- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми пораснат гърдите?
Бате тва го четох в женско списание и някъв професор го бил доказал....Първоначално написано от Zarity
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
"пишкееееееееее, порасни"Първоначално написано от ubuntureload
![]()
Аз се чудя що като пия боза не мога да си вляза в дънките после.. xD Ето, каква била тайната. От утре минавам на Айрян! да става по бяла спермата и да има лек и приятен вкус на млекце![]()
С мачкане и много мачкане ... захващай се![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Направи си леки разрези в циците и сложи по 1 пиратка... Като гръмнат ще имаш цяла стая в "цици"![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Слагай си вестници.Първоначално написано от vikchi_to
Горещата вода, наред със сапуна, спомага за увисването на кожата на гърдите, която е много нежна и чувствителна.
Всеки килограм отгоре "качва" с 20 г обема на гърдите. И обратното - ако сте отслабнали с 10 кг - губите по 200 г на гърда. Направете си сметка сами.
Неправилната стойка не само ви докарва гърбица, но и крие гърдите. Не гледайте в земята! Изправете гръбнака като струна, съберете лопатки, гордо вдигнете глава и пълен напред!
piiy boza vseki den ..deystva
Абе я стига глупости от сорта на "пий боза" !!!!! Аз също съм на мнението, че не ти трябват много големи гърди след 10 год ще увиснат до коленете за какво са тиBtw не забравяй, че най-хубавите неща се случват бавно
Имай търпение и не се сравнявай с мутиралите деца на твоята възраст
Може да прозвучи смешно предвид гръдните обиколки, които прочетох във този форум, но моят размер е 70Б и съм доволна не се оплаквам
![]()
Истинските жени никога не са с истински мъже, защото истинските жени не се съгласяват от първия път, а истинските мъже не се предлагат втори път...!!!
Вие всичките с малки цици сте на такома мнениеПървоначално написано от sugababe6
А нали знаете че и малките цици увисват
![]()
Брях,брях
Че ти с големи ли си :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ти си на 14 години и има още време да ти пораснат
П.П - Чувала съм,че бозата помага....
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
пий от на приятеля ти хуя еликсир на живота. ето ти научно обяснение - в сперматозоидите се съдържа хромозома XYJ, която отговаря за растежа на бебешкото дупе, като я погълнеш тя се свързва със хемоглобина и се разпраща до циците и дупето ти, там се натрупва, прави реакция с цицотетраметанола в зърната и се получава цицоплацента дето ти уголемява гърдите! сериозно ти говоря, учени от мадан и магадан са открили това, затуй пий сперма сутрин, обед, вечер и ще имаш цици като любеници
Оф,господи,от бозата ти растат не само циците ми и гъза.Земете се стегнете малко и помислете,тва си чист въпрос на гени,ако мойка ти и баба ти имат малки цици и ти ше имаш,искаш или не искаш-точка по въпроса.Първоначално написано от aloveyou
![]()
Брях,брях
Силикон Девйке намери си мутра......
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
темата е от 2008![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Да , а на тея циците им дето са като на крави ,като са на 20 ще са някви увиснали цомби![]()
Още се развиваш ,пък като не ти харесват,после отиваш да си сложиш сЕликон![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Начии предлагам да ги отрежеш и си посади нови - дано да пораснат по-големи ! ...Първоначално написано от vikchi_to
пфф тва помна имаше и няква такава тема помощ на 20 години съм и ми е само 2 сантима тва нормално ли е ?![]()
хората му казваха да лъска с пинсети и да оправя мацките в ушите![]()
някой се рови в архиваПървоначално написано от ElinoOor
![]()
![]()
![]()
БозАааааааааааааа![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Ехх тез цици...Няям идея как да порастнат.. ае мачкай ги там.. може да стане нещо..
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
и 14г са ти много ако ме питаш! земи си оголеми мозъка вместо циците! че от цицте поне имаш нещо....
да й паралелно с тва ще й расте и задникаПървоначално написано от lenito_sf
![]()