- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена съм,на 18 години съм
толкова ли е странно,че на когото кажа ивикам им,абе хора просто не съм срещнала подходящия човек,какво толкова.. и сега и приятеля ми и той, ходим от 1 месец...и ме попита съответно...викам му-ми не ,не съм, за кво да го лъжа ... при което:'не те ли притеснява тоя факт ?', бих казала ами не... не се е случило и това е .. какво смятате по въпроса..
Ае кви са тея теми бе...Как да ти помогнем,кво искаш да дойдем 50 души от форума и да си избереш някой да ти го налузи ли?
Мне, искам да разбера какво толкова ви кара да реагирате така, като разберете, че момиче на моята възраст не е правило секс ..
Еми то с това ново поколение попринцип вече на 12 правят секс...незн може да си помисля че доло се крие нещо кът моето...разбираш ли?![]()
Факта че не е нормално в наши дни, това е![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
в днешно време всички правят секс на 13/14 да не говорим, че има отделни индивиди които почват и по-ранои за това новината, че си на 18 и си девствена се приема по този начин
представата на обществото се е изкривала относно тези неща
![]()
Шапка ти свалям...
Е и ?!?!?! Тфа си е твой ибор. Айде стига с тея теми вече!![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Постъпила си правилно,въпреки всичко,което ще ти кажат - не слушайНамери този,който търсиш и удоволствието ще е два пъти по-голямо
![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
Изпревари ма с мнението миПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Ще ти кажа, че приятеля ти е тъпак...Първоначално написано от make_you_mine
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Оф не ги слушай .. Рядкост са момичетата които едвам издържат до 18 да не си направят сефтето .. Така че не се притеснявай - браво на теб мога само да кажа .. КОгато му дойде времето тогава ..
Има нещо, което започва да ме изнервя ...
Започна да се придава голямо значение на цялата работа.
"не съм срещнала подходящия човек" ... Какво значи подходящият човек ? Щe му свалиш блузата и отдолу ще има синьо трико с голямо S върху него ли?
Разбирам да не се чувстваш готова и т.н., но да кажеш, че не си намерила подходящият е глупаво.
Подходящ няма ... Може да си лудо влюбена в някой, да прецениш, че той е човека и два дена след това да те зареже.Това е живота ...
Не го превръщайте в някакъв специален ритуал.Това е секс!
Важно е единствено да имаш връзка с човека, а не да претупаш нещата.
Такива са времената...Първоначално написано от make_you_mine
![]()
пссст..
не не е толкова странно :P даже на приятеля ти трябва да му е хубаво да ти е първи :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Aз пък много се радвам като разбера, че момиче над 16г. е девствено, а не са я отворили още на 14..както повечето. Ти да не мислиш, че на тея малките им пука кой е подходящия човек? Да се изебат там....да обменят опит...да се фукат...да се правят на големи мадами пред батковците и така....като правиш секс отрано няма да ти дойде повече ум в главата. Познавам много хора, които са правили секс на по 14 и се съжаляват. Ама е късно вече.... никой не може да те съди, че още не са те наебалии аз съм девствена, обаче някой като ми се опули насреща и му казвам че се гордея с това. Щото секса си е секс, ама секса с любим човек е повече от секс!
![]()
![]()
Подходящият може да е просто човек, с когото тя желае да го направи и би го направила?!?! Не е нужно да има S-та и т.н. По темата нормално си е да не те притеснява толкова. Имам приятелка, която не го беше правила до 18 - 19, а наистина е хубава - хубаво тяло, печена и т.н. Хвана си гадже и се оказа, че и той не го е... Колкото нея е . Така че всичко се случва - остави тия дето ти викат ма как може, ма защо, ма минало ти е времето - ТРЪНКИ..Първоначално написано от Consequence
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Аз пък и се възхищавам! :P
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Според мене не е лошо и ненормално да си на 18 и да не си правила секс още!Когато намериш точниа човек та ще си покаже кога ще дойде моментътПървоначално написано от yeti
Изобщо нидей да обръщаш внимание на тези ,които ти казват че нещо не е в ред да си на 18 и да си девствена
Мацка, Браво!
И аз съм почти на 18 и съм девствена, така че те разбирам.
Това не е трагедия както другите си мислят... а е привилегия!
![]()
razbetete vsi4ki,nqma "normalna" vuzrats da zapo4ne6 da vodi6 polov jivot,nqkoi po gore kaza "ami za6toto ne e normalno v na6e vreme",ti kakvo razbira6 pod "normalno".tova e tolkova individualno...kogato SAMA re6i6,togava go napravi,a ne kogato smetne6,4e e "normalno"
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Почти всичките ми познати(връстнички) са правили секс след 18......Сега са на по 20-23. Не го виждам за ненормално в случая......