.
Затворена тема
Страница 14 от 17 ПървиПърви ... 41011121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 404
    Нито един верен отговор досега. Освен силикона, единственият вариант е да вземаш естроген. Ама трябва да ходиш и на фитнес, че ще надебелееш. Взимай си редовно естрогенчето, ще отпереш бая бомби.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Нито един верен отговор досега. Освен силикона, единственият вариант е да вземаш естроген. Ама трябва да ходиш и на фитнес, че ще надебелееш. Взимай си редовно естрогенчето, ще отпереш бая бомби.

Алоо, това са хормони! Ти наясно ли си к'во е т'ва? знаеш ли как може да си пре'бе организма? Знаеш ли какъв хормонален дисбаланс може да предизвика и да си ошашка системата? Най-голямата глупост беше този съвет.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    А чел ли си някаде за страничните ефекти от ЕСТРОГЕН май не си много запознат с тези неща ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

да

няма такива начини тва си е до ген

Чел съм достатъчно за страничните ефекти на естрогена. А ти чел ли си за хипоталамус-хипофиза-тестикулярна ос, батенце? Или за кореспондиращата й хипоталамо-хипофизна-яйчникова ос?? Май не си а???

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Прав си. Ако прави повечко кардио не е казано, че ще стане някъв мутант от мускули.
    Няма как да стане мутант от мускули, просто щото няма тестостерон в нея, ей затва. Кардиото няма абсолютно нищо общо тук, кардиото се прави да се горят мазнини, не да се свалят мускули или да се ограничава мускулния растеж.

Пък от естрогена нищо нема да й стане. Противозачатъчните са пълни с женски хормони, е, става ли им нещо на жените?? Милиони по света ползват противозачатъчни от много години. Като не разбирате, не се обаждайте, че ставате смешни. Все едно на мъжете да им става нещо от тестостерон. Хората стигат до половин ГРАМ ДНЕВНО тестостерон, пендехос! Вярно, има си и рискове, и странични ефекти, но с малко мозък в главата всички те могат да бъдат избегнати и парирани. Същото важи и по отношение на жените и естрогена.
    Плюс за нейната цел - да й пораснат циците, това е най-сигурният и относително "натурален", ако може така да се каже, начин да го направи.

Бий си по 100 мг пропионат дневно и глей кво стафа

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Не се шашкай.....аз съм на 15 и половна и определено докато не е навърших 14 нямах почти нищо ..... но доста бързо ми пораснаха и ся носа 75B .....няма смисъл да бързаш, а ако толкова искаш големи гърди има сутиени за "повдигане" с едно мекичко вътре , можеш и с тва да пробваш, ако си толкова на зор

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Уффф големите цици ли са най-важното на тоя свят.Мойте са големи и повярвай ми ужасно е все едно нямаш лице а само цици. Да не говорим че немога да си позволя голямо деколте защото стои грозно някви огромни неща показващи се от деколтето.
    За ония сутиени дето имали подплънки за повдигане,уголемяване и тем подобни...недай боже на тая възраст да се съблечеш пред някое момче и махаш сътиена и какво изненада няма нищо ще си събираш поплънките от земята я си се радвай на малките стегнати гърди и ще видиш как след 3 4 години ще ти завиждат ония цицорестите

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Абе то и на мене майка ми ми казваше така, като бях на 14 години - ''ще пораснат!''. Да бе!Не искам да те обезсърчавам, но това е истината. Аз ще изчакам още 4 години, докато стана на 21 и ще си сложа по 250 кубика във всяка. Готови са!

БозЪъъ му е майката

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    До са непрочетох един свестен коментар ... ами момиче , започни да спортуваш нещо примерно плуване , лека атлетика , и от този род ... фитнеса не ти го препоръчвам , спорта винаги е здраве ... и стига си се комплексирала от другите , радвай се на това което ти е дал господ... не съм набожен ама така се казва.
    Не съм съгласна с теб, защото явно не си забелязал плувкините какви бюстове имат ..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

ти гледай мозъка да ти порасне в най-скоро време,пък циците ги заеби ...

Супер фен Аватара на Bianc0
    Силикон...

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Стискане му е майката.
    какво стискане бе човек?? детето казва че още няма. кво ще й стискат??
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Споко..
    Организмът ти току-що започва да се развива..Така,че не се притеснявай за простотии
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Абе вие за първи път ли чувате че гърдите са 97 % мастна тъкан.Тоест колкото си по дебела толкова по - големи ще ти са циците. Само че след 20 30 години ще ти са до колената.
    Правилно!

не могат да ти пораснат гърдите по бързо то ако беше такаа

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Ти си само на 14, има още много време докато пораснеш, не ги гледай другите мутанти, няма смисъл да се комплексираш от тях.Всичко си идва с времето.

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Много свирки и много гълтане на сперма .... за друго не се сещам .. с боза не пробвай - само гъза ще ти порастне от нея
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Всяка вечер, точно в 11.37 започваш да ги мачкаш и да пееш "Радка пиратка", и ще се оправиш

Не се комплексирай има време : )
    Success is my only mothafuckin option, failure's not : ]
    Ако нямаш врагове не си постигнал нищ0 в жив0та
    School is fun. There are lots of people to make fun of = )

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Пуснато на: Вто Окт 21, 2008 5:55 pm Заглавие: Как да ми пораснат гърдите?
    За година и половина би тряало да са пораснали поне малко^^
    Westside rollin' all day, every day

Nesquik му е майката
    got2luv u <3

Как да ми пораснат гърдите?

не го приемаи като подигравка но когато бях 5ти клас една мутантка на 12 години имаше ебати циците....но някои са по надарени от други...не тряя се комплексираш че са ти малки циците или и е малка пишката...има някои като тебе дето на 21 са сас ансансиорни копчета а има и такива които още от 1ви клас са ....Аиде да не казвам....
    |DC -Wild#Cat!!♥

Как да ми пораснат гърдите?

не го приемаи като подигравка но когато бях 5ти клас една мутантка на 12 години имаше ебати циците....но някои са по надарени от други...не тряя се комплексираш че са ти малки циците или и е малка пишката...има някои като тебе дето на 21 са сас ансансиорни копчета а има и такива които още от 1ви клас са ....Аиде да не казвам....
    |DC -Wild#Cat!!♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си