- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Когато станете родители, ще...
Когато станете родители, ще подражавате ли на вашите в отношението им към децата?
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
Хах зависи бе.. до тогава сигурно 5 пъти ще си променя мнението.. от къде да знам..
Fall down seven times..
Stand up eight.
ot opit kazvam,4e tova podrujavane stava nevolno-est trqbva da e v granicite na normalnoto.az imam dete i sama se use6tam ponqkoga kak izpolzvam metodi vuv vuzpitanieto ili v igrite s nego,koito e izpolzvala i moqta maika-ne go pravq umi6leno,a impulsivno.estestveno,ima i ne6ta,za koito znam 4e maika mi e gre6ala i te sa mi obica na uhoto i ne bih postupila kato neq.slava bogu imam prekrasna maika,imah neveroqtno detstvo i teenagerski godini taka,4e kolkoto i da vzaimstvam ot neinite na4ini na otglejdane na dete,nqma da sburkam!no opredeleno sega,kogato imam dete,razbiram za6to tq e postupvala edi-kak si v momenti,v koito naistina mi e bula "UJ" 4ujda!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Нека първо да имам дете...Тогава ще разбера.
Предполагам, че ще взаимствам от това, как са се грижели за мен, но едва ли на 100 процента.
По малко и от двете.В нашите харесвам, че са много грижовни към мен и са ми създали домашен уют, моногмани са и като семейна двойка са доста стабилни, да не казвам голяма дума.Но в много отношения са доста консервативни и това ще бъде нещото, което ще избягвам в отношенията с моите деца.
Има тендеция възпитанието да се повтаря през поколение. Най-вероятно ще възпитавам като дядо/баба си и детето ми ще прилича на баща/майка ми.
Ами не мисля,че ще се стремя да бъда точно като нашите,по-скоро ще саложа на себе си стига да имам дете разбирасе![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Естествено,че не!
Само на мама, тя според мен има много добър подход с мен. Строга е, но ми дава свобода и ме обича и мога спокойно да споделям с нея. Тя е човека, който ще попитам, ако нещо не ми е ясно и тя няма да ми се смее, ако питам за смешна дума, а ще ми обясни като на човек.При тати нещата са различни, на него не бих му подражавала никога.
Не знам... много често съм се замисляла, че благодарение на тях не съм някаква......... Вярно е, че се лигавя, но пък в някой отношения съм много стриктна, изпълнителна и сериозна даже... Сигурно без да искам ще им подражавам, но определено ще се опитам да поправя техните грешки... дано тогава да си пропомня тоя коментар![]()
еlsy![]()
По малко и от двете![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1Първоначално написано от Люси
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
До известна степен неволно, от друга страна със сигурност ще взема неща, от тях за които към днешна дата съм им благодарна ... и разбира се мое индивидуално отношениеПървоначално написано от mimilia
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Да. Ама от части и то само като майка ми.
Няма да бъда като нашите! Не, че са лоши родители, но аз ще имам др подход към децата.
BTW не е нужна ди имам деца...
Не, никога!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Определено не бих била като майка ми. Никога не бих се отрекла от детето си и не бих се държала с него като с нищожество.
Надявам се да съм поне наполовина прекрасен родител колкото баща ми и дори бих се радвала да съм като баба ми. Най-невероятните хора на света са за мен.
Ще ги пердашимеПървоначално написано от Jaffs
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ей ей ей още съм на 18Първоначално написано от mimilia
много е далече че да мисля
Да си призная...усешам,че ще съм по-строга от майка ми..мразя мрънкащи малки деца
![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]