.
Затворена тема
Страница 2 от 17 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 404
    Супер фен
    Град
    Венера
    Рапвай повечко захарен памук, разпространи си аватара, сутрин по 20минути скачай само на левия си крак с наклонена на дясно глава, докато пиеш сок и дано (не) вземеш да се задавиш...

Цитирай Първоначално написано от fasta4e_f
    Ако с "Радка пиратка" не стане пробваи с "Напипай го" , ако и тай не стана чакай има време да пораснат.

Според мен най-бързо растат като ги тренираш.Както казаха много хора в предните постове:турски чикий,дърпане в 11.37,пиене на боза и др...

Пийвай си бозица да имаш харна цица.Може да пробваш и винаги в 12 вечерта да пееш "шампанско и сълзи" Като станеш на 16 поне и ако няма разтеж значи не си в ред и е препоръчително употребата на СЛАНИНА яж и няма са плашиш.

Всичко с времето за каде си се разбързала да не ставаш фолкпевица.

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Много свирки и много гълтане на сперма .... за друго не се сещам .. с боза не пробвай - само гъза ще ти порастне от нея
    пссст..

Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley
    Всяка вечер, точно в 11.37 започваш да ги мачкаш и да пееш "Радка пиратка", и ще се оправиш

"Ами на 14 съм и имам малки цици, искам да ми пораснат бла бла бла". Абе ДЕЦА, стига с тия тъпи комплекси. Ти на 14 колко искаш да са ти големи циците? На 21 ли искаш да си играеш с тех? Престанете с тия простотии. Ще растат, има време. Пък и да ти останат малки няма никакво значение. Мъжете, които ще те оценяват по циците са идиоти, от мен да го знаеш...
    Amantes amentes

решенето е повече БОЗА

Всяка вечер, точно в 11.37 започваш да ги мачкаш и да пееш "Радка пиратка", и ще се оправиш
    +1 А и също така... Ако някой покаже интерес към макар и малките ти гарди го остави да ти ги стиска... Това определено ще помогне А и момчето ще се почувства по-добре Ше правиш дефакто 2 в 1

Град
    В. Търново
    Пий боза и яж мекици

бутай чорапи и каквото намериш в сутиена и си готова

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Attila_The_Hun

"Ами на 14 съм и имам малки цици, искам да ми пораснат бла бла бла". Абе ДЕЦА, стига с тия тъпи комплекси. Ти на 14 колко искаш да са ти големи циците? На 21 ли искаш да си играеш с тех? Престанете с тия простотии. Ще растат, има време. Пък и да ти останат малки няма никакво значение. Мъжете, които ще те оценяват по циците са идиоти, от мен да го знаеш...
    Абе моля ти се. То да му писне на човек от теми: "Пениса ми е малък", "Циците ми ги няма" На бас, че някой фешън и е казал, че е твърде плоска за Неговото Пичовско Величие и айде комплекси Абе хора стегнете се и се харесвайте такива, каквито сте :P

otidi do magazina i si kupi sutien s podplynki

Т се радвай,че не са ти кат на съученичките огромни,щото найстина след 20г. ще са ти до коленете.ОЩЕ СИ МАЛКА

Цитирай Първоначално написано от B.O.OM..
    а аз искам атомна бомба да убие сички цигани...
    +1

Бааааааааааа докаде стигна нащо поколение!!!!!!!!!!!!

Re: Как да ми пораснат гърдите?

Цитирай Първоначално написано от vikchi_to
    zdraveite az sam momi4e na 14.Znam 4e sigurno ima mn takiva temi ama............!!! (blush) Zna4i iskam da pitam vsi4ki koito znaqt.! Kak mogat da mi porasnat gyrdite po-byrzo,za6toto az si imam no sa o6te v na4alen stadii a pak momi4etata na moqta vyzrast imat dosta po-golemi..!! Molqvi ne me opliuvaite kajete mi !!!

т.7
    Aleandra
    пий мляко

Град
    на кънда мънда в дивия
    Цитирай Първоначално написано от vampire3
    Цитирай Първоначално написано от B.O.OM..
    а аз искам атомна бомба да убие сички цигани...
    +1
    +2

Цитирай Първоначално написано от hardcore_syndrome
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Абе вие за първи път ли чувате че гърдите са 97 % мастна тъкан.Тоест колкото си по дебела толкова по - големи ще ти са циците. Само че след 20 30 години ще ти са до колената.
    Абе има и дебели жени с малки цици
    Що до са никоя не е попитала как да й порастне гъза?
    da i su6t0 taka ima slabi macki s golemi gurdi ;]]]
    НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*

ae pii pove4e boza

Град
    Северна България
    Цитирай Първоначално написано от Attila_The_Hun

+1
    My soul is painted like the wings of Butterflyes

Повече от фен
    ne ti trqqT golemi gyrdi ... ne samo tam e rautata ...sled godini predstaqsh li si kak shte izglejdash ..
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

i bez tfa si si grozna taka 4e se depresirai i reji venite
    parolata mi e mangoGGG

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Пий боза!

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    и аз съм така - има,ама малко,а всички мацки у класа са млекодойни крави....не се безпокой те кат са расли у Чернобил какво да ги правим

Град
    Там, където е сърцето...
    Боза....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

стига пък вие с тая боза ем и мойте са малки ама ко се прай аз пък съм на 13 циците щи растат ехее колко още време. сички от моя клас са с големи ама на една вече и висат и гледката е ужасна и момичето ми вика лелее блазяти че са ти толкоз малки .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си