.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Мустаци, брада

здравейте на всички.

Не бих могъл да кажа, че това е някакъв вид проблем, но просто съм заинтересован. Набор 92 съм и повечето от моите приятели вече се бръснат (не говоря за цялото лице, но бакембардите, брадичката, мустака, а някой имат и по цялото лице).
    Що се отнася до мен, имам само мустак, но слабо окосмен.. повечето казвате на никого не му трябва да се бръсне, а може и да сте прави, но съвсем по друг начин стои като имаш брада и като си с бебешко лице.

Дайте някакви съвети, предложения. Може да съм още малък, знам ли, просто това, че всички около мен се бръснат от 2-3 години ме притеснява..

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Какви съвети и предложения искаш да ти дадем, по-точно?

Град
    Ямбол
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    уууу да ти имам проблемите аз не ти тряа.....после като почнеш да се бръснеш през два дена ши ти са иска да нямаш хах

Мега фен Аватара на EarthShaker
    не се притеснявай... пък и кюсе да си, няма лошо! това не означава, че се развиваш по-бавно.

Град
    София
    Аз познавам хора на по 25 години дето се бръснат веднъж на 2 седмици и нямат грам косъм по лицето.

Аз лично се бръсна от 12 годишен, защото бях буквално като козел. Досега ми е писнало и гледам когато имам възможност да не го правя, защото ми се налага да се бръсна всеки ден.

С времето ще проимаш повече косми. Все пак с бръсненето стават повече, по-здрави и т.н.
    Don't tell me what I can or can't do !

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    кат станеш на 18-19 ше обраснеш

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Мустаци, брада

Цитирай Първоначално написано от SexyChild
    здравейте на всички.

Не бих могъл да кажа, че това е някакъв вид проблем, но просто съм заинтересован. Набор 92 съм и повечето от моите приятели вече се бръснат (не говоря за цялото лице, но бакембардите, брадичката, мустака, а някой имат и по цялото лице).
    Що се отнася до мен, имам само мустак, но слабо окосмен.. повечето казвате на никого не му трябва да се бръсне, а може и да сте прави, но съвсем по друг начин стои като имаш брада и като си с бебешко лице.

Дайте някакви съвети, предложения. Може да съм още малък, знам ли, просто това, че всички около мен се бръснат от 2-3 години ме притеснява..
    генетично предиспозирано е, и можеш само да се радваш, че гените са се комбинирали по този начин при теб!

радвай се и благодари на родителите си

Радвай се че нямаш брада!
    След 10 години, ти ще се бръснеш 1 в седмицата, а те ще трябва да го правят всеки ден.. Това ти решава проблемите за в бъдеще. Ще имаш брада спок.

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Какви съвети и предложения искаш да ти дадем, по-точно?
    ...

1 щи кажа кефи се щот почнеш ли да се брърснеш 1 път през 2-3 дена го правиш И НЕ ДЕЙ СЕ БРЪСНА ОСВЕН АКО НЕ СИ МНОГО БРДЯСАЛ (на чак като чубака) ЩОТ ЩЕ ПОЧНЕШ ВСЕКИ ДЕН !
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си