.
Затворена тема
Страница 4 от 17 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 404

Град
    varna

;)

наторяваи ги всяка сутрин и ве4ер преди лягане така обилно ги мажи с лаина и 6те види6 4е има ефект

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Ако момчетата не харесват момичета с малки цици да не мислят че ние харесваме женчовци с малки пишки иначе споко мен имаш време ще ти пораснат не се комплексирай от такава дреболия щом приятелките са те приели такава каквато си значи няма проблем
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Мажи ги с животинска тор!

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Голяяяям проблем
    Не ги гледай др. какви имат
    Моите не са размер С но си ги харесвам такива каквито са и много комплименти са ми правили

порасТнат

престанете да се бъзикате с момичето!! Едва ли ще ви е приятно вие да доидете с такъв проблем и някой да ви каже да се мажете с лайна или да се самуобиете! Спокойно мацко, ще порастнат, и аз съм така ама не ми пука хич! За съжаление нищо не можеш да направиш, освен да чакаш.. аиде, не се разтройвай заради едните му цици, пък и ще видиш скоро , че наистина сладките момчета могат да те харесат всякак!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    аз харесвам момичета със малки гърди
    все ще те хареса и теб някой

давай на момчетата да те мачкат повече ( така съм чувал ... )

Град
    Момини Цици
    оф на 14.. спокойно уе.. аз още съм на 16 и съм доволна от мойте.. малки са... за кво са ти големи.. като стане6 на 30-40 да ги запасваш в чорапите.. тва че момчетат които са на твоята възраст си падат по-големи.. не е причина да искаш и твойте да са грамадни.. спок момчетат ще се прометя.. когато .. станат малко по... някъде към 16-17 ( с извинение.. без да се обиждат момчетата)

Повече от фен
    Не разбирам едно.Защо искаш по-големи цици като си на 14.Сещаш ли се,че ако ти са големи на 14 ,кат станеш на 20 и кат те клецат дозина ще ти виснат много грозно а кат станеш на 60 кат се наведеш никой няма да може колената да ти види.Никой не обича големите виснали гърди,аз обичам нормалните ,а не ГОЛЕМИТЕ,ама буквално големи
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

като си сложиш силикон

BULGARIAN ---- ANIMALS

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    DRINK...

Е неее нямаа такова нещо значи ....аз предлагам да ти ги суче дива коза....братле супер мн големи ще станат

na mek pyk vsichki sa mi mnogo int...podkrepqm masaja ...shto se otnasq do bozata nz kolko cicite rastqt ama az si piq redovno boza do min mesec pieh vsqka sutrin i gyza mi NE e porasnyl...daje si e mn hubav

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Bqh 4ela nqkade,4e rasteja na gardite moje da se stimulira po nqkakav na4in s masaj,no pak ne e garanciq.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Най- бързо порастват като изчакаш 2-3-4 години. И интересно, че придобиват завършен вид.

Спри да се лигавиш и чакай да порастат.Има достатъчно време
    Stay up all night with the stars *

Пий бозица за да имаш арна цица

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

праи лицеви упори

eдно момиче от моя клас което също е 14 годишно е плоска като дъска щото е 42 килограма

Град
    V. TARNOVO
    da, ti mnogo barza6 ama ne 4e da te pla6a ama imam edna priqtelka tq e na 21 i nqma ni6tooooo ti znae6 li kvo e ni6to ujas napravo tai 4e ne se oplakvai
    Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.

Цитирай Първоначално написано от zizita_88
    da, ti mnogo barza6 ama ne 4e da te pla6a ama imam edna priqtelka tq e na 21 i nqma ni6tooooo ti znae6 li kvo e ni6to ujas napravo tai 4e ne se oplakvai

a be momiche ti kato na preslava gardite li iskash t ati si na 14 vqrno e che ima momicheta na taq vazrast s mn golemi gardi am,..
    1.moje da se razvivash po bavno
    2.moje i nikogada nqmash golemi gardi ..
    3.mislq che na 14 ne hubavo da se stimulira razstejat na gardite pak i teq produkti za tva imat efekt samo dokato se izpolzvam
    4.ima po na 30 godini jeni ploski kato daski taka che spoko ..
    I'm the one Love me ...

Ами, аз съм чувала за едни противозачатъчни - ТриРегол. Едно момиче ми каза, че за 1 месец й растат с 1-2 см.

Град
    Wonderland
    Като направиш 17-18 ще си сложиш силикон,може и на 16 според зависи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си