- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- да спра гримовете,пресите и т.н
Най-добрия изборПървоначално написано от zvezda_
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Спирай естествено!!!
Спирай също и да си режеш ноктите защото малки частици от тях се начупват.
Спри да си миеш зъбите защото в пастата за зъби има химия!
Дори не си плакни лицето с вода защото тя също е преработвана с химия.
Ще си №1!!![]()
![]()
Малка шегичка! Не го приемай на сериозно..
Еми спри да използваш фон дъо тен ами почни да слагаш кремове ако имаш пъпки и други неща по лицето (защото фдт-то се използва само за да ги прикрива) А ако косата ти изглежда добре без сешоар няма причина да не спреш да си гориш косата.. Колкото до спирали,моливи и тн.. те не пречат чак толкова много..Дори има Спирали които са подхранващиЗа червилата - замени ги с балсам за устни.
![]()
искам да ви кажа,че откакто спрях фдт-на (от лятото) се чувствам нeeевероятно
не се налага да мисля дали вече кожата ми не блести заради фдт-на,да не си пипам лицето ,за да не се нацапам.. абе изобщо такава свобода..и се чувствам толкова сладка без изкуствени цветове по себе си,имам си само слааадки розови бузки,свежи,млади,супер))
е,в началото ми беше малко гадно че не ми е така перфектно равен тена на кожата...ама свикнах с мисйлта,че това сйм аз.. и сега вече дори не ми излизат пйпки,с две думи-проблемите си отидоха заедно с фдт-на (да чукнем на дърво).Околко мен доста хора спряха да ползват фдт и така всиички се чувстваме супер.Вече съм далеч по-непритенциозна по отношение на перфектния вид,който поддържах преди и това ми дава наистина свобода..решавам и излизам за 2 минути..закъснявам и не се притеснявам,че не съм се гримирала..идеално![]()
![]()
![]()
Спирането на фдт-на при мен се оказа нов етап от живота ми.
Към всички-опитайте и вие!Ще се чувствате по-уверени в самите себе си;]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()