- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми пораснат гърдите?
Дай да ти ги масажирам ще порастнат сигурен съм![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
Бозичка му е майката....![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
емиии направи както в един филмн сложи си един сутиен а ж него сурови пържоли![]()
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
лелеее смятаййс боза недей пробва че вярно ше ти порасне само гъза
![]()
аз пък знам, че ако много ти ги мачкат растат... намери си някое момче което да ги масажира редовно и ша видиш :)
ау леле..Първоначално написано от Mr_Crowley
разцепвааш.. Направо ти ставам фенка.. \
/
.. и аз съм съгласна за атомната бомба....
by the way.. и аз съм на 14.. и циците ми не са огромни.. ам.. на който не му харесва пътя..![]()
Почвай да пиеш повече бозица![]()
К'во отговаряте още?Детето вече е пораснало(и не говоря за ръста,нито за годините).От октомври досега,ехее..
пфф и аз съм на 14 и аз иам малки цици даже и са обезформени и мноооог исках да са ми по големички ама приятеля ми си ме хареса доста такава и за сега не мрънка много и м/у той е сигурен че ако ежедневно някой друг ти ги мача за 1 месец става C ili D размер![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
незнам дали ме базика ама ще пробваме и ще ти пишем :P Айде Мишка не се спичай купи си по голям дутиен с гоооолеми подплънки и изчакай да порастнат самичи :0 м/у се огледайпо мами баби лели дали изощо имаш Ген на цицеста
![]()
боза, боза, боза, сперма, секс, свирки, анални и вагинални удоволствия... закачи си 20килограмови щайги и гравитацията сама ще свърши работа
Дотук почти всичко казано беше лъжа.. В мен е истината, слушай ме. Взимаш един сутиен - по възможност даже си купи - не кради , нека е Д чашка. Може и Е .. Натъпкваш го с памук и марли.. Ходиш винаги с него и за нищо на света не го сваляш. А като порастнеш голяма ще си сложиш импланти и тогава ще си свалиш за първи път сутиена пред мъж![]()
Envoi moi ! ;]
polivai gi s voda i ot vreme na vreme slagai tor...ama jivotinskii...
oxxxx...nqma da se orpavite !
Няма как да ги накараш да растат, но ако съученичките ти толкова те комплексират, пробвай с подплънки. Но давай постепенно, за да не разберат всички![]()
пий бозаПървоначално написано от vikchi_to
![]()
не е задължително да си дебела за да имаш големи цици има и слаби момичета който си имат бая големи гърди така че тва е тъпо.А ти авторке просто изчакай няма как иначе всичко ще си дойде с времетоАбе вие за първи път ли чувате че гърдите са 97 % мастна тъкан.Тоест колкото си по дебела толкова по - големи ще ти са циците. Very Happy Само че след 20 30 години ще ти са до колената![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
Еми и аз искам много неща ама няма. Чакай, природата ще си свърши работата.
сложи си силикон..ся тва е на мода![]()
![]()
... а сега сериозно : времето ще си покаже...ти сега тепърва се развиваш..
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Аз ,за да ви комплексирам ,ще ви кажа че едно МОМЧЕ от моя клас има гръдна обиколка 110 см ;]
--------------------------------------------------------
малка си дее правилно не гледай мутантите ... ,а иначе може да ползваш някоя крачна помпа / компресор има във веломагазините![]()
![]()
с приставка за зърно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Олелеее ... чак ми се доплака .. като прочетох само заглавието на темата..![]()
.. Как може да пускаш такава тема, бе ? .. Ти чуваш ли се ? .. Или имаш гърди или нямаш .. как да й пораснели .. еми .. хората дадоха мн добри съвети
![]()
![]()
Пък .. и сега има силикони
![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
Така сега ме слушай внимателно нямка да повтарям!
Всеки ден в полунощ почваш и си тананикаш "Тез чървени домати!",
и си слагаш две щипки на зърната.. Започваш да пееш, а не само да си тананикаш "Тез чървени домати!"...махаш щипките и почваш да си мачкаш цицките..Препоръчвам ти го да го правиш всяка вечер в период от 11месеца, 29 дни, 8 часа, 4минути, 8 секунди и 10стотни![]()
![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
Тцтц, тва са си природни дадености бе, не можеш просто ей така да ги накараш да растат повече. Кат' пораснеш си наблъскай силикон и си готова....![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
xaxaxaxaПървоначално написано от ubuntu