- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми пораснат гърдите?
Мен лично гърдите са ми най-малкия проблемПървоначално написано от SunSetBeach
Като започнем от дупето, минаваме през крачетата , та чак тогава можеби ще погледнем и оценим гърдите
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Eтоо...била съм праваимаме един такъв образ,които гледа други работи...
![]()
![]()
![]()
Приятелят ми е същият. Иначе далеч нямаше да е доволен от гърдите ми (или по-точно гърдичките ми).Първоначално написано от ChalgaBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
Размерът няма значение , стига да са там и да са естествени :PПървоначално написано от Qnkishhh
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Преди 1 година бях плоска като дъска и всички ме спукваха от подигравки и аз пусках подобни темии и ми беше гадно и ужасно ..
Но всичко с времето си, без да правя нищо - http://prikachi.com/images.php?images/378/2481378q.jpg За товаа гледай си ученето и чакай. За всичко си има време[/img]
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Душа, ако знаеш аз от кога чаааакам.Първоначално написано от viqnkababyy
През декември ставам на 18, а дори 14 - годишните са по-надарени от мене. Преди много се ядосвах, но, откакто съм със сегашния си приятел, не ми пука толкова.
![]()
Разни хора, разни идеали .. Наистина това не е толкова важно, поне от моя гледна точка .. Не трябва да е повод за комплекси. Важното е, че гаджето ти те харесва такава и те кара и ти да се харесваш ..![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
На 14 години имах съвсем малки гърди и не носех сутиен. Всички ме бъзикаха, обаче въобще не ми пукаше. Просто бях малка ... та аз скачах на въже и на ластик тогава![]()
К'во ше ги правиш тия гърди на 14? Ще ги ползваш за шамандури? Или и ти се шибаш наляво и надясно вече? Знаеш ли до кога растат гърдите? - поне още 5-6 години. Да не ти пука.
Като гледам повечето от тук няма да ти помогнат не прочетох нито един коментар, който да помага поне тези началните... За да започнат да ти растат пробвай да пиеш по колкото се може повече вода на ден поне 2 3 литра и до няколко седмици може да започнеш да виждаш резултата при мен определено действа който не вярва негов си е проблема а ти опитай ако искаш резултат дано стане и при теб![]()
Темата е от 2008, сигорен съм че на авторката са и пораснали гърдите![]()
охаа.. мн са якиПървоначално написано от viqnkababyy
![]()
Егати растежа са му ударили за 1 годинаПреди 1 година бях плоска като дъска и всички ме спукваха от подигравки и аз пусках подобни темии и ми беше гадно и ужасно ..
Но всичко с времето си, без да правя нищо - http://prikachi.com/images.php?images/378/2481378q.jpg За товаа гледай си ученето и чакай. За всичко си има време [/img]![]()
Тая тема още я помня![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Маце, виж сега:
1. Стоиш, правиш мили очички на господ, показвайки му, че си примерно момиче, учейки си уроците и нешарейки с очички и устенца към половите части на момчетата около теб в тоалетната.
2. Ако ти пораснат, значи си била примерна.
3. Ако пък си била примерна и не ти пораснат, се примиряваш
4. Ако не можеш да се примириш и си стойностно момиче, намираш начин чрез помощ от мама и тате или работиш, докато си студентка и си правиш пластична...
5. Ако не можеш да се примириш и не си стойностно момиче, хващаш някой заблудено чичи, обясняваш му колко е велик, задоволяваш го сексуално всеки ден и той ще ти плати операцията.
5а. това е ако имаш прилична външност
5б. ако нямаш прилична външност, няма да успееш да подлъжеш чичито :Р
6. Ако не можеш да се примириш още сега и на всяка цена искаш по-големи гърди, значи си поставяш невъзможни цели, но пак се връщаш на точка 5...
7. Ако прецениш, че не си способна да изпълниш точка 5, значи си прецакана мацка с малки гърди и ще имаш комплекс от това, което не е добре, защото не трябва да забравяш, че има и мъже, които не обичат големите гърди (вкл. аз)
8. Ако не спадаш към нито един от горните 7 случая, значи си прецакана и всички около теб са с големи цици и ти се подиграват, а ти искаш да се самоубиеш - НЕДЕЙ! Това не е изход от ситуацията))
Успех!!!
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
За мен гърдите са важна част в тялото на едно момиче,вярно,че някой казват ако той те обича няма да е проблем,но не са съвсем прави,едва ли има момчета,или поне не много,които ще им е приятно да си легнат с момичета които са "плоски" .Защото лично аз предпочитам едно момиче да има гърди,отколкото да си легна с него и да го карам да не си сваля дрехата,защото тялото отдолу ще бъде като моето. Дори и хубавото тяло,няма ли гърди не става,ето и пример ---> http://www.prikachi.com/images/967/3033967j.jpg
За мен си става мацкатаПървоначално написано от radinio
![]()
Ако едно момиче няма големи гарди не е чак такъв проблем,ако е симпатяга и има яко тяло като на снимката по-горе![]()
Две хубави очи...
http://FotoFace.EU
xora az sam ve4e na 13 i vsi4ki v klassa mi momi4etata de imat gardi 4uvstvam se ujasno za6toto te govorqt 4esto za sutieni i takviz i men me e sram i se maxam probvax da nadebeleq s 5 kg ama n6t ne stana pomognete !!!!!pls
Зелен чай му е майкатачетола съм в списания, сайтовее
![]()
Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам... ♥
Повтаряй "ЦИЦИ, ПОРАСНЕТЕ' 12 седмици по 30 минути всеки ден! Качва два размера на чашките, твърдят немски експерти по самовнушения
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Не гледай другите...всеки се развива по различен начини и време!Някои се развиват бързо, а други постепенно, ти сигурно си от 2 пример, така че не се безпокой няма да останеш с малък бюст.
като си пийваш бозЪЪЪ
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
сега ще ти кажа една бърза програма
сутрин - баница с боза
обед - пържени картофи с паржола
вечер - спагети
програмата е за всеки ден
и след месец ще видиш кви козунаци ще имаш
успех миличка