.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

влюбена загубена

Така първо незнам от каде да започна има едно мом4екоето ми харесва страшно много Той е от съседния клас той е много срамежлив и незнам как да му покажа че значи нещо за мен .Страх ме е че ако му кажа той ще избяга защото не съм сигорна в това че ме харесва В един момент той ме закача а в др е леко студен дори онзи ден се опита да ме сватоса с др момче което малко ме нарани Ако можете да ми помогнете като ми кажете как да му покажа че го харесвам и как да проверя дали той ме харесва

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ако не се е шегувал за сватосването едва ли те харесва Иначе гледай да прекарваш повече време с него и за да не го стреснеш не му казвай така изведнъж, че го харесваш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ем отиваш и му казваш, кфо толкова?
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Защо трябва да му показваш,че го харесваш бе..изчакай поне малко време..я бъди малко по твърда с него

Град
    Sofiq
    Не се притеснявай толкова бе.Давай по-свободно.
    Ходи при него,говори с него.Абе,покажи му,че ти е приятно с него и че се интересуваш от него.Ще се усети.Ако и той проявява интерес,сигурно ще се поотпусне малко.Не е лошо и да го поканиш някъде да иэлеэете да се видите,да прекарате малко време эаедно,эа да го опоэнаеш по-добре.Оттам нататък по-добре с действията си му покажи,че искаш да пробвате,а не с любовни приэнания.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

ehe ehe ti puk ako mu kajesh mojelo da izbqga stiga raboti, za edno sramejlivo mom4e shte e golqm kef ako hubavo momi4e mu kaje 4e go haresva no ne sus seriozna fizionomiq a sus usmifka
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    ehe ehe ti puk ako mu kajesh mojelo da izbqga stiga raboti, za edno sramejlivo mom4e shte e golqm kef ako hubavo momi4e mu kaje 4e go haresva no ne sus seriozna fizionomiq a sus usmifka
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си