- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми пораснат гърдите?
Нито един верен отговор досега. Освен силикона, единственият вариант е да вземаш естроген. Ама трябва да ходиш и на фитнес, че ще надебелееш. Взимай си редовно естрогенчето, ще отпереш бая бомби.
Първоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Алоо, това са хормони! Ти наясно ли си к'во е т'ва? знаеш ли как може да си пре'бе организма? Знаеш ли какъв хормонален дисбаланс може да предизвика и да си ошашка системата? Най-голямата глупост беше този съвет.![]()
А чел ли си някаде за страничните ефекти от ЕСТРОГЕН май не си много запознат с тези неща ...Първоначално написано от ImmortalTechnique
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
няма такива начинитва си е до ген
Чел съм достатъчно за страничните ефекти на естрогена. А ти чел ли си за хипоталамус-хипофиза-тестикулярна ос, батенце? Или за кореспондиращата й хипоталамо-хипофизна-яйчникова ос?? Май не си а???
Няма как да стане мутант от мускули, просто щото няма тестостерон в нея, ей затва. Кардиото няма абсолютно нищо общо тук, кардиото се прави да се горят мазнини, не да се свалят мускули или да се ограничава мускулния растеж.Първоначално написано от amk933
Пък от естрогена нищо нема да й стане. Противозачатъчните са пълни с женски хормони, е, става ли им нещо на жените?? Милиони по света ползват противозачатъчни от много години. Като не разбирате, не се обаждайте, че ставате смешни. Все едно на мъжете да им става нещо от тестостерон. Хората стигат до половин ГРАМ ДНЕВНО тестостерон, пендехос! Вярно, има си и рискове, и странични ефекти, но с малко мозък в главата всички те могат да бъдат избегнати и парирани. Същото важи и по отношение на жените и естрогена.
Плюс за нейната цел - да й пораснат циците, това е най-сигурният и относително "натурален", ако може така да се каже, начин да го направи.
Не се шашкай.....аз съм на 15 и половна и определено докато не е навърших 14 нямах почти нищо..... но доста бързо ми пораснаха и ся носа 75B .....няма смисъл да бързаш, а ако толкова искаш големи гърди има сутиени за "повдигане" с едно мекичко вътре
, можеш и с тва да пробваш, ако си толкова на зор
![]()
Уффф големите цици ли са най-важното на тоя свят.Мойте са големи и повярвай ми ужасно е все едно нямаш лице а само цици.Да не говорим че немога да си позволя голямо деколте защото стои грозно някви огромни неща показващи се от деколтето.
За ония сутиени дето имали подплънки за повдигане,уголемяване и тем подобни...недай боже на тая възраст да се съблечеш пред някое момче и махаш сътиена и каквоизненада няма нищо ще си събираш поплънките от земята
я си се радвай на малките стегнати гърди и ще видиш как след 3 4 години ще ти завиждат ония цицорестите
![]()
Абе то и на мене майка ми ми казваше така, като бях на 14 години - ''ще пораснат!''. Да бе!Не искам да те обезсърчавам, но това е истината. Аз ще изчакам още 4 години, докато стана на 21 и ще си сложа по 250 кубика във всяка. Готови са!![]()
БозЪъъ му е майката![]()
![]()
![]()
Не съм съгласна с теб, защото явно не си забелязал плувкините какви бюстове имат ..Първоначално написано от Valento
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ти гледай мозъка да ти порасне в най-скоро време,пък циците ги заеби ...![]()
какво стискане бе човек?? детето казва че още няма. кво ще й стискат??Първоначално написано от thefreak
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Споко..
Организмът ти току-що започва да се развива..Така,че не се притеснявай за простотии![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
не могат да ти пораснат гърдите по бързото ако беше такаа
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Първоначално написано от Mr_Crowley
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се комплексирай има време : )
Success is my only mothafuckin option, failure's not : ]
Ако нямаш врагове не си постигнал нищ0 в жив0та
School is fun. There are lots of people to make fun of = )
За година и половина би тряало да са пораснали поне малко^^Пуснато на: Вто Окт 21, 2008 5:55 pm Заглавие: Как да ми пораснат гърдите?
Westside rollin' all day, every day
фитнес
не го приемаи като подигравка но когато бях 5ти клас една мутантка на 12 години имаше ебати циците....но някои са по надарени от други...не тряя се комплексираш че са ти малки циците или и е малка пишката...има някои като тебе дето на 21 са сас ансансиорни копчета а има и такива които още от 1ви клас са ....Аиде да не казвам....
|DC -Wild#Cat!!♥
не го приемаи като подигравка но когато бях 5ти клас една мутантка на 12 години имаше ебати циците....но някои са по надарени от други...не тряя се комплексираш че са ти малки циците или и е малка пишката...има някои като тебе дето на 21 са сас ансансиорни копчета а има и такива които още от 1ви клас са ....Аиде да не казвам....
|DC -Wild#Cat!!♥