- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми пораснат гърдите?
аз не искам да ти се смея но при мен е точно обратното.. имам огримни цици и искам да ми са малки гръдната обиколка ми е 106 (на преслава и е 112 ) на 14 съм.. като теб![]()
![]()
![]()
ще ти пораснат спокойно
106, ама подгръдната е важна...
ти може и 200 да имаш, ама ако си дунда с отпуснати цици къв е смисъла..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
къртишПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
![]()
аами и аз имам малки цици ( на 15 съм ) ама не ме ебе ( съжелявам за израза ) имам ум в главата не е празна като на повечето тука и тяло си имам що годе добре така че циците не са най-важното![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
ела си поиграй с мен и за 5000 лв ще ти сложа нови![]()
Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.
и мойте са малки но кфо от тфа ще пораснат а и пречат когато си мислиш че когато един глупак те обича а той е с тебе само зарад големите цици тей чи![]()
Не следвай път - върви, където няма път и остави следа !!! (:
Eто, има време кога да ви пораснат гърдите, спокойноПървоначално написано от ShiZo
![]()
стискай ги..![]()
Майка ми в 10ти клас е била плоска като дъска а сега - ОМГ![]()
![]()
Та, всеки се развива различно и твоите ще порастнат но помни да си ядеш нескуика
Боза му е майката!
Работи за мозъчето, остави ги гърдите![]()
ти космяс'i
умирам от болка като слушам ви фолка... ><
RHCP
попринцип мисля че няма как ... но ти си сепак на 14 е** им Ма*ката на компексарките и си живеи живота![]()
![]()
Стискай си зърната и викай ПИБИП ПИБИИИИП ПИИИБИИИП междувременно си представяй Памела Андерсън и това как й крадеш силикона и твоите ще порастът всичко е в мозъка
а сега малко сериозно: Това е ген, чел съм по статии и учебници, че е възможно да се предава от майка ти на теб или от баща ти, само че когато е от майка ти са гърдите, виж колко са й големи, питай я там поговорете си на колко са й пораснали такива/щото имам един приятел дето баща му е приятел на моя и върпсния ми приятел беше 1.5м висок до 10 клас и 11 и 12 стана почти 2 метра ... затова си поговорете на колко са й пораснали/ а вече ако тя се окажете на с по-малки от товите тогава вече си зависима от баща ти пишонката ако е по-голям и те ще растът ако не СОРИ..... /това което казвам е напълно сериозно/ по вероятна е връзката майка-син баща-дъщеря тъйче поинтересувай се малко и по темата и на баща ти сещаш се кое![]()
-Тате тате, колко ти е голям уя, ако не си го дигал наскоро дай да ти помогна
пс: момичето вече е на 16, вижте кога е пусната темата![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Еййшш, къде бързаш.. няма да си съберат багажа гърдите ти и да избягат!!
Споко,за всичко си има време, когато му дойде реда - и това ще се случи! Гледай си сега лятото ии почивката и не мисли за асансьорните си копчета
П.С. - след като са минали 2 години от пускането на темата, надявам се,има с какво да се похвалиш?![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
аз така оценявам, но до малка степен се пак и те допринасятПървоначално написано от Attila_The_Hun
![]()
темата е стара!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
abe xora momicheto e otchaqno prosto i pita dali ima nachin kak da stane i vie zapochvate da i kazvate che kato porasne shte i porasnat moje bi... tova e mnogo qsno che e taka no spored men momicheto pita kak da i porasnat po burzichko) .. //// hm ako pravish seks na 14 i sa ti takuv problem gardite ... prosto vqrvai mi chuvala sum ot mnogo moi priqteli " neobicham jeni s golemi gardi zashtoto kato legnat i op gardite izchezvat (ispadat nastrani) " .. taka che gore glavata
).. na 14 spored men poveche trqbva da se pritesnqvash dali imash pupki po liceto
!
Пий боза и намери някое момченце да ги стиска...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ти така ли постъпиПървоначално написано от PyCoKoCkA93
мръсница
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Неееее... :P Аз съм надарена по природа,ама и стискането не влияе никак злеПървоначално написано от ChalgaBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"масажът на гърдите пази от рак на гърдата" ,а аз смятам да уча за масажистПървоначално написано от PyCoKoCkA93
може ли да те ползвам ,като тренировачна кукла
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Хахаха добър опитПървоначално написано от ChalgaBoy
![]()
![]()
![]()
Оф,и аз съм на 14
И аз нямам големи гърди.
Доста-малки са.
Незнам защо всички толкова се комплексират.На мен лично изобщо не ми е проблем това,не че искам да остана така до 20,но има време са всичко и определено не искам да съм като някои мои приятелки.
К'во кат няяш гърди...? Искаш като ти пораснат батковците да ти ги пипат ли? Да,смятам,че момчетата гледам това,но не всички...има някои,които не ги интересува дали моми4ето е плоско...