.
Затворена тема
Страница 16 от 17 ПървиПърви ... 6121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 404
    Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SunSetBeach
    Оф,и аз съм на 14
    И аз нямам големи гърди.
    Доста-малки са.
    Незнам защо всички толкова се комплексират.На мен лично изобщо не ми е проблем това,не че искам да остана така до 20,но има време са всичко и определено не искам да съм като някои мои приятелки.
    К'во кат няяш гърди...? Искаш като ти пораснат батковците да ти ги пипат ли? Да,смятам,че момчетата гледам това,но не всички...има някои,които не ги интересува дали моми4ето е плоско...
    Мен лично гърдите са ми най-малкия проблем Като започнем от дупето, минаваме през крачетата , та чак тогава можеби ще погледнем и оценим гърдите
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Eтоо...била съм права имаме един такъв образ,които гледа други работи...

Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Оф,и аз съм на 14
    И аз нямам големи гърди.
    Доста-малки са.
    Незнам защо всички толкова се комплексират.На мен лично изобщо не ми е проблем това,не че искам да остана така до 20,но има време са всичко и определено не искам да съм като някои мои приятелки.
    К'во кат няяш гърди...? Искаш като ти пораснат батковците да ти ги пипат ли? Да,смятам,че момчетата гледам това,но не всички...има някои,които не ги интересува дали моми4ето е плоско...
    Мен лично гърдите са ми най-малкия проблем Като започнем от дупето, минаваме през крачетата , та чак тогава можеби ще погледнем и оценим гърдите
    Приятелят ми е същият. Иначе далеч нямаше да е доволен от гърдите ми (или по-точно гърдичките ми).

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Оф,и аз съм на 14
    И аз нямам големи гърди.
    Доста-малки са.
    Приятелят ми е същият. Иначе далеч нямаше да е доволен от гърдите ми (или по-точно гърдичките ми).
    Размерът няма значение , стига да са там и да са естествени :P
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Преди 1 година бях плоска като дъска и всички ме спукваха от подигравки и аз пусках подобни темии и ми беше гадно и ужасно ..
    Но всичко с времето си, без да правя нищо - http://prikachi.com/images.php?images/378/2481378q.jpg За товаа гледай си ученето и чакай. За всичко си има време [/img]
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Преди 1 година бях плоска като дъска и всички ме спукваха от подигравки и аз пусках подобни темии и ми беше гадно и ужасно ..
    Но всичко с времето си, без да правя нищо - http://prikachi.com/images.php?images/378/2481378q.jpg За товаа гледай си ученето и чакай. За всичко си има време [/img]
    Душа, ако знаеш аз от кога чаааакам. През декември ставам на 18, а дори 14 - годишните са по-надарени от мене. Преди много се ядосвах, но, откакто съм със сегашния си приятел, не ми пука толкова.

Разни хора, разни идеали .. Наистина това не е толкова важно, поне от моя гледна точка .. Не трябва да е повод за комплекси. Важното е, че гаджето ти те харесва такава и те кара и ти да се харесваш ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

На 14 години имах съвсем малки гърди и не носех сутиен. Всички ме бъзикаха, обаче въобще не ми пукаше. Просто бях малка ... та аз скачах на въже и на ластик тогава

К'во ше ги правиш тия гърди на 14? Ще ги ползваш за шамандури? Или и ти се шибаш наляво и надясно вече? Знаеш ли до кога растат гърдите? - поне още 5-6 години. Да не ти пука.

Като гледам повечето от тук няма да ти помогнат не прочетох нито един коментар, който да помага поне тези началните... За да започнат да ти растат пробвай да пиеш по колкото се може повече вода на ден поне 2 3 литра и до няколко седмици може да започнеш да виждаш резултата при мен определено действа който не вярва негов си е проблема а ти опитай ако искаш резултат дано стане и при теб

Темата е от 2008, сигорен съм че на авторката са и пораснали гърдите

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    Ела да направим 2-3 терапи , да ги помасажирам и ще пораснат

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    охаа.. мн са яки

Егати растежа са му ударили за 1 година

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Тая тема още я помня
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен Аватара на storex
    Маце, виж сега:
    1. Стоиш, правиш мили очички на господ, показвайки му, че си примерно момиче, учейки си уроците и нешарейки с очички и устенца към половите части на момчетата около теб в тоалетната.
    2. Ако ти пораснат, значи си била примерна.
    3. Ако пък си била примерна и не ти пораснат, се примиряваш
    4. Ако не можеш да се примириш и си стойностно момиче, намираш начин чрез помощ от мама и тате или работиш, докато си студентка и си правиш пластична...
    5. Ако не можеш да се примириш и не си стойностно момиче, хващаш някой заблудено чичи, обясняваш му колко е велик, задоволяваш го сексуално всеки ден и той ще ти плати операцията.
    5а. това е ако имаш прилична външност
    5б. ако нямаш прилична външност, няма да успееш да подлъжеш чичито :Р
    6. Ако не можеш да се примириш още сега и на всяка цена искаш по-големи гърди, значи си поставяш невъзможни цели, но пак се връщаш на точка 5...
    7. Ако прецениш, че не си способна да изпълниш точка 5, значи си прецакана мацка с малки гърди и ще имаш комплекс от това, което не е добре, защото не трябва да забравяш, че има и мъже, които не обичат големите гърди (вкл. аз)
    8. Ако не спадаш към нито един от горните 7 случая, значи си прецакана и всички около теб са с големи цици и ти се подиграват, а ти искаш да се самоубиеш - НЕДЕЙ! Това не е изход от ситуацията ))

Успех!!!
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

За мен гърдите са важна част в тялото на едно момиче,вярно,че някой казват ако той те обича няма да е проблем,но не са съвсем прави,едва ли има момчета,или поне не много,които ще им е приятно да си легнат с момичета които са "плоски" .Защото лично аз предпочитам едно момиче да има гърди,отколкото да си легна с него и да го карам да не си сваля дрехата,защото тялото отдолу ще бъде като моето. Дори и хубавото тяло,няма ли гърди не става,ето и пример ---> http://www.prikachi.com/images/967/3033967j.jpg

Цитирай Първоначално написано от radinio
    За мен си става мацката

Ако едно момиче няма големи гарди не е чак такъв проблем,ако е симпатяга и има яко тяло като на снимката по-горе
    Две хубави очи...
    http://FotoFace.EU

xora az sam ve4e na 13 i vsi4ki v klassa mi momi4etata de imat gardi 4uvstvam se ujasno za6toto te govorqt 4esto za sutieni i takviz i men me e sram i se maxam probvax da nadebeleq s 5 kg ama n6t ne stana pomognete !!!!!pls

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от radinio Виж мнението
    Тая мацка ако ми падне, ще й приложа поне двудневна секс терапия (пълна програма). Пък нека е с "яйца на очи". Определено има с кво да компенсира.
    Welcome to the Jungle...

Зелен чай му е майката четола съм в списания, сайтовее
    Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам... ♥

Повтаряй "ЦИЦИ, ПОРАСНЕТЕ' 12 седмици по 30 минути всеки ден! Качва два размера на чашките, твърдят немски експерти по самовнушения
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Град
    България
    Не гледай другите...всеки се развива по различен начини и време!Някои се развиват бързо, а други постепенно, ти сигурно си от 2 пример, така че не се безпокой няма да останеш с малък бюст.

Супер фен Аватара на lubovvv
    като си пийваш бозЪЪЪ
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

сега ще ти кажа една бърза програма
    сутрин - баница с боза
    обед - пържени картофи с паржола
    вечер - спагети
    програмата е за всеки ден
    и след месец ще видиш кви козунаци ще имаш
    успех миличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове