- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми пораснат гърдите?
Има един рингтон за да ти растат циците, слушай го и ще имаш големи цици ...![]()
![]()
![]()
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
ох..със тия цици беее...кат са ти големи няма да моеж да спиш по корем..
не се засягай ....Живей си живота и за цици има време...
Аз съм на 15 и мойте не са кой знае кво ама си ги харесвам..малки големи мой са сии!
Споко! Ще пораснат..
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Не може да ги накараш да порастнат ..
Просто няма как ..
Ако си мислиш, че медикаментите, които рекламират помагат .. Много се лъжеш .. На всеки такъв продукт с малки буквички пише, че трябва да се използва само ако индивидът е зрял .. Демек файда - никва ..Надали и рингтона има някво действие .. :д Имаш време .. Споко ..
When you see a rainbow, God is having gay sex ^.^
АЗ имам същия проблем само че съм на 13 . Много се притеснявах , НО осъзнах . ИМА ВРЕМЕ ЗА ВСИЧКО . И понеже в момента сигурно си мислиш " ами докато дойде туй време " - купи си ортопедични сутиени . Така самочувствието ти доста че се покачи , а комплексите ще изчезнат . Довери ми се . Дори ти самата че почнеш да си мислиш , че са ти нормални или дори големи , когато си с ортопедичен сутиен .![]()
сложи си силикон... модернo е![]()
![]()
Просто аз
Дърпай си циците и ще пораснат![]()
пий слюнка от бизон на гладно:d
"..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
но от нещастните си гърди ще те изтръгна
и даже спомена за теб ще удуша.."
Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам..
Първоначално написано от siiska
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
[quote="Bombshell"][quote="ubuntu"]Много свирки и много гълтане на сперма .... за друго не се сещам .. с боза не пробвай - само гъза ще ти порастне от нея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ае вие сте извратени ******************************** не ги слушай - а на мен ми дойде късно и какво?? не се притеснявай за гърдите - с времето ще пораснат,и аз бях като теб,ама сега на мен ми завиждат
![]()
![]()
![]()
изяжте сееее присмехулнички такива,ся какво ми драпате ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
прави лежанка флайс дъмбел преса набирания зад врат![]()
Ше ви праа сами да си говорите
Бъди такава, каквато си и не гледай другите около теб!
Има време за всичко.
Аз мога да ти кажа от личен опит, въпреки че не е правило и не е сигурно че ще се случи и с теб.
Но на 14 бях плоска, даже вдлъбната ако мога така да се изразя
Буквално за едно лято наляха хаха
На 16 вече, хората се чудеха с какво си тъпча сутиена и постоянно измисляха начини да ме разобличат евентуално.
Така и не успяха, тези които имаха цици от рано, сега само гледат с отворена уста.
Колкото до големите цици... малко повече грижа са отколкото кеф.
Така, че не се кахъри. Ни кръст ще боли, а мъжете евентуално ще те гледат в лицето като им говориш![]()
Разтривай ги по- често![]()
+1Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
момиче, само на 14 си, за къде бързаш??!![]()
The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for.
споко на 20 чичко хирургчо ще ти помогне,въпреки че до тогава ще са ти в добър вид![]()
Първо как да не те оплюваме като от "уважение"Първоначално написано от vikchi_to
пишеш на латиница и второ ти да не смяташ да правиш секс на 14 години? Първо моляте попитай как да ти порасне мозъка, че май ти липсва!![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Мацо, и без тва съм казала, че като порасна ша ги намалям моите... Аре се сменим, а?
Са сериозно - недей да се комплексираш. Всичко с времето си.
the naughty look. <3
Нямах нерви да чета темата...
Еми на 14 си ! Може да ти пораснат с 2 размера - може и да не ти!
Аз съм на 14 и половина и гръдната ми е 94.. Мислиш ли че ми е мн забавно,като са ми ''големи'' ?! За кво са ви толкова големи?! И ще ми растат още... И кво толкова ква е тая мания?! Толко ли искате да ви заглеждат момчетата ... Пффф еми сичко е генетично и да биеш боза и тн... Може пак да не ти пораснат!
всеки ден на защипвай зърната си за простора и стой овиснала 30 минути там и ще помогне![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Ти на 94 голямо ли викашПървоначално написано от baby_join_me_in_dead
Аз съм момче и гърдната ми е 97
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()