.
Затворена тема
Страница 6 от 17 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 404
    е защо ти са големи цици.. да ти се лепят някакви педофили дето искат да са с теб само заради секса не е това начина да си повдигнеш самочуствието, трябва да си себе си в твоята си кожа иначе просто ще се изгубиш някъде м/у циците
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Paradise_Lost
    е защо ти са големи цици.. да ти се лепят някакви педофили дето искат да са с теб само заради секса не е това начина да си повдигнеш самочуствието, трябва да си себе си в твоята си кожа иначе просто ще се изгубиш някъде м/у циците
    И аз това се питам,ама тази глупава чалга и тия чалга певици зле се отразяват на децата,искат да приличат на някакви силиконови кукли,само и само да се харесат ,а забравят наистина важните неща.

a be kak na 12 si iskash da ti kajem neshto za razstej na gardite chuii se az po shantavo neshto ne sam chuvala
    I'm the one Love me ...

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от Xrisinka
    a be kak na 12 si iskash da ti kajem neshto za razstej na gardite chuii se az po shantavo neshto ne sam chuvala
    ъъЪъ уай?Нещо не цепя кое е шантавото?

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    шантаво е да, защото на тази възраст нито си се доразвила нито ти трябва да имаш големи гърди.. и после "ходя с един батко, много го обичам и той мен, обаче каза, че ако не правим секс ще скъса с мен.." иска големи гърди за да е по-секси, за да я забелязват и да е обект на желание това не е нормално
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    DRINK...

Когато бях на твойта възраст почти нямах гърди.Сега съм на 16 с размер 70Д и не се оплаквам.Надминах всичките ми приятелки които навремето имаха по-големи гърди от мен,такаче спокойно има време,ако ти е писано ще ти пораснат.

Спокойно, не се притеснявай, всичко с времето си. Наппример миналата год. (когато бях на 12-6клас), абсолютно всички момичета, които познавам имаха по-големи гърди от мойте. Но сега съм (7клас) 80Б и бия рекордите в моя клас.. [/quote]

тУри си силикон

BULGARIAN ---- ANIMALS

Цитирай Първоначално написано от bubblegum9210
    тУри си силикон
    Хах.. наистина това е единственото решение..!

Супер фен
    за къде бързаш бе! на 40 ще ти порастнат, ще ти стигат чак до пъпа

Град
    Дълбините на канала :D
    шантаво е да, защото на тази възраст нито си се доразвила нито ти трябва да имаш големи гърди.. и после "ходя с един батко, много го обичам и той мен, обаче каза, че ако не правим секс ще скъса с мен.." иска големи гърди за да е по-секси, за да я забелязват и да е обект на желание това не е нормално
    аз нямах предвид да има цици кат на Лоло ферари...но от коментара на Xrisinka се подразбира,че едва ли не е шантаво да ти растат на 12...което е нормално

аз нямах предвид да има цици кат на Лоло ферари...но от коментара на Xrisinka се подразбира,че едва ли не е шантаво да ти растат на 12...което е нормално
    ами тя май имаше предвид, че те така или иначе ще си растат и не е нормално да искаш да са ти някакви бомби.. аз това разбирам от авторката, че точно това иска.. | седя и тълкувам мнението на някои, който дори не пише

Мега фен Аватара на Hilary_
    на 14 точно и аз това съм си мислела... абе има още толкова много време докато се развиеш напълно...?! мани ги тия твойте приятелки гледай себе си... не само с гърди може да изпъкнеш пред едно момче!!!

Re: re

Цитирай Първоначално написано от kabana
    kajete kak da si ogolemq topkite. I te li sa samo mastna tukan? Ami s injektirane na parafin v tqh stawa li?
    Да ! Пробвай !
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Sofia
    Ahtung! Ahtung! Ahtung!color=red][/color]
    Az izvur6vam ugolemqvane na gurdi 4rez opipvane! Garantiran rezultat!

Abe momi4e kvi sa tiq izcepki ne ti trqat cici do glezenite! Dostatu4no e da se zabelqzvat i suvsem malko pove4e. Ako nqkoi te haresa zaradi cicite tva 6a e dokato razmenite 2 dumi i razbere 6to za 4ovek si, ottam natatuk nikoi ne gleda ni cici ni ni6to.E moito pilence naprimer nqma gram cica ama mene ne me ebe 6tot az haresvam neq a ne cicite i. Taka 4e spoko ima vreme se do 20 ako ne sa zadovolitelni togava 4ak moje da misli6 za ugolemqvane a dotogava masaji ne6to ala bala ako ti se zanimava vupreki 4e pak kazvam: Tva izob6to ne e nai-vajnoto!
    Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!

Цитирай Първоначално написано от dinko
    az haresvam neq a ne cicite i.
    евала ако е истина, но малко са такива...
    почнах да се развивам лятото след 7ми клас... а през 7ми клас, тъй като сичките ми съученички вече бяха отпрали бюстовете напред, толкова обиди изтърпях ... от сорта на "ее дъска който ти е дърводелеца толкова добър немаш никви издутини е гледай например (казва името на най-добрата ми прителка) колко лошо е издялкана"... просто не ми се ходеше изобщо на училище... и ппо-гадно ми беше,че когато обиждаха някоя моя "приятелка" винаги съм я защитавала а мен някой защити ли ме? -не.. така, че дано това, което пишеш да е вярно, но и така да е много малко сте такива...

Цитирай Първоначално написано от thegirl
    Цитирай Първоначално написано от dinko
    az haresvam neq a ne cicite i.
    евала ако е истина, но малко са такива...
    почнах да се развивам лятото след 7ми клас... а през 7ми клас, тъй като сичките ми съученички вече бяха отпрали бюстовете напред, толкова обиди изтърпях ... от сорта на "ее дъска който ти е дърводелеца толкова добър немаш никви издутини е гледай например (казва името на най-добрата ми прителка) колко лошо е издялкана"... просто не ми се ходеше изобщо на училище... и ппо-гадно ми беше,че когато обиждаха някоя моя "приятелка" винаги съм я защитавала а мен някой защити ли ме? -не.. така, че дано това, което пишеш да е вярно, но и така да е много малко сте такива...
    А ти от къде си?

Re: Как да ми пораснат гърдите?

Цитирай Първоначално написано от vikchi_to
    zdraveite az sam momi4e na 14.Znam 4e sigurno ima mn takiva temi ama............!!! (blush) Zna4i iskam da pitam vsi4ki koito znaqt.! Kak mogat da mi porasnat gyrdite po-byrzo,za6toto az si imam no sa o6te v na4alen stadii a pak momi4etata na moqta vyzrast imat dosta po-golemi..!! Molqvi ne me opliuvaite kajete mi !!!

т.7
    Aleandra
    ела при мен и може и да несикаш да ти пораснат

Град
    София

Re: Как да ми пораснат гърдите?

Цитирай Първоначално написано от vikchi_to
    zdraveite az sam momi4e na 14.Znam 4e sigurno ima mn takiva temi ama............!!! (blush) Zna4i iskam da pitam vsi4ki koito znaqt.! Kak mogat da mi porasnat gyrdite po-byrzo,za6toto az si imam no sa o6te v na4alen stadii a pak momi4etata na moqta vyzrast imat dosta po-golemi..!! Molqvi ne me opliuvaite kajete mi !!!

т.7
    Aleandra
    три пъти на ден ги мачкай в продължение на половин час, два пъти (сутрин и вечер) ги опъвай по 15 минути и накрая ...

вземи порасти малко и може и да стане ...

Цитирай Първоначално написано от B.O.OM..
    а аз искам атомна бомба да убие сички цигани...
    и аз, и аз само нз кво общо има с темата

Град
    Сливен
    Пий ъ лот ъф бозъъъъъъъ
    Get what you can and never get back

mom4e sam no poznavam edni momi4eta koito kato bqha na 14 nqmaha cici
    bokvalno si bqha kat stinka pod balatom oba4e kato stanaha na 15 izvedna6 porasnaha .Mn dobri cici stanaha . E sega poznavam edno momi4e na 16godini i ne moje da si nameri sotien ednata cica ne moga da q hvana s dve race . Ne ti trqbvat takiva cici .

Най-интересното ,че такива теми се пускат и авторката изчезва.

С силикон

Пии бозичка ии да видиш каква кравичка ще станеш ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си