.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    не :P то на кой му стигат?
    ами от avon най-вече си прибавям пари
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    И на мен не ми стигат, но гледам да не харча за глупости.
    +1.

Охх,на мене джобните ми стигат почти винаги .. даже в последния месец-два ми остават по около три лева почти всеки ден ...
    Иначе от никъде не си изкарвам парички,ако имам нужда от нещо имам мама,баба ... .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

не работя наще дават кинти за всичко нямам оплаквания

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И на мен ми стигат, щото напоследък нямам апетит на даскало Пък и си имам спестени, така че се надявам скоро време да нямам оплаквания
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

стигат парите, не се оплаквам...понякога са повече, друг път по- малко...докато си ученик нямаш перспектива за мн лъскава работа-повечето хора около мен в гимназията работеха като бармани и сервитьорки. По -натам вече и нещо по-яко може да излезе.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Когато си ги разпределям правилно ми стигат. Случва се обаче да се изкуша и да направя някоя непредвидена покупка и тогава се налага да спестявам от други разходи ,за да компенсирам...
    А авторе , ако имаш достатъчната възраст , може да се хванеш барман или сервитьор почасово , тоест да ходиш по което време ти е удобно и да ти плащат на час. Една съученичка така кара 11 и 12 клас - записва се в работния график , че ще е на работа в петък , и отива в посоченото време. Поразрови се из обявите за работа за нещо подобно.

Супер фен
    Не работя,но лятото мисля да го направя, поне 3 месеца от 12 да подпомогна нашите.

Аз познавам един милионер който веднъж си говорихме и ми каза - "Малее много скъп стана живота!" .Сами си преценете

Мега фен Аватара на Infinity
    не само че ми стигат,но са ми и предостатъчни...в повечето случаи ми остават доста при това..
    To infinity and beyond.

аз бачкам на бензиностанциа ношна смяна и след тва на даскало супер шит и парите никога не стигат

Neshto wse ne mi stigat..i se draznq na sebe si..shoto gi harcha za pulnite tupotii .. i to dori ne se useshtam..abe bezotgoworen chowek

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Някак си се оправям...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами не ми стигат че и те наще я дадат я не и аз исках да бачкам някъде почасово ама съм на 15 и няя ме земат никъде...ии ще си пробвам късмета лятото пък дано стане

Cruel Intentions

еми....колкото повече имам,толкова повече затъвам и хич не ми стигат.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си