- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Спешна нужда от съвет :(
Здравейте.Имам едно въпросче и се нуждая от отговор.Има ли бабини рецепти или други начини цикълът да ти дойде по-бързо ,т.е да подрани с няколко дена ... Една приятелка ми каза ,че ако ям повече локум ще ми дойде няколко дена по-рано,но ми се видя малко абсурдно и затова питам васСигурна съм,че има хапчета,които да помагат за по-бързо идване на цикъла,но не ми се тъпче с химии
Та.. ако знаете нещо - помагайте :Р Мерси предварително
![]()
Преди доста време си предизвиках цикъла по следния начин- взимаш една голяма глава лук, обелваш я и обелките и сваряваш като чай.Пиеш докато е топло, и пиеш по-бързо!Така пиеш една голяма чаена чаша и на мен след два часа ми дойде.Но това за съжаление не при всеки действа.На една моя фр също и подейства, но след 12 часа и дойде.Но преди го бях казала в форума и на едно момиче не подейства!Все пак и да не ти подейства мога да ти кажа други начини за оито съм чела, но не съм ги пробвала!
Ще ти бъда безкрайно благодарна,ако ми кажеш всички методи ,за които си чувала))
P.s Само не разбрах,лука ли само варя,или заедно с обелките![]()
![]()
Яж лимонина мен ми действа и на мои приятелки също. :P
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
аз съм чувала за маслини
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
ето ти методите:Първоначално написано от d1d3nc3to
само, че тези методи съм се ровила из нета и съм ги чела в форуми ето и какво казват:
1"напарвам" краката постепенно, с все по - гореща вода, докато мога да търпя. Краката се зачервяват и бегом в леглото(по препоръка на лекарката). На следващия ден ми дойде.
2Aспирин
3 2 пакетчета ванилиа се разбъркват в чаша кока-кола пиеш и на другия ден ти идва .
4Eдна лъжичка канела се изяжда без вода и на другия ден ти идва! Обаче знай, че канелата е прекалено суха и аз един пат като лапнах една лъжица канела и я изплюх в мивката, защото щях да повърна!
Е това са всички меоди за които съм чела, но никой от тези не съм пробвала, а само с лука!Успех дано нещо да станеАз пък сега, защото съм болна от грип и мама иска тази вечер да ми топи краката в гореща вода/по принцип като съм болна и така ме оправя мама/ и ся се чуда дали няма да ми дойде от тва???Дано да ен ми дойде, защото знам, че не е хубаво да си предизвикваш цикъла
![]()
Тва за маслините само си го чувала , но не е вярно, защото аз преди 5 дена ядах мноого маслини и не ми е дошлоПървоначално написано от Sladkata___
![]()
То трябва да ми дойде след 4 дена няма и толкова,но проблема ми е ,че употребявах някои субстанции ,от които е възможно да ми закъснее...таа... затова попитах относно методите,ще пробвам някои,пък дано стане
![]()
АА може ли да кажеш кви субстанции си опутребявала ако не е тайна???По мой съвет по-добре пробвай с чая от обелките на лука!Мисля, че ще ти подейства!Първоначално написано от d1d3nc3to
Мерси много за отговорите) Ми ще пробвам това с лука,дано да подейства,стискайте палци
![]()
![]()
Вие сте луди, честноЯвно биология не сте учили ! хахаха смеееееееееееееееех
![]()
Ми на вас наистина ви се струва майтап, но това с лука мама ми го каза за морето и така си предизвиках цикъла и ми дойде!Вие явно не вярвате на мамините рецепти а???Първоначално написано от merediana
Вярвам на съвпадениетоИска ми се да видя лицето на гинеколожката като й го кажеш
![]()
![]()
![]()
Дори и някоя от рецептите да действат, по-добре да не се прилагат. Вредно е да се намесваш по този начин. Организмът ти най-добре знае ког трябва да се случат нещата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
+1 съгласна съм , но на мене тогава ми се налагаше за морето и за това го бях предизвикалаПървоначално написано от Aleandra
![]()
Първоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
![]()
Дам много ще е смешно, но не бих и казал
. Е според мен не е съвпадение, защото това подейства преди време на една съфорумка и на една моя фр!!!
Вие не сте в ред....
Направи добро- яж л***о !
Към авторката на темата-успя ли да си предизвикаш цикъла??Какво пробва и какво стана?
Тва съм го пробвала : 2 пакетчета ванилиа се разбъркват в чаша кока-кола пиеш и на другия ден ти идва .
и при мен подейства
![]()
Трябаше да ми дойде неска,но не идва ... Ще си почакам явно.. да си призная не пробвах нищо... Някой от форума май беше споменал да се ядat много лимони и щяло да ми дойде... От други приятелки знам,че ако пия много таблетки витамин С ще ми се забави цикъла.. И като помислих логично ,че лимона е един от плодовете с най-голямо съдържание на именно този витамин и си казах .. Ще мина и без бабините рецепти на тоя и оня... Просто ще чакам да ми дойде.. колко и да се налага да чакамИначе все пак мерси за съветите ,ако някой път го закъсам много,ще се опра и до тях
![]()
А да попитам: Канелата ускорява или го забавя?
Изветрява ти мозъка от неяПървоначално написано от harabelka
![]()
Направи добро- яж л***о !