- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми пораснат гърдите?
e ne moje6 da bude6 100% siguren..vse poak nqma6 li4en opitПървоначално написано от x3eme
![]()
Cruel Intentions
mysterious93 ако това те задоволява ще ти кажа,че аз имам а също и знам и от други източници явно повече от теб сме се интересували по тая тема
purvo po6eguvax se s nego (ne zlobno nadqvam se da e razbral) i az sum 4ela 4e uj pomagalo..i kat mi doide muzata ma4kamПървоначално написано от SiSsKkAa
ama..s kolko da porastnat??s metri??
Cruel Intentions
Значи..мачкането спомага самото развитие не толкова,че ще ти станат много по големи.Гърдите не се мерят само на размер има вътрешни жлези,които също трябвва да се развият
цокай по 2 литра боза и си уредена
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Цокаи и задника ти ще стане метър , метър и половина и ти ако си метър и 50-60 и ку тръгнеш понадолнището ши са търкулиш.....Първоначално написано от DieselBlood
То невари ми са таркаля, то Бачонка....
Още нещо забраих ами личи си колко ходите на училище фалите са тука с интелект пък като гледам тъпи коментари от рода на " мачкаи ги" , "пии боза" , "дърпаи ги " , "разтягаи ги" хиляди безсмислени тъпни.....
ДНК чували ли сте...![]()
All under heaven........
i k`fo pie6 goo ... iliПървоначално написано от Scrat
![]()
за къде бързаш само на 14 си! всичко си идва с времето! няма какво да ги гледаш другите! гледай себе си и карай напред! като му дойде времето ще ти пораснат!![]()
Самомасаж, физически упражнения и има разни хапчета и хормони, които помагат, но не препоръчвам, защото има хиляди странични ефекти... иии много търпение. Все някога ще порастнат, няма каде да отидат!
![]()
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
ами и аз съм на 14, обаче не се оплаквам от малки гърди.. все пак има още много да растем... пък и няма да си единственото момиче с малки гърди... някъде тук из темите четох за витамин Е и ядките помагали..
Ще растете до 20 ... няма начин да се уголемят,освен ако не надебелеете,ама не ви го препоръчвам ... просто почакайте![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
+1Първоначално написано от racingbooy
![]()
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
ам аз съм на 14 години (скоро правя 15) и грудната ми обиколка е 102 см. ти иска6 цици а аз искам да ги нямамкат ти пораснат циците знае6 ли после вси4ки мом4ета по4ват аа кви со4ни цици и даи да ги пипна и т.н абе по добре малки от колкото голями (поне за мен е така сигорно 6оту иам голями цици )
![]()
И все пак остави гърдите ти да пораснат колкото могат.Не се комплексирай от размера им.Не гърдите правят момичето не го забраяй.Те са просто формалност и хубава гледка.Дори да станат много големи няма да променят нищо освен наглите и нахални погледи на момчетата с които общуваш и които те забелязват.
Пълни си сутиена с брашно/пудра захар
Saatana! Vittu! Perkele!
бозаа![]()
От бозица и гъзеца расте![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Редовен масаж![]()
Come out, come out wherever you are...
Пий боза, търкай ги с тоалетна хартия...
Малка си, спокойно има време да ти порастнат... тооо нестава за една нощ. Търпение му е майката![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
еми млеко яш мн и боза![]()
![]()
тфа мога да ти кажа а и съм чувала че кат се мачкат пак растът
![]()
![]()
![]()
Пий боза.
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
az sum 4yvala 4ee kat pr sex iii tqloto ti se razviva ma nz![]()