- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любим сериал по Fox life
Ам, такам.. Доктор Хаус, Сексът и Градът, еЛ връзки и Вероника Марс.![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
Ally McBeal![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ПриятелиАнатомията на Грей... Доктор Хаус
аа и Малкълм
![]()
Първоначално написано от LONSDALE
Хаус
![]()
Робинята на Quench
Почнаха почти всички сериали по фокс лайф да ме дразнят.. ебати по 100 пъти дават първия сезон и то само него.. ми къде са другите е.. и тия тъпи лесбийки, педали и сякви където се правят на много смешни... хах
Fall down seven times..
Stand up eight.
Малкълм
Анатомията на Грей и приятели
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Приятели, Анатомията на Грей, Доктор Хаус, Двама мъже и половина, Отчаяни съпруги, Сексът и градът, ама вече и мен ме дразнят с тия повторения, тъй че много-много вече тая телевизия не я уважавам.
приятели и сексът и градаПървоначално написано от LONSDALE
Вероника Марс![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Леле като живеех в стая с телевизор известно време по цял ден наред с компа гледах и Фокс Лайф и бях станала някфо ужасно зомби. Добре, че сега в стаята ми няма тиви и мога да живея истинския животиначе ми беше трудно да се отлепя.
Saatana vittu perkele hate crew!
Малкълм,Приятели,Сексът и града,Двама мъже и половина,Семейство Симпсън,Трий Хил,Отчаяни съпруги![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ако ме сложиш цял ден пред Fox Life, няма да стана и няма да ми е скучно, защото каквото и да дават ми е интересно.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Съмпсънс, Малкълм, Двама мъже и половина, ама не ги следя много, като седна пред тв-то ако не дават нещо от изброениете, ставам![]()
we give it all.
Семейство Симпсън, Сексът и градът, Малкълм, Двама мъже и половина, Приятели и Хаус.
Естествено, рядко се случва да хвана, което и да е, но да речем, че най-редовно гледам Сексът и градът.![]()
Точно казано...Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
The Simpsons, Malcolm и Two and a half men.
Но от няколко месеца не съм пускала телевизора, програмите са скучни.![]()
Малкълм,Сексът и Градът,Двама мъже и половина и ПриятелиАа и едно време даваха Ясновидката Трю,жалко,че вече не го дават хубаво беше сериалчето
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Първоначално написано от Iv Jonas`
Got my foot pinned to the floor,
you can feel the engine roar!
Got thunder in my hands,
I'm metal thrashing mad!