- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как идват бебетата
Като тръгна бащата да ми обяснява навремето му викам - Знам бе тате, той- А..ОК!![]()
Az sam gi pitala za kakvo li ne.A to4no za tazi tema mi kazaha 4e sa me kupili ot bolnicata.Po - kasno ve4e mama zapo4na da mi obesnqva 4e bebeto rastqlo v korema i tn...na men mi be6e mn gadno kato bqh malka: "kak 6te rasta v korem!?"
![]()
PS:sry 4e ne e na BG.![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Първоначално написано от Sensuality
и аз![]()
[[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]
Мен мама ми беше казала,че излизат от ПЪПА![]()
Аз си мислех, че бебета се правят когато мъж и жена се целуват..само толкова..сигурно заради филми съм стигала до това заключение
и понякакъв не обясним за мен начин, те излизат от корема..
![]()
![]()
п.с - това помня..може да е имало и още изцепки![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
me tooПървоначално написано от mishenceto92
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от Valkyrie
Това ме уби..![]()
Това с компотите ще го запомня.
А иначе и аз не съм питала или поне не си спомням...
To be yourself is all that you can do...
Не съм питала.То има ли нужда да се пита?То по телевизията, а и не само кое е скрито?
manichka_14 написа:
абе не помня кво са ми казвали ноо аз какви истории съм мислила да обеснявам на сестра ми от каде идват ....
-Како от каде идват бебетата?
-Мии.. начи един батко си купува дъвка и я давче давче после я дава на каката и хоп бебе ...
-Ахам.. Како може ли дъвка?
-Заповядай ....
-Отивам до комшията да си направим бебе
![]()
..
по въпроса - не съм питала
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Сещам се, че като малък спорих с големия ми братовчед (8 години по-голям), че като се раждат бебета, са режели коремите на майките.
Е той спечели спора![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Питал съм майка ми когато бях на 3-4 (спомням си) и тя ми обясни как става "идването" без никакви щъркели, пчелички, джуджета и т.н. Обясни ми, че се прави секс и после жената забременява, след което се ражда детето.
Don't tell me what I can or can't do !
Първоначално написано от manichka_14
![]()
ам аз мисля ,че поръчваш по телефона и след 24 ч. един щъркел ти го носи/ ем никой не ми е казвал сама разбрах
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Никота не съм вярвал на историята за щъркела.Винаги съм знаел,че със сестра ми ни е исрала майка ми
Не помня да са ми казвали(ако въобще са),но когато бях на 4-5 едно момиченце,с година по-голямо от мен,ми обясни.И аз не и повярвах и се разплаках и отидох при мама да и се оплача,какви ми ги говори![]()
И после помня,че когато се научих да чета имах една книжка ''От къде идват бебетата''![]()
и аз такаПървоначално написано от LiLGrizzly
![]()
На мен ми бяха обяснявали за щъркелите. Веднъж майка ми ме ядоса и аз някаква й нареждах: Ако децата ги носят щъркелите, то твоя би трябвало отдавна да е умрял, както и децата му, внуците и правнуците му и няма как да те върнем обратно.
Как не ми отвъртя тогава един шамар, не знам.![]()
още от 3-4 годишна знам от къде идватНикога не съм питала и не са ми обяснявали за някфи щъркели,пчелички,комари и секфа друга смрад
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
http://vbox7.com/play:b7869fe8 Ето как идват бебетата!Вече като някое малко дете ме пита,ще му показвам клипчето.
Първоначално написано от lipstik
Aз си спомням,че мама ми обясняваше,че на сватбата като се целунат мъжа и жената от слюнката става бебето![]()
![]()
![]()