- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Става въпрос за бележника ми
Та прибирам се от училище и нали искам да го скрия (заради някоя др оценка) нали да не стои в раницата щото моите ровят понякога за него.... но се оказва че сам го изгубил и не мога да го намеряПлЗ кажете дали в даскало ще ме накажат с нещо , дали се дава да се прави наново бележник и така.Просто искам да знам какви ще са сега последиците и как да ги оправя
![]()
P.S. : Пфф... голям некадърник съм
Забравих да спомена и че си спомнян че го сложих в раницата обаче бързах и не знам какво може да е станало...
Казваш на класната и ти правят нов.Аз миналата година 3 пъти си правих нов и се разминах само с предупреждения![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
e аз само 2![]()
![]()
![]()
Пък нашата класна ги държи цяла година при нея да не ги губим![]()
![]()
Спокойно, просто ще си направиш новСлучва се...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от ThePowerOfLove
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ммм направи си няколко бележника и си ги сложи на различни места (ама да знаеш къде са) та да ги намираш лесно..![]()
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Да, и като му искат бележника за оценка, ще дава по 5, да ги нанесат и в 5-те.И всички ще са подпечатани от директора.Първоначално написано от desert_rose''''....
![]()
Иначе, да, прави се нов.Не е съвсем началото на годината, но сигурно имаш по-малко бележки,забележки и глупости, така че ще е по-лесно.
В края на годината е гадно...
Аз по-миналата година си бях изгубила моя и ми направиха нов,без никакви предупреждения и темподобни.
НО на първата страница на бележника Задължително ще напишат"Бележника е 2ри" или "Дубликат" ,е поне в нашето училище и в доста други знам,че е така.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Навсякъде мисля пишат "дубликат".
Отскоро също май има и глоба от 10 лева, която се плаща.
Don't tell me what I can or can't do !
Освен да лапате пишки, вие друго не можете да правите..
Бааахти неграмотното и несериозно племе сте.
Понякога не ви ли хваща срам, че сте толкова тъпи, че чак се криете от другите.. мизерна работа
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
spox dai na klasnata ti nov populnen belejnik tq samo 6te ti nanese ocenkite...na men mnogo pyti mi se e sly4valo da si gubq moq no ne sym imala preduprejdeniq![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Не би трябвало да ти направят проблем...Все пак потърси добре отново във вас,чантата за даскао,потърси го и в стаите където си имал часове може пък да изкочи някаде![]()
На всеки може да се слу4и да си изгуби бележника.
Обясни ситуацията и помоли да ти направят нов.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ако е в шкаф го пренареди и може да го намериш![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
ami edno momi4e predi vreme go be6e izgubila, napraviha i nov i i nanesoha vsi4ki ocenki nanovo![]()
P.S.Sorry za latinicata
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]