.
Затворена тема
Страница 3 от 17 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 404
    С времето ще ти пораснат..някой момичета се развиват по бързо от други..при всеки е индивидуално,не търси начини,всичко е лъжи....и няма смисъл да се комплексираш,тфа че некоя си има по големи цицки от тфойте не значи че е по готина,или нещо повече от теб!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    и за к'во са ти ?
    после да виснат ... не ти трябват да знаеш .....

ПС: можеш да пробваш с боза
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Почти всички бяха с по-големи гърди от мойте, а сега аз съм с по-големи от тях Абе кво ти пука колко са ти големи? Сигурна, че си втълпяваш
    Хах, много сте ми интересни. Казвате, че размера на гърдите нямал значение, но ей така помеждо другото споменавате, че вашите са по-големи от на съученички ви.

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Почти всички бяха с по-големи гърди от мойте, а сега аз съм с по-големи от тях Абе кво ти пука колко са ти големи? Сигурна, че си втълпяваш
    Хах, много сте ми интересни. Казвате, че размера на гърдите нямал значение, но ей така помеждо другото споменавате, че вашите са по-големи от на съученички ви.

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    и ти ли имаш комплекси относно гърдите все пак си едвам на 14, има още време докато се развие напълно тялото ти..сега за никъде не бързай
    и не се комплексирай от другите ..и твоите ще пораснат

Ъъъ на 13-14 не сте ли малки деца?Че вие тепърва ще се развивате?
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    Пий боза!
    От бозата расте дупето И мойте цеци са малки 16 съм и едва ли ще пораснат още..но тва не ми е комплекс приемам си го
    ChoCoGirL..!

Град
    Пловдив
    Не ви трябват големи гърди бе хора - пречат понякога.

Град
    Plovdiv

Re: Как да ми пораснат гърдите?

Цитирай Първоначално написано от vikchi_to
    zdraveite az sam momi4e na 14.Znam 4e sigurno ima mn takiva temi ama............!!! (blush) Zna4i iskam da pitam vsi4ki koito znaqt.! Kak mogat da mi porasnat gyrdite po-byrzo,za6toto az si imam no sa o6te v na4alen stadii a pak momi4etata na moqta vyzrast imat dosta po-golemi..!! Molqvi ne me opliuvaite kajete mi !!!

т.7
    Aleandra
    Боза, сперма и оцет в съотношение 40-30-30. Досега, която ме е слушала не е съжалявала.

Град
    Самуеър...
    за бозата си е така... доказано е... а за останалите.... пробвай... като гледам имаш гаранция
    Червно, дълго, клати се и се празни...

с някакав лосион за тяло и масаж по 5 мин на ден .. (аз така правя от една седмица почти нз дали си внушавам но просто изцяло са по добре не че са пораснали.. ) и ако продължаваш така с масажите много повече даваш тласък кам развитие на гърдите и сам чела че някои с 2 размера сутиена им се е повишил само от редовни масажи...е нз дали наистина е възможно по защо пак поне да не се пробва
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Или имаш, или не.
    Живота си е твой, но мъжа ти кучко МОЙ!!!

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Ъъъ на 13-14 не сте ли малки деца?Че вие тепърва ще се развивате?
    Еми да, ама е кофти, като всички около теб са много по-напред в развитието си.
    Вярвай ми, аз като бях на 14 бях със 73 см обиколка и какво ми стана лятото, сега съм абсолютно "нормална".
    А това че "размерът на гърдите нямал значение" - никога не съм го вярвала. Има огромна разлика в излъчването на момиче, което има, и такова, което няма гърди. Който каквото ще да казва.
    Мила... от бозата ще ти порасне гъза. От там - ще надебелееш, от там - и циците. Ако искаш така, давай. Аз нямах желание да ставам 100 кила.
    Иначе да, с масажи се стимулират мастните клетки - а точно от тях растат гърди. Всеки ден отделяй малко време и ще ускориш процеса. Но не става за 1-2-3 месеца. Бавничко си е. Можеш да нанасяш резултатите от "процедурите" в табличка, за да проследиш какъв е напредъка. Успех.

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    колкото си по дебела толкова по - големи ще ти са циците. Само че след 20 30 години ще ти са до колената.
    Това не е вярно!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

:)

Наистина си малка и типърва започват да ти растат гърдите..имам една приятелка, която на 14 почти нямаше гърди, а сега е на 16 доста слабичка и с огромни гърди..тва си е индивидуално за всяко едно момиче..доколкото за масажа подкрепям другите и аз съм чувала, че от масажа растат..опитай може да подейства

Град
    На Предника на Географията

zdraveite az sam momi4e na 14.Znam 4e sigurno ima mn takiva temi ama............!!! (blush) Zna4i iskam da pitam vsi4ki koito znaqt.! Kak mogat da mi porasnat gyrdite po-byrzo,za6toto az si imam no sa o6te v na4alen stadii a pak momi4etata na moqta vyzrast imat dosta po-golemi..!! Molqvi ne me opliuvaite kajete mi !!!

т.7
    Aleandra
    И защо толкова държиш да си поредната овца в стадото с висящи вимета отпред на 14 години?
    Наистина ли толкова държиш да ти пречат да тичащ?
    а иначе вариантите са 3:
    1.остави природата да си реши колко да ти даде
    2.силикон
    3.боза в промишлени количества,ама да знаеш че от нея расте и задник
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Аз нямам цици помощ моля ви !

Опа чакай аз съм момче

Град
    Ямбол
    набухай в сутиена си чорапите на баща си (ония вълнените)!

Аз съм на 15 и половина и аз като теб се комплексирах ,че всичктие ми рпяителки имат по - гоелми гърди от мен и т.н , но с времето свикнахи си се пряиемам каквато съм , а и важното за мен е само какво мисли един точно орпеделн човек ...

Цитирай Първоначално написано от fire_magic

т.7
    Aleandra
    samoubii sa, bibliqta nepozvolqva da ima takiq s malki cici

С времето ще пораснат

Град
    тhe middLe of nowhere
    по-добре да са по-малки,отколкото като станеш на 20 години да си ги мяташ на гърба
    мake cookиes,noт war ^.^

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Стискане му е майката.
    Именно
    Ти сама каза , че още са в ранен стадий .. Сами не знаете , колко е гадно да си с голями гърди ...Преслава много красива ли ти се струва .. Не си пожелавайте нещо , което дори не знаете какво ще ви домъкне заедно с него ..детска работа

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    поливай ги... Ппф.... как да пораснели.... Аман вече....

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    zshto burzash da pavish turski 4ekii na nqkoi li 4ovek raste do 25 taka4e ima vreme
    за 1-ви път го чувам... Обясни ми как до 20 не са като "лубеници" та на 25 ще станат... (найстина питам, мислех, че човек се разива до 20-21 год... явно ми е грешщно инфото)...

По темата - големината на гърдите зависи от гените ти... Ако имаш ген със закодирани "малки" гърди - силикона само ще те оправи, но и гърдите не са важни! Все пак големит гърди са + за да те забележат като жена и "-" да те оценят като човек... (не се обиждайте, никой не искам да обидя!)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си