to,makar i malko-rabotq v edno detsko klub4e ,vodq party-ta i t.n. .....na kratko-dovolna sum

Ми не ми стигат много ясно ама когато остана съвсем на червено хода да си изкарам малко пари от сварка и покер
    Йога и мъдрост

Град
    Хасково
    На мен по принцип ми стигат,но от време на време отивам да помагам на мама в магазина ни за дрехи или като е за стока с татко, оставам в магазина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си