- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми пораснат гърдите?
С времето ще ти пораснат..някой момичета се развиват по бързо от други..при всеки е индивидуално,не търси начини,всичко е лъжи....и няма смисъл да се комплексираш,тфа че некоя си има по големи цицки от тфойте не значи че е по готина,или нещо повече от теб!![]()
и за к'во са ти ?
после да виснат ... не ти трябват да знаеш .....
ПС: можеш да пробваш с боза![]()
![]()
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Хах, много сте ми интересни. Казвате, че размера на гърдите нямал значение, но ей така помеждо другото споменавате, че вашите са по-големи от на съученички ви.Първоначално написано от marin4itu
![]()
Първоначално написано от b0b1_7urb070
![]()
![]()
![]()
и не се комплексирай от другите ..и твоите ще пораснатПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Ъъъ на 13-14 не сте ли малки деца?Че вие тепърва ще се развивате?
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
От бозата расте дупетоПървоначално написано от LitTleJ
И мойте цеци са малки 16 съм и едва ли ще пораснат още..но тва не ми е комплекс приемам си го
![]()
ChoCoGirL..!
Не ви трябват големи гърди бе хора - пречат понякога.
Боза, сперма и оцет в съотношение 40-30-30. Досега, която ме е слушала не е съжалявала.Първоначално написано от vikchi_to
за бозата си е така... доказано е...а за останалите.... пробвай... като гледам имаш гаранция
![]()
Червно, дълго, клати се и се празни...
с някакав лосион за тяло и масаж по 5 мин на ден .. (аз така правя от една седмица почти нз дали си внушавам но просто изцяло са по добре не че са пораснали.. ) и ако продължаваш така с масажите много повече даваш тласък кам развитие на гърдите и сам чела че някои с 2 размера сутиена им се е повишил само от редовни масажи...е нз дали наистина е възможно по защо пак поне да не се пробва![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Или имаш, или не.
Живота си е твой, но мъжа ти кучко МОЙ!!!
Еми да, ама е кофти, като всички около теб са много по-напред в развитието си.Първоначално написано от mitternacht
Вярвай ми, аз като бях на 14 бях със 73 см обиколка и какво ми стана лятото, сега съм абсолютно "нормална".![]()
А това че "размерът на гърдите нямал значение" - никога не съм го вярвала. Има огромна разлика в излъчването на момиче, което има, и такова, което няма гърди. Който каквото ще да казва.
Мила... от бозата ще ти порасне гъза. От там - ще надебелееш, от там - и циците. Ако искаш така, давай. Аз нямах желание да ставам 100 кила.
Иначе да, с масажи се стимулират мастните клетки - а точно от тях растат гърди. Всеки ден отделяй малко време и ще ускориш процеса. Но не става за 1-2-3 месеца. Бавничко си е. Можеш да нанасяш резултатите от "процедурите" в табличка, за да проследиш какъв е напредъка.Успех.
Това не е вярно!Първоначално написано от jambo_bs
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Наистина си малка и типърва започват да ти растат гърдите..имам една приятелка, която на 14 почти нямаше гърди, а сега е на 16 доста слабичка и с огромни гърди..тва си е индивидуално за всяко едно момиче..доколкото за масажа подкрепям другите и аз съм чувала, че от масажа растат..опитай може да подейства![]()
И защо толкова държиш да си поредната овца в стадото с висящи вимета отпред на 14 години?Първоначално написано от vikchi_to
![]()
![]()
![]()
Наистина ли толкова държиш да ти пречат да тичащ?![]()
а иначе вариантите са 3:
1.остави природата да си реши колко да ти даде
2.силикон
3.боза в промишлени количества,ама да знаеш че от нея расте и задник![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Аз нямам цици помощ моля ви !
Опа чакай аз съм момче![]()
набухай в сутиена си чорапите на баща си (ония вълнените)!
Аз съм на 15 и половина и аз като теб се комплексирах ,че всичктие ми рпяителки имат по - гоелми гърди от мен и т.н , но с времето свикнахи си се пряиемам каквато съм , а и важното за мен е само какво мисли един точно орпеделн човек ...![]()
Първоначално написано от fire_magic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по-добре да са по-малки,отколкото като станеш на 20 години да си ги мяташ на гърба![]()
![]()
![]()
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
ИменноПървоначално написано от thefreak
![]()
![]()
Ти сама каза , че още са в ранен стадий.. Сами не знаете , колко е гадно да си с голями гърди ...Преслава много красива ли ти се струва .. Не си пожелавайте нещо , което дори не знаете какво ще ви домъкне заедно с него ..детска работа
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
поливай ги...Ппф.... как да пораснели.... Аман вече....
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от jjjjjj6363
за 1-ви път го чувам... Обясни ми как до 20 не са като "лубеници" та на 25 ще станат... (найстина питам, мислех, че човек се разива до 20-21 год... явно ми е грешщно инфото)...
По темата - големината на гърдите зависи от гените ти... Ако имаш ген със закодирани "малки" гърди - силикона само ще те оправи, но и гърдите не са важни! Все пак големит гърди са + за да те забележат като жена и "-" да те оценят като човек... (не се обиждайте, никой не искам да обидя!)