- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Повярвайте, че я има!!!
като я има и предай много поздрави и да се появява по - често а не да си седи в мръсната кошарка ..а ?![]()
.!.
За мене има обич само. Т'ва е нещото към семейството и децата, които ще имам.
Животът е адът описан в Библията!
Няма любов, има химическа реакция на мозъка, но ние простосмъртните му казваме любов.
Ето и малко по въпроса: http://www.tialoto.bg/article.php?cat=4&id=1969
Първоначално написано от baby_bitch
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
@baby_bitch - Не, просто това са пълни глупости. Любовта няма нищо общо с каквито и да били физически реакции. Значи след третата година хората само се правят, че се обичат за пред децата си, или? Не стига, че самото твърдение е малоумно, да не говорим за частта със имунната система, но и самото разследване е... No comment!
Ох, няма какво да говорим. Всеки, който е влюбен ще говори като теб и всеки, който е страдал то любовта и е бил нараняван, ще каже, че не същестува и не вярва в любовта.
Ще цитирам едно клише : "Всеки човек среща истинската си любов, но не всеки я разпознава" ;]
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Друсаш се, нали?Първоначално написано от D_e_s_i
![]()
И на най хубавата и позитивна тема трябваше да бъде съсипана с негативен коментар...
Хубаво е че има хора,които мислят като теб,които са щастливи и се наслаждават на момента,а не мислят какво може да се случи в бъдещето.
Наистина,има любов.![]()
trudno se namira,lesno se gubi,no vse pak q ima,pazete q dobre![]()
плюс че мирише на лайна ..щото където има 2ма ..се появява 3ти..и става много шит..Първоначално написано от woshia_style
![]()
![]()
.!.
Напълно подкрепям ... Любов има!! А тези които твърдят обратното просто все още не са срещнали точния човек.![]()
![]()
![]()
Тук не говорим за "тази" любов, а за "онази"Първоначално написано от woshia_style
Ако наистина се обичате нали се сещаш кога ще се появи трети човек, та да стане много шит?
e pa i da se obicham..pak she doe nekoq pacha za prebivaneПървоначално написано от darking
![]()
![]()
.!.
Първоначално написано от slun4ice_90
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Да наистина има истинска любов.А хората който са наранявани вече не вярват-да така е но не трябва.И аз не съм с човека когото обичам и съм била наранявана но все още съм на мнение че любов има и наистина идва когато най малко я очакваме и наистина преобръща живота ни![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
ima q da,ama mai si mn hlutnala po nqkoe mom4e,stryva mi se![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
1. Защо си мисля, че любовта (т.е. способноста да обичаш нещо/някого) съществува не само към един-единствен индивид? Може да обичаш да танцуваш <=> имаш любов към танците, и т.н. Защо задължително да е това да си загубиш ума по някого?
2. Към авторката: това, че в момента си хлътнала по някого, не значи, че трябва да налагаш на другите своите убеждения, а ако не ги харесат, да ги наричаш комплексари. Всеки си има мнение. Аз лично съм твърдо зад любовта, за мен съществува и за мен тя осмисля съществуването (любов към живота, ала-бала). Но някои не мислят като мен, което си е напълно тяхно право. Наум си казвам, че след време ще се чудят на убежденията си, и си припомням това изречение: "Не вярваш нито в артрита, нито в любовта, докато не те споделят". Просто е (макар че тук под "любовта" пак се има предвид чувствата към даден човек).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"