- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждат ли ви косъмчетата под пъпчето ?
Аз имам като мъх,и не мисля да ги махам заради която и да е![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
И ко ши ги праиш?Пусни ги и си ги оплети на опашка.Много секси ще стоятПървоначално написано от Armani_P
Тези косъмчета винаги са ме възбуждали страшно много, а ако вървят 'ръка за ръка' с едно стегнато и хубаво коремче.. става невероятно!
А ти се прави на гол охльов,аз у това мъжко не виждам,твоя си работа.Първоначално написано от jad3d
![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
Ем хубу ай отиам да нареждам фаянса и да слагам лусион за растеж на космите че утре ще прая сикиша
Ааааа.... нека се разберем. Космите ще ги махна само в краен случай. Примерно за размяна.Аз махам космите, а тя слага силикон, че то не може само ние да угаждаме....
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Хахаха. Много вярноПървоначално написано от savoy
![]()
И само като прочетох първия пост: "косъмчета", "коремче" и ми се доповръща. Все пак говорим за момчета/мъже, нали ?!
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
косъмчета под пъпчето над пишлето![]()
Strength thru Oi!
Харесва ми момчетата да имат косми но късички .. да не са някви космясали като орангутани .. Инче такива кюсета хич не ме кефят .. ем айде малко по мъжествено![]()
![]()
тва да не би да е опит за базик със старозагорци ...Първоначално написано от manichka_14
![]()
![]()
п.с. опс сори сега видях, че си нашенка ...
иначе и аз съм НЕ ...
космите в носа не те ли възбуждат тебе![]()
Зависи от човека...наистина ако са някои мънички косъмчета на някое стегнато коремче ще е страшно сладичко![]()
Първоначално написано от baby_bitch
Еми, ако искате бе на нас няма кой да ни се смее ако не сме обезкосмени. То при Вас си е задължително. При нас не е било и няма да бъде!!! И само не ми се карай.![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Ако не са като гора са много секси даже. Викат им "Пътечка към рая"![]()
ауе хора
стига уе
се повече луди спират да си пият хапчетата..здравната каса е виновна..не те![]()
in defense of our dreams...
защо не приемеш темата като анкета ? много бързо палиш и то без причина..?!?!Първоначално написано от Quasar
иначе по темата .. на мен ми харесва![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Не ми допада идеята![]()
Мене много ме кефят но на мъжко коремче ест![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
хаха м не..хахаххахаахахахахахаха ха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!