- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОТРЕСЕНА СЪМ!!!
Истината е,че големите е*ачи са пълни загубеняци. Един оня ден пък ми изтърси такава простотия. Момичетата отдолу имали 2 дупки. 1 от където да се*еш и 1 от където да се е*еш ...![]()
![]()
За кфо си говориммм ...
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ти пък откъде се извъди такъв ИНТЕЛЕКТЕНПървоначално написано от Armani_P
![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Аз съм потресен от ниската ти езикова култура и вулгарния език с който си служиш, неприсъщ за едно момиче.Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
Тъпи има и от двете страни - мочета и момичета. Това че момчетата изостават с интелектуалното си развитие спрямо момичетата - ок докато мъдрите се намъдруват лудите се налудуват после си ги настигаме, че в някои отношения ги минаваме. Аз мисля, че въпросите на тези момчета са адекватни, но грубо зададени. Все пак на тази възраст всеки има някаква представа какво е това, всеки е чувал или виждал, но никой не знае с точност и започват да се вкарват разни теории и хипотези кое как е и т.н. при все че никой няма и идея за какво иде реч. За момичетата...ми какво за тях...радвам се, че съм се родил момче. В 8-ми клас чух съвсем сериозен и доста компетентен разговор на момичета коя как иска да ражда - с упойка, без упойка, по естествен път, със секцио не знам си как и не знам си с какво. Съжелявам, но на тази възраст наистина искам да мисля за това дали Батман ще бие Супермен пред това да мисля, чета, тревожа и обсъждам за това което ще ми се случи след около 20 години и как ще се справям с живота тогава. За всичко си има време.
Ако им беше обяснила например, че жените не се изпразват другият път щяха да ти говорят за секс по-подготвени или щеше да ги е срам вече от теб (т.е. няма да смеят да ти говорят повече глупости).
Нали ъ големи ебачи![]()
ко изобщо съ занимааш с тях
![]()
Добре дошла в 21 век![]()