- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как идват бебетата
Аз когато бях на 4-5 някъде гледах един филм с доста секс сцени. И накрая момичето забременя. И там почват разни разговори, че тя е правила секс с онзи и е бременна и какво ще го правят бебето.
И аз стоя и се чудя тия за какво говорят. Отидох в кухнята и питах майка ми, дали това нещо секса съществуваТя ми каза, че съществува и аз се върнах да си догледам филма.
Много ясно си спомням този ден..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
аз по едно детско бях чула за щъркелите ..
и като научих жестоката действителност викам: 'пък те ма лъгаха, че щъркелите били виновни'
![]()
When you see a rainbow, God is having gay sex ^.^
Ми аз си разбрах истинската версия,тъй като вече в детската градинка можеш да научиш много по-важни неща,отколкото предполагат родителите.![]()
Пък и нашите не се натискаха да ми обясняват,без да питам,а това време така и не дойде.Ако някой ден искам да се самонакажа много яко,може и да ги попитам.![]()
![]()
![]()
Мисля, че всъщност никога не съм питала.Но като е ставало въпрос за бебета ми говореха за щъркелите.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Мене хипопотам ме е родил![]()
![]()
![]()
Иначе си спомям, че като малък си мислех че к*рец е село![]()
Първоначално написано от brokeninside13
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
щъркела го носи мн ясноо![]()
... де да беше така..
![]()
Аз пък от малка в децката съм разправяла,че няма Дядо Коледа и ,че не щъркела носи бебетата ,защото мама е била бреманна със сестра ми,още от тогава съм била светната за нещтата
И на мен ми разправяха, че като са се оженили наще баща ми ме купил и ме мушнал в на мама джоба и съм се родила![]()
А иначе някаде към 8-9 години знаех как идват бебетата.
"кюфтета по чирпански" ...а аз съм от чирпанПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
аз не помня да съм питала... май не съмсама съм си ''разучила'' откъде идват бебетата
![]()
Първоначално написано от adizitk1
еми не помня да съм ги питала мисля че ми обясниха по голямите деца от махалата![]()
аа аз не помня дали сам питала ама знам че си знам от много отдавна![]()
![]()
![]()
![]()