- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми пораснат гърдите?
Колкото и да е странно .. бозата помага.. а и съм чувал че след секс гърдите порастват малко
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
на 14 си все пак има време да се развиваш.![]()
мъжко мнение: голям задник по-добре от големи цици
GTA Stunting
тези с големите цици ще станат виснали след време а към 50 до коленете ще им се търкат...а твойте няма да сатъй че радвай се че нямаш големи цици на тази възраст
![]()
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
какво ти пука?...? И аз се питах, кога ще ми пораснат.... ама ся вече не се оплаквам![]()
Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.
Бих ти казала , че трябва да се радваш като ти са малки гърдите, защото съм чувала че малките гърди са по-чувствителни и при секс зърната са още-по чувствителни. А има два варианта: първият е дебела с големи цици или нормална с нормални цици. Ти се радваи , че си от втория вариант
Първоначално написано от Rebirthing
точно казано!![]()
Пий английска сол,при моята приятелка подейства за около 6 месеца имаше видим резултат.
Говнааааааааааа
abe kvo tolkova gi mislite tia gardi???Az sam na 13 a pak balkonite mi sa dosta golemi za moiata vazrast.Gadnoto e 4e mom4etata kato po4nat da ziapat onemiavat![]()
PS
Spokoino mila aleandra ima vreme,po4akai o6te malko ako ne izpolzvai gadnite podplanki vsi4ki ciganki gi izpolzvat
Защо решихте, че като имаш цици, те задължително ще ти стигат до пъпа като станеш на 50? Първо, и малките цици ще увиснат като станеш на 50. И второ, доколкото разбрах момичето пита как да й порастнат гърдите, а не как да станат като на дойна крава. Тъй че да имаш цици не е толкова лошо, колкото го изкарвате![]()
![]()
По въпроса : само с ядене ще стане. Гърдите са си мазнини. Приеми го! Големи цици и малко дупе не стават по естествен начин. Това не са ти чалга-певиците по Планета.
сутиен ли искаш да ти подарим ?Първоначално написано от Rhype
![]()
хъх и кво като е 42 аз съм 43 и не съм "плоска като дъска"Първоначално написано от andrags
![]()
![]()
Първоначално написано от monhity
на 12 цици ........кви цици търсиш е мамка муу![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
Спокс....аз съм на 12 и сичките от моя клас са с некфи балкони и момчетата като почнат да ги стискат казват, че страшно много боли.Така че всичко с времето си![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Ква е тая логика,че само циганките носят сутиени с подплънки.Ти къв сутиен носиш?Бабешки(незнам как да се изразя по друг начин)?Първоначално написано от Zahari1996
както всички и аз съм съгласен че времето е пред теб и няма за къде да бързаш . А иначе проибваи с банички и боза![]()
![]()
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
За големи ЦИЦи прайте това
Понеделник
Хоризонтален лег: 8 серии по 8 повторения
Горна лежанка: 5 серии по 8 повторения
Флайс: 5 серии по 8- 10 повторения
Ще станат по големи от мойте :0
поздрави![]()
Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.
Всеки ден повтаряй по 30мин на глас "ЦИЦИ ПОРАСНЕТЕ"
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
за какво са ти толкова големи ?само да ти тежат и да не можеш да си намериш сутиен..аз съм на 16 и нося 75 Е..не е много комфортно !![]()
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
Брях,брях