.

Виж резултатите на анкетата: Когато станете родители, ще подражавате ли на вашите в отношението им към децата?

Гласували
63. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

7 11,11%
  • Не

18 28,57%
  • По малко и от двете

38 60,32%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Град
    Велико Търново
    По малко и от двете...

Град
    ВаРнАаАа
    Ами горе/долу..Има някои неща,които няма да правя или поне ще избягвам.. но ще гледам да съм така пряма и да им влизам в положението както наще правят с мен По малко и от двете

До известна степен,но все пак ще доизгладя някои неща ...
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

По малко и от двете... не мисля че родителите ми са идеалният пример ама не са и чак толкова лоши...

Град
    Сливница
    ами живи и здрави когато имам деца бих подрежавала на майка ми в много отношения за въспитанието на дете но на баща ми никога не бих подражавала трябва да има уважение и от двете страни не само от едната

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Хах зависи бе.. до тогава сигурно 5 пъти ще си променя мнението.. от къде да знам..
    +1

Напълно. Само ще показвам чувствата си малко повечко.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ами няма да копирам точно моделът им на възпитание и взаимоотношения. Но определено се надявам с мъжа ми да имаме такива взаимоотношения, каквито са между нашите /да не им е уруки!/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

А като станете баби или дядовци ще подръжавате ли на своите? А като станете прабаби и прадядовци? А като станете прапра...?

В някои отношения вероятно, но на детето трябва да се има доверие. На баща ми мисля, че бих му подражавала много повече, отколкото на майка ми.
    Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
    Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си