- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е че,...
И аз нямам, но тук всеки има огромно самочувствие, а не се види че е само една мизерна крачка пред тъпаците, на които се смее.Първоначално написано от yeti
Според мен един незапознат човек (необразован звучи прекалено гадно) би стоплил много повече за кво става въпрос, ако му се каже спокойно че греши и му се обясни как стоят нещата. С обиди нищо не се постига, само ядосвате човека и не му помагате.
Когато се прави секс без презерватив шанса да се изхвърли в теб и да забременееш не е малък. Още повече че когато жената е отгоре (поза ездачка) членът прониква много по-надълбоко във влагалището на жената, и ако еякулира вътре (изпразни се) шанса изобщо не е малък. Също така не мисля че гравитацията има нещо общо, риск от бременност има във всяка поза без презерватив. Друг е въпроса, какъв късмет ще имаш ти. Все пак всички знаем че много двойки се опитват да забременеят, но не им се получава колкото и да пробват.
Както и да е, ти си ползвай презервативи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
http://prize.bg/Just_mimo gleete i pe4elete. :P
Ее ко си Сички я нападнахте ... не толко образован човек ... се пак тук сме да си помагаме до колкото можем... Чула е от някъде и иска да пита по спокойно нали темата поне не е Бременна ли съм ,че се е**х без кондом !
ПП: иначе независимо отгоре ли си отдолу ли шансовете са еднакви! Така ,че винаги използвайте презервативи !!!
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Ами щом няма шансове според теб-прави го само отгоре
П.С. Браво на теб измисли нова анатомия![]()
![]()
![]()
![]()
wowwwww izumqvate me
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Как е гравитацията, тъпаци?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
omfg...freaksПървоначално написано от Модното-Котенце
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Модното-Котенце
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ееееее НЕ!
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
да да , вярно е , и ако му духаш надолу с главата може да ти влезе малко акъл !
Strength thru Oi!
Мда, сперматозоидите дато ще влезат имат поече мозък...Първоначално написано от Buttk0
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Не!Първоначално написано от Модното-Котенце
пссст..
ллелее ква е таз глупост бе хора ...
скъпа обогати си малко сексуалната култура.това,което твърдиш е пълна глупост,ква е таз гравитация бе,защо свързваш секса със земята ,ти добре ли си>не влагалището дърпа сперматозоидите,а те сами се предвижват нагоре
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ е истина кой ги пуска тея теми бе.
![]()
заболя ме корема от смях \
/ да вярно е
![]()
деца образовайте се малко
![]()
Аз имам приятелка, която забременя точно в тази поза (не съм й светила, тя ми каза, което я учудило), така че изводът е: във всяка поза, ако се прави секс, може да се забременее.
+1Първоначално написано от tqnkо
![]()
predlojenieto da si vzeme6 barbito i da iz4ene6 ot tuk e naistina dobro!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
![]()
![]()
![]()
Ееее, не.... мислех, че такива хлапета не са останали. Всичко хубаво, ама то чаааак толкова елементарна култура да няма човек...![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!