- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Когато станете родители, ще...
Ами горе/долу..Има някои неща,които няма да правя или поне ще избягвам.. но ще гледам да съм така пряма и да им влизам в положението както наще правят с менПо малко и от двете
![]()
До известна степен,но все пак ще доизгладя някои неща ...
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
По малко и от двете... не мисля че родителите ми са идеалният пример ама не са и чак толкова лоши...![]()
ами живи и здрави когато имам деца бих подрежавала на майка ми в много отношения за въспитанието на детено на баща ми никога не бих подражавала трябва да има уважение и от двете страни не само от едната
![]()
+1Първоначално написано от iPurple
Напълно.Само ще показвам чувствата си малко повечко.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Ами няма да копирам точно моделът им на възпитание и взаимоотношения. Но определено се надявам с мъжа ми да имаме такива взаимоотношения, каквито са между нашите /да не им е уруки!/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А като станете баби или дядовци ще подръжавате ли на своите? А като станете прабаби и прадядовци? А като станете прапра...?![]()
В някои отношения вероятно, но на детето трябва да се има доверие. На баща ми мисля, че бих му подражавала много повече, отколкото на майка ми.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.