.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Град
    там където си излишен!
    emi macko i az bqx taka s moq v na4aloto..spokoino ima veme..ne vs momcheta obichat da si pokazvat chuvstvata..ti trqbva da napravish takache toi da gi pokaje..ne go nasilvai..s vremeto vs shte si doide na mqstoto..se pak sa 2 sedmici :P
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Ами щото е мъж бе скъпа!като си му казала оназ пародия "обиЧКАМ те" да не мислиш че го е взел на сериозно...Просто той се е резервирал и ако бъдеш добра и ти да бъдеш такава към него, нещата ще са прекрасни..Ако толкова искаш да разбереш дали има нещо към теб изобщо.. пробвай така..Спри да му звъниш..Нищо че има безплатни...и чакай той да се сети да го направи...Когато ида го направи сама ше си изкараш изводи... Ей ма че сте... Па и много тъпо ти постъпила с тфа обичкам те и то по телефона!!! Дръж го малко тоя език зад тия зъби бе моме!!

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Ами щото е мъж бе скъпа!като си му казала оназ пародия "обиЧКАМ те" да не мислиш че го е взел на сериозно...Просто той се е резервирал и ако бъдеш добра и ти да бъдеш такава към него, нещата ще са прекрасни..Ако толкова искаш да разбереш дали има нещо към теб изобщо.. пробвай така..Спри да му звъниш..Нищо че има безплатни...и чакай той да се сети да го направи...Когато ида го направи сама ше си изкараш изводи... Ей ма че сте... Па и много тъпо ти постъпила с тфа обичкам те и то по телефона!!! Дръж го малко тоя език зад тия зъби бе моме!!
    ne sum kazala "obi4kam te" tova e tvurde ligavo kazah obi4am te no tova e druga tema az ve4e sum naqsno 4e toi prosto e takuv i priznavam 4e e rano

Абе ти луда ли си на 2рата седмица да му казваш, че го обичаш. (На мен ако някой ми го каже толкова скоро, сигурно ще се стресна и целия ми интерес към него ще изчезне) Може да няма възможност да ти се обажда всеки ден, а какво от това, че не ти пише смс-и? Ти да не искаш от ония лигави връзки тип "Липсваш ми моло мое котенце" ??? Може той самия да не ги харесва. Недей да го претискаш или задушаваш. Остави нещата на времето. Ще разбереш дали те харесва. Не може от толкова скоро вече да държи на теб и да те обича. Няма нищо страшно в това, че не е казвал "обичам те". Аз съм също на 18 и не съм го казвала. Просто влагам много голям смисъл в това и не мога да го кажа на кой да е, предполагам той също. Дай му време.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Трябва да го цениш и уважаш какъвто е.Той не прибързва,което е хубаво,явно не му е за 1 секс.Радвайте се може би се очертава дълга връзка.Успех и по-леко с внамиачаването.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Никъделенд
    Прекалено е рано за 'Обичам те' според мен...
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Като не го разбираш защо ходиш с него?
    Най-важното в една връзка е доверието,той може много да те обича,но да не одобрява твойте "лигавщини".Има хора,който просто не казват тези думи любовта се доказва не се казва...Просто го попитай "Обичаш ли ме?" като видиш,че веднъж ти е казал ДА остави го нека той сам да си предценява.Не можеш нито имаш право да му тикаш думите,няма как да го накараш,ако тръгнеш да му обясняваш ще се стигне най-много до спор...

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Град
    София
    Или не е толкова заинтересован от теб или просто не обича да показва чувствата си.

Цитирай Първоначално написано от roltirirang
    Като не го разбираш защо ходиш с него?
    Най-важното в една връзка е доверието,той може много да те обича,но да не одобрява твойте "лигавщини".Има хора,който просто не казват тези думи любовта се доказва не се казва...Просто го попитай "Обичаш ли ме?" като видиш,че веднъж ти е казал ДА остави го нека той сам да си предценява.Не можеш нито имаш право да му тикаш думите,няма как да го накараш,ако тръгнеш да му обясняваш ще се стигне най-много до спор...
    Бе как ще го попита дали я обича?! Естествено, че не я обича, както и тя него! Заедно са от 2 седмици... Каква любов може да има в една 2седмична връзка... Никаква. Може би след време, но е прекалено рано за това.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Цитирай Първоначално написано от Желязна Девица
    Възможно е все още да не изпитва чак толкова сериозни чувства към теб, но с течение на времето..
    също е възможно да е от хората,които рядко показват чувствата си - има ги и такива

На втората седмица 'обичам те' ...
    хах,ми и аз бих реагирала като него

Kato se zamislq tova e nai-dobroto mom4e skoeto sum bila dosega.Tolova e mili4uki tihi4uk,primirqqva se s vsi4ko...Prosto golqma e du6ica naistina go ocenqvam...toi e bezcenen prosto priburzah s tova "Obi4am te" Makra 4e go 4uvstvam znam kakvo izpitvam i nemojete da mi kajete 4e ne sum tolkova lvlubena kakto se kazva"lubov ot pruv pogled"

Re: Не го разбирам....

Цитирай Първоначално написано от F@ntom4e
    Haide 4ao i Obi4kam te...
    Ше ме изкараш,че не мога да чета ли?

Re: Не го разбирам....

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Цитирай Първоначално написано от F@ntom4e
    Haide 4ao i Obi4kam te...
    Ше ме изкараш,че не мога да чета ли?
    dobre de gre6kata e bila moq no ne sum kato tupite fe6un ligli deto go razdavt nasami natam ...adski rudno kazvam obi4am te i dosega prez jivota sum go kazvala 1 put i to nasilstveno... kazvam ne6to samo kogato go 4uvstvam

еми не прибързвй с чуствата си .. кофти е искаш да ги изкрещиш на целия свят защото не си се чуствала отдавна така и т.н. искаш и той да споделя тези чуства..но просто остави нещата по течението..щом се държи мило с тебе и смяташ нали че и той много те харесва..не му мисли много че например не ти го казва..има и такива момчета които не обичат много много да споделят чуствата си..не го притискай и с силни думи като обичам те и т.н. просто може би или наистина не може да си изразява чуствата или не е наясно с тях и не иска да ти казва неща които всъшност незнае дали чуства..ако имаш удобен момент например го попитай и т.н. дали според него нещата ви вървят на хубаво дали има чуства кам тебе..късмет
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Цитирай Първоначално написано от Ch0c0la73
    еми не прибързвй с чуствата си .. кофти е искаш да ги изкрещиш на целия свят защото не си се чуствала отдавна така и т.н. искаш и той да споделя тези чуства..но просто остави нещата по течението..щом се държи мило с тебе и смяташ нали че и той много те харесва..не му мисли много че например не ти го казва..има и такива момчета които не обичат много много да споделят чуствата си..не го притискай и с силни думи като обичам те и т.н. просто може би или наистина не може да си изразява чуствата или не е наясно с тях и не иска да ти казва неща които всъшност незнае дали чуства..ако имаш удобен момент например го попитай и т.н. дали според него нещата ви вървят на хубаво дали има чуства кам тебе..късмет
    mersi macka ti edinstvena mi otgovori spokoino

ammm kakvoto i da stav ne mislq 4e skoro 6te se oturvem edin ot drug taka 4e za vsiko ima vreme :P

i nakraq kakvo v4era skusa s men ;(;(;(;(;( za6to kogato zapo4na da obi4am nqkogo vinagi stav taka

Цитирай Първоначално написано от Fantomche
    i nakraq kakvo v4era skusa s men ;(;(;(;(;( za6to kogato zapo4na da obi4am nqkogo vinagi stav taka
    Изводът: Мери си думите за друг път и спри да обичаш.

Офф топик: Станах мега фен

Голям фен
    Някои хора просто по-трудно показват чувствата си,по-трудно се отпускат...всякакви хора има.А и ти съвсем си избърала с това "Обичкам те" на втората седмица...Така се е объркал още повече.Не насилвай нещата-остави ги сами да текат.И спри да се съмняваш в него.Щом е с теб-с теб е.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Цитирай Първоначално написано от Victorya
    Някои хора просто по-трудно показват чувствата си,по-трудно се отпускат...всякакви хора има.А и ти съвсем си избърала с това "Обичкам те" на втората седмица...Така се е объркал още повече.Не насилвай нещата-остави ги сами да текат.И спри да се съмняваш в него.Щом е с теб-с теб е.
    pro4ete li 4e sno6ti skusa s men ili ne 4ete6 predni mneniq

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    2 седмици ходите-не очаквай да ти казва "обичам те".Все пак това не са думи за поздрав.
    + 1
    Остави го!Защо ти е да ти го казва,ако не го чувства?Когато е сигурен в това - сам ще прецени кога е моментът и ще го каже.Пък и ти за 2 седмици как осъзна,че го обичаш
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си