.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Цитирай Първоначално написано от Armani_P
    ...Защото директно мога да ви изброя много момчета,които знаят повече от вас,но нито се хвалят,нито се смеят на невежите.Това,че са питали - нищо лошо няма,като не знаят има време да се учат...
    Така е.

Супер фен Аватара на miShle
    Истината е,че големите е*ачи са пълни загубеняци. Един оня ден пък ми изтърси такава простотия. Момичетата отдолу имали 2 дупки. 1 от където да се*еш и 1 от където да се е*еш ... За кфо си говориммм ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от Armani_P
    " опитните,умните,интелектните "
    Ти пък откъде се извъди такъв ИНТЕЛЕКТЕН
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    село София

Re: ПОТРЕСЕНА СЪМ!!!

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    здравейте ! искам да ви споделя каква е сексуалната култура на 15-16 годишните ми съученици.... питат ме днес 3ма как сме се били изпразвали жените(разправят ми че някакъв техен приятел е*** няква и оная му се изпразнила в устата )... къде е тая G точка, мъжете имат ли я, кво праим като свършваме, да не би да пъшкаме... и накрая единя ми вика "аз като си удара една чикия и не моо да е**" та му викам че ти иначе можеш ли... иначе са големи ебачи.. аз знам че има хора които са страшно зле, но това направо ме порази!!!!
    Аз съм потресен от ниската ти езикова култура и вулгарния език с който си служиш, неприсъщ за едно момиче.

Тъпи има и от двете страни - мочета и момичета. Това че момчетата изостават с интелектуалното си развитие спрямо момичетата - ок докато мъдрите се намъдруват лудите се налудуват после си ги настигаме, че в някои отношения ги минаваме. Аз мисля, че въпросите на тези момчета са адекватни, но грубо зададени. Все пак на тази възраст всеки има някаква представа какво е това, всеки е чувал или виждал, но никой не знае с точност и започват да се вкарват разни теории и хипотези кое как е и т.н. при все че никой няма и идея за какво иде реч. За момичетата...ми какво за тях...радвам се, че съм се родил момче. В 8-ми клас чух съвсем сериозен и доста компетентен разговор на момичета коя как иска да ражда - с упойка, без упойка, по естествен път, със секцио не знам си как и не знам си с какво. Съжелявам, но на тази възраст наистина искам да мисля за това дали Батман ще бие Супермен пред това да мисля, чета, тревожа и обсъждам за това което ще ми се случи след около 20 години и как ще се справям с живота тогава. За всичко си има време.

Ако им беше обяснила например, че жените не се изпразват другият път щяха да ти говорят за секс по-подготвени или щеше да ги е срам вече от теб (т.е. няма да смеят да ти говорят повече глупости).

Нали ъ големи ебачи ко изобщо съ занимааш с тях

Добре дошла в 21 век

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    ем така е...повечето не знаят дали им са пикaе или им са е** ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си