- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с тъпите родители....кво да правя
Първоначално написано от Люси
Май ще се наложи да си напиша като един друг потребител в подписа "аз съм момче"..
Don't tell me what I can or can't do !
как не ги е срам родителите ти да не те пускат по хощите сама вънка .. че ти вече си голяма ! предлагам да се изнесеш от вас , вече си достатъчно зряла , та да живееш сама , пък и сметките да си плащаш сама и да се изхранваш...
...слушай ме кфо ти говоря , хващаш си багажа и пътя .. поне няма да те тормозят за вечерния час ...![]()
![]()
п.п : ОМГ !![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от (S) AINT
Да има и такива,които не ги е грижа ,ни най- малко за децата им.Имам една приятелка,която майка и е наркоманка,колкото тъпо да звучи според малки деца като теб,защото според теб,всички родители са безгрешни,баща и ги е напуснал отдавна.Питаш ли какво им е на такива момчета и момичета.... ,майка и ще умре много по- скоро от нея,защото вэима тежка дрога.Такива глезени дечица като теб,дето знаят само .: тате носи,мама меси:.,питала ли си се някога какво им не на децата от домовете
Не си усещала тази болка,коятоте усещат.Да няма кой да те целуне за лека нощ до като си дете,...да няма кой да ти зготви като се прибереш вечер от училище...да няма кой да ти даде пари за училище и за кафенца....да няма кой да ти пусне една пералня,като дрехите са мръсни.Аз също не съм го усещала,и благодаря на Бога за това,но за разлика от такива глезени дечица като теб,разбирам как се чувстват.Така,че уважавай и обичай родителите си,защото не се знае утре дали ще ги имаш.
малиии тъпи родители е тва е лошо аз моите родители никога не съм ги наричал така научи се на обноски пикло![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много е тъпо да кажеш, че родителите ти са тъпи само, щото не те пускат до късно. Баси, ти си тъпата тука! Просто не е правилно да говориш така за хората, които са ти дали живот, дом и всичко друго. А и те не пускат до късно, защото те обичат и се притесняват за теб, но явно ти тфа няма да го проумееш. То и аз се ядосвам кат не ме пускат ама не говоря като теб! Се тая...
+Първоначално написано от CwalkIn
![]()
Абе зарежете я тази тема тя е една патка и точка
a be mila ti v chas li si za da govorish taka za roditelite si qvno se danish neprekasnoto pred tqh i ne si im pokazala che mogat da razchitat na tebe i za tva sa teq normi .. a i vse pak se opitai pone malko da gi razberesh ne smao da sadish ..
I'm the one Love me ...
Опитай се да ги разбереш, явно ти нямат никакво доверие.