- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- стигат ли ви ПАРИТЕ и как да искарате малко в свободното си
Има ли от вас някои които да бачка през сеободното време. И какви други начини използвате да си искарате някой лев в повече.Защото лично на мен не ми достигат почти никога тези който ми дават наще.
parite nikoga ne stigatrabotq samo sabota i nedelq i prez tezi dni iskarvam razli4no ot 20 do 60 leva.. razli4no e vseki pat
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Е какво рааботиш? Дай съвет та и ние да искараме някой лев отгоре.![]()
ne mu li vijdash nika![]()
I'm not gonna ever ever let you leave You're all I've got
You're all I want
And without you I don't know what I'd do
I could never ever live a day without you
Here with me do you see
You're all I need... <3
tova koeto az rabotq ot tozi forum ne mislq 4e nqkoi go moje.. i nqma ni6to ob6to s nicka mi kakto kazaha
machoka
Администратор
батеее, батееее а ти космунафт ли си батееееПървоначално написано от HaPKoMaHqk
Raise your fist!
Вадя пари от далавери--това ми харесаПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
![]()
neПървоначално написано от MostHated
po elektro obzavejdane na avtomobili rabotq ili kakto sa go 4uvali pove4eto - ji4kadjiq
machoka
Администратор
От темата исках да получа съвет какво може да прави един ученик в свободното си време за да искара някой лев.Не да ми казвате,че сте жичкаджий и космунавти![]()
izop6tooo ne mi stigat paritee....na6e kolkoto mi davat tolkova pove4e ne mi siigat:d
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Ееее има поне един деето да го може това може и пове4е да има аз у4а за жи4каджияПървоначално написано от HaPKoMaHqk
![]()
Ne si po lud ot men
i az dolo gore tova pravq, ji4akdjiq sum ama se ograni4avam samo s gazovi uredbi, sravnitelno dobur dohot e za men ina4e parite mogat i da mi stignat ama rqdkoПървоначално написано от HaPKoMaHqk
![]()
не много чисти далавери
ем на мен ми стигат да отида на даскало да се наям там след тфа да се пребера (с такси примерно) и да отида на кафе![]()
ии нямам свободно време , за да изкарвам пари
![]()
На диета съм и парите са ми добре![]()
почти не харча .![]()
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Аз вадя пари от кенефа![]()
На мен никога не ми стигат парите![]()
![]()
Спокойно-добра съм, ще ти помогна. Аз например си намерих работа в на тате фирмата и раздавам флаери за концерти .. сложно е , хората са гадняри, не зимат или пък искат много обяснения а няма време .. но пък са пари. Аз имам до вторник да раздам още някъде 2000 флаера и така. След училище отивам със сестра ми и раздаваме. Поразтърси се, наистина много трудно се намира работа за тиинеиджър. КъсметПървоначално написано от val_man
![]()
Ем аз през лятото бачкам на село и си изкарвам паричките за 2/3 дена най - мн 50 лв![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Мангизите ,които ми дават ми стигат.Бачкам само лятото.
oh mn hubava temi4ka)) ami az sum ne6to sredno.....na6te mi davat redovno....pprimerno 50lv sedmi4no,no ako ne mi stignat-trqbva da kupuvam podaruci ili razni dr raboti ,estestveno 4e nqma da me ostavqt bez pari!!!! a otdelno i az izkarvam ne6to,makar i malko-rabotq v edno detsko klub4e ,vodq party-ta i t.n. .....na kratko-dovolna sum
![]()
Ми не ми стигат много ясно ама когато остана съвсем на червено хода да си изкарам малко пари от сварка и покер![]()
![]()
![]()
Йога и мъдрост
На мен по принцип ми стигат,но от време на време отивам да помагам на мама в магазина ни за дрехи или като е за стока с татко, оставам в магазина![]()