- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждат ли ви косъмчетата под пъпчето ?
Здр,искам да ви попитам не ви ли възбуждат малките косъчета които почват от пъпчето и продължават надолу(не за някои големи космърлаци)и не излъчват ли мъжественост ако са на някое стегнато коремче![]()
Пази боже![]()
шш автора...кви са тия глупости бе...колкото хора има толкова са видовите характери...всеки е уникален това че на тебе ти харесва или имаш (зависи къв ти е пола) не значи че на всички им харесва...има такива които ги дразни...някои ги привлича....пък трети хич не ги интересува точно това...тук ще получиш от всеки различен отговор и в крайна сметка ще промениш нещо в себе си щото така били мислили всички...нищо общо
spox![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
НЕ
мене не ме кефи![]()
просто не обичам косми .. може некой да каже, че е гейско .. но на мене ми е по приятно момчетата да нямат косми
![]()
![]()
ако са мънички, да, сладичко е, и на стегнато коремче ммм... за момчета говорим, нали? : )
Мъжа според мен трябва да има мъхче около пъпа, не съм виждала момче без.. е, има някои и с космърлаци де.. ама малките косъмчета са сладки, даааа![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
@baby_bitch не гледай ника...от толкова престой в тоя форум съм се убедил че има всякакви чудесии които не се четат...или пък женски ник а то мъжко или обратно...знам ли го какъв е точно тоя юзър![]()
mm mn zavisi ot tova kak izglejda 4oveka.n nqkoi hora um sedi dobre
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
няква гора под пъпа![]()
ае ако са мънички може
![]()
If yOu lOvE Me dOn'T tOucH mE
iF YoU ToUch mE Don'T KisS Me
If yOu kiSS Me dOn't FuCk Me
iF YoU fuCK mE Don't StOp
Ми и аз смятам че на повечето момичета не им е приятно и за това ги махам.И доста мой приятели ги махат.![]()
men pyk mi haresvat, seki e razli4en![]()
Аз ли нещо не съм наред, че ми харесват... Обичах да целувам пъпа на вече бившият ми приятел... Можи и да съм повредена, кой знае![]()
И на мен са ми симпатични бе ^^Първоначално написано от Зелената фея на отбора
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
още една такава знам така че не си дефектна...макар че и тя е малко извън стандартите...карай то така по интересно![]()
На теб вероятно и космите в учшите ти настръхват...
Ама на мен супер мн ми харесватПървоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
Не говорим да са дълги и гъсти като коса де..
Ама просто ми действа възбуждащо и като се сетя какво продължава на долуАбе нещо като загадъчно е,кара ме да следвам какво има след това,не мога да го обясня точно,ама аз си го разбирам
![]()
![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Точно!Обезкосмяване на цялото тяло...няма да ходим кът горили я...Първоначално написано от jambo_bs
а косъмчетата във дупетоПървоначално написано от Buttk0
![]()