.
Затворена тема
Страница 5 от 17 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 404
    Честно да ти кажа, лично според мен поне, а и според други мои приятели много големите гърди не са хубави, в смисъл не ми харесва особено. Освен това на 14 не можеш да очакваш да си с гръдна обиколка 110 Познавам момичета, които са със силикон- не те съветвам. Все пак, не ти трябва. Това е малко като темата за удължаване на пениса. не е толкова важно да ти е много дълъг, по-важно е настрани как е. В случая относно как да си уголемиш гърдите- радомирската боза FTW

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Всяка вечер, точно в 11.37 започваш да ги мачкаш и да пееш "Радка пиратка", и ще се оправиш

Град
    Търговище
    Чувал съм, че чипс и боза помагало ако искаш пробвай, но все още си мъничка не се притеснявай те сами ще пораснат. Успех!
    В суxа пyтка, KУP не влиза!

и аз имам същия проблем

хора и аз имам същия проблем но съм на 12 реших така и така я има тая тема да пиша в нея моля ви помогнете наистина ли с боза се получава? някои знае ли стимуланти за бърз растеш? незнам откачам вече помогнете!мерси предварително! :P
    Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx

С боза да ти порастнат гърдите= глупости. Иначе нямаше да има места, където се слага силикон Щеше да има радомирски бозаджийници през 2 метра ама няма

Скайп - dark_elf2

pii povechko bozichka

sloji si silikon nqma da ti porasnat po drug na4in

Не си слагай силикон. Приеми го като съвет

Скайп - dark_elf2

Re: Как да ми пораснат гърдите?

Цитирай Първоначално написано от vikchi_to
    zdraveite az sam momi4e na 14.Znam 4e sigurno ima mn takiva temi ama............!!! (blush) Zna4i iskam da pitam vsi4ki koito znaqt.! Kak mogat da mi porasnat gyrdite po-byrzo,za6toto az si imam no sa o6te v na4alen stadii a pak momi4etata na moqta vyzrast imat dosta po-golemi..!! Molqvi ne me opliuvaite kajete mi !!!

т.7
    Aleandra
    Имай търпение. Тва не става от днес за утре.
    Повечето ми приятелки до 13-14год. бяха плоски като дъски, а сега няма една на която ше й простиш.

Град
    Дълбините на канала :D
    бе вижте откога е темата...то вече са и пораснали циците и трета даже и е пораснала

Град
    Софийско поле
    И малките висат спокойно,ама приличат на спукани презервативчета..Стиа завиждали..
    Down On The Farm!!!

Земи порастни пъров ти и спри да пишеш глупости. Гърдите ше ти пораснат като пораснеш ти.

Скайп - dark_elf2

Град
    В сърцата на хората.
    Рецепта нема...радвай се на това което имаш!!!!

Град

Цитирай Първоначално написано от StayFly
    zdraveite az sam momi4e na 14.Znam 4e sigurno ima mn takiva temi ama............!!! (blush) Zna4i iskam da pitam vsi4ki koito znaqt.! Kak mogat da mi porasnat gyrdite po-byrzo,za6toto az si imam no sa o6te v na4alen stadii a pak momi4etata na moqta vyzrast imat dosta po-golemi..!! Molqvi ne me opliuvaite kajete mi !!!

т.7
    Aleandra
    Повечето ми приятелки до 13-14год. бяха плоски като дъски, а сега няма една на която ше й простиш.
    я ти имаш аватар кат на сапунчо

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Aбе мозъка трябва да ти порасне,ама...

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp

т.7
    Aleandra
    я ти имаш аватар кат на сапунчо
    Да бе... не думай!

Град
    просто отбелязах..не се карай...

Никога не бих ти се скарал.

Град
    ср не можах да те позная

ср не можах да те позная
    Моля ?! Тва не го разбрах!

Град
    Варна
    Иползвай маркер..

Град
    Wonderland

Re: и аз имам същия проблем

Цитирай Първоначално написано от monhity
    хора и аз имам същия проблем но съм на 12 реших така и така я има тая тема да пиша в нея моля ви помогнете наистина ли с боза се получава? някои знае ли стимуланти за бърз растеш? незнам откачам вече помогнете!мерси предварително! :P
    Ти си все още дете ,имаш доста години докато се развиеш напълно.Това с бозата е някакъв мит.Всичко е въпрос на ген/хормони.

Град
    ср не можах да те позная
    Моля ?! Тва не го разбрах!
    и аз не се разбрах

Случва се..

Re: и аз имам същия проблем

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Цитирай Първоначално написано от monhity
    Ти си все още дете ,имаш доста години докато се развиеш напълно.Това с бозата е някакъв мит.Всичко е въпрос на ген/хормони.
    та ти сигурно цикъл нямаш още,за цици мислиш
    .спокс,аз също бях така.нямах цици,е имах малко и ми дойде чаааак в осми клас На третото "идване" на въпросните "гости от Червен бряг" вече бях с ''цици като любеници" ,но всичко е въпос на ген/хормон,както някой беше няписал.
    Ако вече ти е дошло,явно просто организма ти все още не се е подготвил за физически растеж (поне така каза личната ми лекарка
    )
    just a mirror for the sun*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си