.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Giva
    Аз пък най-много мразя като се смени сезона и като дойде нещо на мода и магазините са пълни само с тея модни дрехи...ами аз примерно не се водя от мода и какво да правя?!?Обикалям из целия град за да си харесам нещо...
    да ве..баси шита
    миналата седмица тръгнах да си търся панталон, ама НИКЪДЕ не намерих един свестен!! мноо се нервя ве,баси...

Re: Иэ магаэините е пълна трагедия.

Цитирай Първоначално написано от sweetcupcake
    Цитирай Първоначално написано от Jesssy
    3дравейте.
    Няма някаква конктретна цел таэи тема,но просто много се ядосах и да си го иэлея някаъде.А може и да има "сродни души".
    Става дума эа магаэините,които днес обикалях по търговските улици в София.Обиколих една камара магаэини и нищо не харесах.Пълна трагедия е навсякъде.Попринцип не обичам много да ходя по магаэините,но вече ми се наложи,эащото част от старите ми дрехи са в окаяно състояние,другата част са се свили брутално,а третата просто не ми става,эащото качих някой и друг килограм.Реших да се пораэходя иэ магаэините,эа да си купя някое парцалче.Но не очаквах,че това ще ми донесе само нерви.В 99% от магаэините,които посетих,не намерих НИЩО,което да ми хареса поне мъничко.В другия 1% намерих някакви единици,които обаче като им видях цените и вече не ми се струваха толкова хубави.Суечър,тип яке,с криви шевни тегели-блиэо 200 лв Да бе...
    И така.Ще си остана май със старите парцалки,каквито и да са.В моловете същата работа-нищо не ми харесва,а и са едни цени...
    Вярно,че хората са с раэлични предпочитания относно дрехи,но аэ толкова ли съм чалната,че НИЩО не харесвам?Преди не беше така.Все си намирах нещо.А сега е пълна скръб.
    Някой дали случайно няма същия проблем с харесването?
    Хах явно не знаеш къде да търсиш.. а бтл хубавите неща са скъпи ти кво очакваш..
    защо мислиш че сички хубави неща са скъпи....аз обикновено като тръгна да обикалям магазините първо се набутвам в най скъпите магазини..но нищо не си харесвам....и точно когато се ядосам ...намирам някое забутано магазинче където има точно това което търся и то на много ниски цени ... така че който търси намира... обикновено като изляза да си купувам нещо се прибирам след 3-4 часа но знам че съм си купила точно това за което бях излязла... и освен това почти не съм докоснала парите които си бях отделила за ужасно скъпите дрехи по 2/3 от магазините

Re: Иэ магаэините е пълна трагедия.

Специално от дрехите не мога да се оплача чак толкова; има доста готинки неща според мен, но от ботушите-просто нямам думи. Почти нищо не ми хваща окото и са мноооого скъпи.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз пък преди имах проблем с панталоните. Нося 38-40 размер. ( ) Стига да не са онея впитите дънки...всичко е идеално. Обаче моделите им...супер еднотипни и шарени. То не са пайети, бродерий, лайна...

За това пазарувам панталони от Секънд хенд, рядко от Спрайдер.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    оффф и аз ходих по магазините 2 дена подред....
    само 1 дънки си харесах и си ги взех....
    всички магазини едно и също....лилаво жълто.... ебаси модите гадни...
    имаше едно яке много ми хареса,но само на витрината
    ... влезнах в магазина...стоя :О ...
    то с къс ръкав.... .какво е това зимна яке....без дълги ръкави..как ще топли.... пффуфууу

подкрепям :/
    Модата сега е няква..ебати ужасната

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си