- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми пораснат гърдите?
Рапвай повечко захарен памук, разпространи си аватара, сутрин по 20минути скачай само на левия си крак с наклонена на дясно глава, докато пиеш сок и дано (не) вземеш да се задавиш...
Първоначално написано от fasta4e_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен най-бързо растат като ги тренираш.Както казаха много хора в предните постове:турски чикий,дърпане в 11.37,пиене на боза и др...![]()
Пийвай си бозица да имаш харна цица.Може да пробваш и винаги в 12 вечерта да пееш "шампанско и сълзи"![]()
Като станеш на 16 поне и ако няма разтеж значи не си в ред и е препоръчително употребата на СЛАНИНА яж и няма са плашиш.
Всичко с времето за каде си се разбързала да не ставаш фолкпевица.
Първоначално написано от Mr.Crowley
![]()
![]()
![]()
"Ами на 14 съм и имам малки цици, искам да ми пораснат бла бла бла". Абе ДЕЦА, стига с тия тъпи комплекси. Ти на 14 колко искаш да са ти големи циците? На 21 ли искаш да си играеш с тех? Престанете с тия простотии. Ще растат, има време. Пък и да ти останат малки няма никакво значение. Мъжете, които ще те оценяват по циците са идиоти, от мен да го знаеш...
Amantes amentes
+1Първоначално написано от Mr.Crowley
![]()
А и също така... Ако някой покаже интерес към макар и малките ти гарди го остави да ти ги стиска... Това определено ще помогне
![]()
А и момчето ще се почувства по-добре
Ше правиш дефакто 2 в 1
![]()
Пий боза и яж мекици![]()
бутай чорапи и каквото намериш в сутиена и си готова![]()
Абе моля ти се.Първоначално написано от Attila_The_Hun
То да му писне на човек от теми: "Пениса ми е малък", "Циците ми ги няма"
На бас, че някой фешън и е казал, че е твърде плоска за Неговото Пичовско Величие и айде комплекси
Абе хора стегнете се и се харесвайте такива, каквито сте :P
Т се радвай,че не са ти кат на съученичките огромни,щото найстина след 20г. ще са ти до коленете.ОЩЕ СИ МАЛКА![]()
+1Първоначално написано от B.O.OM..
Бааааааааааа докаде стигна нащо поколение!!!!!!!!!!!!![]()
пий млякоПървоначално написано от vikchi_to
![]()
da i su6t0 taka ima slabi macki s golemi gurdi ;]]]Първоначално написано от hardcore_syndrome
НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*
ae pii pove4e boza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Attila_The_Hun
My soul is painted like the wings of Butterflyes
ne ti trqqT golemi gyrdi ... ne samo tam e rautata ...sled godini predstaqsh li si kak shte izglejdash ..![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
i bez tfa si si grozna taka 4e se depresirai i reji venite![]()
parolata mi e mangoGGG
и аз съм така - има,ама малко,а всички мацки у класа са млекодойни крави....не се безпокой те кат са расли у Чернобил какво да ги правим![]()
![]()
![]()
Боза....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
стига пък вие с тая бозаем и мойте са малки ама ко се прай аз пък съм на 13
циците щи растат ехее колко още време. сички от моя клас са с големи ама на една вече и висат и гледката е ужасна и момичето ми вика лелее блазяти че са ти толкоз малки .