- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми пораснат гърдите?
Честно да ти кажа, лично според мен поне, а и според други мои приятели много големите гърди не са хубави, в смисъл не ми харесва особено. Освен това на 14 не можеш да очакваш да си с гръдна обиколка 110Познавам момичета, които са със силикон- не те съветвам. Все пак, не ти трябва. Това е малко като темата за удължаване на пениса. не е толкова важно да ти е много дълъг, по-важно е настрани как е. В случая относно как да си уголемиш гърдите- радомирската боза FTW
![]()
Чувал съм, че чипс и боза помагало ако искаш пробвай, но все още си мъничка не се притеснявай те сами ще пораснат. Успех!
В суxа пyтка, KУP не влиза!
хора и аз имам същия проблем но съм на 12 реших така и така я има тая тема да пиша в нея моля ви помогнете наистина ли с боза се получава? някои знае ли стимуланти за бърз растеш? незнам откачам вече помогнете!мерси предварително! :P
Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx
pii povechko bozichka![]()
![]()
![]()
sloji si silikon nqma da ti porasnat po drug na4in
Имай търпение. Тва не става от днес за утре.Първоначално написано от vikchi_to
Повечето ми приятелки до 13-14год. бяха плоски като дъски, а сега няма една на която ше й простиш.
бе вижте откога е темата...то вече са и пораснали циците и трета даже и е пораснала
И малките висат спокойно,ама приличат на спукани презервативчета..Стиа завиждали..
Down On The Farm!!!
Рецепта нема...радвай се на това което имаш!!!!![]()
я ти имаш аватар кат на сапунчоПървоначално написано от StayFly
Aбе мозъка трябва да ти порасне,ама...
Да бе... не думай!Първоначално написано от aka6a_vamp
Никога не бих ти се скарал.
Моля ?! Тва не го разбрах!Първоначално написано от aka6a_vamp
Ти си все още дете ,имаш доста години докато се развиеш напълно.Това с бозата е някакъв мит.Всичко е въпрос на ген/хормони.Първоначално написано от monhity
и аз не се разбрахПървоначално написано от StayFly
![]()
Случва се..
та ти сигурно цикъл нямаш още,за цици мислишПървоначално написано от SoFarSoG00d
.спокс,аз също бях така.нямах цици,е имах малко и ми дойде чаааак в осми класНа третото "идване" на въпросните "гости от Червен бряг" вече бях с ''цици като любеници" ,но всичко е въпос на ген/хормон,както някой беше няписал.
Ако вече ти е дошло,явно просто организма ти все още не се е подготвил за физически растеж (поне така каза личната ми лекарка)
just a mirror for the sun*