.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

СКАПАНО НЕГРАМОТНО ТЪПО ПОКОЛЕНИЕ

Споделено за... как арестуваха приятеля ми за убийство
    Всичко, започна тази година дни преди "Великден" ; )). Аз и две мой приятелки отиваме на кафе в едно от кафетата,който най-често ходим. Там се запознаваме с едно момче на име Иван. Една от моите приятелки го харесва,и аз се опитвам да я уреда с него но постепенно почвам аз да го харесвам.Когато една вечер в кафето си говора с него за моята приятелка той ми споделя,че има чувства към мен.Аз естествено веднага го казвам на моята приятелка и тя ме попита дали и аз имам към него. Аз и казах,че имам но заради нея нищо няма да направа с него. Тогава тя ми казва да тръгна с него след, като и двамата се харесва ме. Това и става.След кафето аз и нашата компания в която е и това момче отива ме в парка близо до кафето и аз тръгнах да се разхождам(никога няма да го забрава това) и по едно време виждам,че той върви зад мен и ме пита:"Може ли да се разхождам с теб?" и аз казвам: "Да, може." и така се разхождах ме и си говорех ме и се целунах ме най-накрая. Това беше много щастлив за мен ден.На следващия ден се виждаме и той беше в гадно настроение и аз го питам защо, а той ми казва,че майка му е влезнала в болница и аз го прегърнах и целунах. Една седмица след това не се бяхме виждали, заради майка му,че беше по цял ден при нея в болницата.На следващия Понеделник аз и моята приятелка отиваме в кафето и аз вече отчаяна се моля той да е там за да го вида... и той беше там . Беше най-хубавата ми вечер. Майка му вече беше добре,а той при мене. Стана време да си ходим аз и приятелката ми и едвам се разделих ме.На следващия ден отиваме вечерта пак в кафето и той го нямаше... . По едно време една наша приятелка звани по телефона на моята приятелка и и казва нещо,което я шокира. После ме дърпа и ми казва,че са дали по телевизията Иван как го арестуват за убийство на свещеник от кв.Ботунец. Това ме съсипва. . Вечерта гледам новините и виждам как го отвеждат и ми става лошо.... .

КАК МОЖЕ ТАКАВА СТАТИЯ ДА СЕ ДОПУСНЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА НА ТОЛКОВА ПОСЕЩАВАН САЙТ ПИТАМ А3
    разхождах ме се

Масово е .
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Емиии... тъжна работа.Погледнете и статиите в секцията новини-повечето съвсем е отговарят на грамотното писане, но искрено се надявам такива грешки да стават от бързне....

Всеки 2ри ми пише аС, а са 9 клас мама му стара!
    разхождах ме се
    целувах ме се
    АВЕ ТВА И ВТОРОКЛАСНИК НЯМА ДА ГО НАПРАВИ МАМА ВИ СТАРА ПОНЕ ИМ МАХАЙТЕ ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ КАТО ЩЕ Е НА ПЪРВА СТРАНИЦА!

Няма смисъл от нерви! Доста са неграмотниците. Ако се нервираш на всеки...
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Абе и аз така се пулих на "целунах ме се" и всякакви подобни. Първият път реших, че е грешка на пръстите, но го видях това поне 5 пъти. Наистина - като ще слагате нещо на първа страница, махайте правописните грешки!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Венорьез
    Написа но е, че оригинал ният право пис е запа зен...

да.. кофти е .. много .. чакай,че отивам да се целу на
    .!.

Град
    то не е град,а джунгла...
    "Великден"
    Понеделник ........

Град
    Deathland
    Цитирай Първоначално написано от Венорьез
    Написа но е, че оригинал ният право пис е запа зен...

М да наиситна е жалко, но ако някои не искат да го разберат няма как да им го налеем ние в главите..
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Както обича да казва нашата учителка по БЕЛ: "Немога да ти го налея в главата ,ако не искаш сам да го разбереш."
    За да стигнеш където си тръгнал, не забравяй от каде идваш.

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Абе и аз така се пулих на "целунах ме се" и всякакви подобни. Първият път реших, че е грешка на пръстите, но го видях това поне 5 пъти. Наистина - като ще слагате нещо на първа страница, махайте правописните грешки!

И аз доста се зорих докато го прочета ..Поне като ще пишат за 1 страница да се постараят поне малко да бъде написано без правописни грешки..

Град
    Плевеен
    "целунах ме се"
    "влезнала"
    "за да го видА"
    "той ГО нямаше"
    "звАни"
    Боже..

Супер фен Аватара на Qnchety
    Мн им се чудя на такива хора. ОК написали там един мейл, пост или квото и да е. Е толко ли не им идва на акъла да погледнат как са го написали. А и такива грешки... просто нз как си ги позволяват..

нее тук не става въпрос само за грешки, направо е написано на диалект " говора" "уреда"
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

Фен Аватара на FlippanT
    Град
    Цигарена фабрика
    Сърцато момиче... ама анимационен герой.....
    Why Should I?
    Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!

Град
    Е там...

Re: СКАПАНО НЕГРАМОТНО ТЪПО ПОКОЛЕНИЕ

Цитирай Първоначално написано от SchumacherTheBest
    Споделено за... как арестуваха приятеля ми за убийство
    Всичко, започна тази година дни преди "Великден" ; )). Аз и две мой приятелки отиваме на кафе в едно от кафетата,който най-често ходим. Там се запознаваме с едно момче на име Иван. Една от моите приятелки го харесва,и аз се опитвам да я уреда с него но постепенно почвам аз да го харесвам.Когато една вечер в кафето си говора с него за моята приятелка той ми споделя,че има чувства към мен.Аз естествено веднага го казвам на моята приятелка и тя ме попита дали и аз имам към него. Аз и казах,че имам но заради нея нищо няма да направа с него. Тогава тя ми казва да тръгна с него след, като и двамата се харесва ме. Това и става.След кафето аз и нашата компания в която е и това момче отива ме в парка близо до кафето и аз тръгнах да се разхождам(никога няма да го забрава това) и по едно време виждам,че той върви зад мен и ме пита:"Може ли да се разхождам с теб?" и аз казвам: "Да, може." и така се разхождах ме и си говорех ме и се целунах ме най-накрая. Това беше много щастлив за мен ден.На следващия ден се виждаме и той беше в гадно настроение и аз го питам защо, а той ми казва,че майка му е влезнала в болница и аз го прегърнах и целунах. Една седмица след това не се бяхме виждали, заради майка му,че беше по цял ден при нея в болницата.На следващия Понеделник аз и моята приятелка отиваме в кафето и аз вече отчаяна се моля той да е там за да го вида... и той беше там . Беше най-хубавата ми вечер. Майка му вече беше добре,а той при мене. Стана време да си ходим аз и приятелката ми и едвам се разделих ме.На следващия ден отиваме вечерта пак в кафето и той го нямаше... . По едно време една наша приятелка звани по телефона на моята приятелка и и казва нещо,което я шокира. После ме дърпа и ми казва,че са дали по телевизията Иван как го арестуват за убийство на свещеник от кв.Ботунец. Това ме съсипва. . Вечерта гледам новините и виждам как го отвеждат и ми става лошо.... .

КАК МОЖЕ ТАКАВА СТАТИЯ ДА СЕ ДОПУСНЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА НА ТОЛКОВА ПОСЕЩАВАН САЙТ ПИТАМ А3
    разхождах ме се

Град
    Sofiя
    Съжелявам много ама това съм го написала понеже пиша на бг бързо и въобще не поглеждам после.... ай тогава,когато го писах ми стана кофти за случката,която разказах.

Голям фен
    Ох, то и съдържанието е едно... Иначе добре щеше да бъде, ако това се отнасяше само за нашето поколение или само за България, но откъдето и да го погледнеш, светът отива по дяволите.
    Последната надежда е, че след период на деградация идва период на възход. Може би правнуците ни няма да са толкова ограничени и меркантилни. Може би дори ще могат да пишат правилно на собствения си език, ще имат интереси, собствено мнение и ще използват мозъка си... Не, прекалено оптимистично е... дори за мен
    Don't worry, be happy!

Град
    between the stars ,,
    А да не говорим за запетайките !!!
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Miimiiнka
    Съжелявам много ама това съм го написала понеже пиша на бг бързо и въобще не поглеждам после.... ай тогава,когато го писах ми стана кофти за случката,която разказах.
    е добре де ама се пие съжАлявам.Също е "а и".Кааааакто и да еееееееее

Град
    somewhere over the rainbow
    Ти не знаеше ли,че 50% от българското население е неграмотно? Не са само ромите,които не ходят на училище. Пък и грешките не са само в тази статия.

Град
    Враца
    Оффф... и с тая тема да не би да станахме по-умни? Не!!!
    еlsy

Аз пък смея да съдя някого относно грамотността му, само когато съм сигурна, че пиша що-годе грамотно.
    А за теб не съм сигурна, че пишеш така.
    Както и да е.

Цитирай Първоначално написано от Miimiiнka
    СъжЕляваш ли? От бързо писане ставало, АЙДЕ БЕ! Разхождах ме се Това ако става от бързо писане! Гледайте сега, то и в часове по БГ не е било нужно да се влиза, ама то си се чува ЯСНО И ТОЧНО! РАЗХОЖДАХМЕ СЕ! Ти как говориш ? "С него се разхождах _________ ме и се целувах ____________ ме

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    О, това не е нищо особено, ела виж как 90% от хората в училището ми пишат "не" и "знам" заедно
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си