.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88
    Повече от фен

Девствена съм,на 18 години съм

толкова ли е странно,че на когото кажа и викам им,абе хора просто не съм срещнала подходящия човек,какво толкова.. и сега и приятеля ми и той, ходим от 1 месец...и ме попита съответно...викам му-ми не ,не съм, за кво да го лъжа ... при което:'не те ли притеснява тоя факт ?', бих казала ами не... не се е случило и това е .. какво смятате по въпроса..

Ае кви са тея теми бе...Как да ти помогнем,кво искаш да дойдем 50 души от форума и да си избереш някой да ти го налузи ли?

Повече от фен
    Мне, искам да разбера какво толкова ви кара да реагирате така, като разберете, че момиче на моята възраст не е правило секс ..

Еми то с това ново поколение попринцип вече на 12 правят секс...незн може да си помисля че доло се крие нещо кът моето...разбираш ли?

Факта че не е нормално в наши дни, това е

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

в днешно време всички правят секс на 13/14 да не говорим, че има отделни индивиди които почват и по-рано и за това новината, че си на 18 и си девствена се приема по този начин представата на обществото се е изкривала относно тези неща

Супер фен
    Град
    Венера
    Шапка ти свалям...

Супер фен Аватара на miShle
    Е и ?!?!?! Тфа си е твой ибор. Айде стига с тея теми вече!
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Саламанка,Испания
    Постъпила си правилно,въпреки всичко,което ще ти кажат - не слушай Намери този,който търсиш и удоволствието ще е два пъти по-голямо
    Reality is wrong,dreams are for real.

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    в днешно време всички правят секс на 13/14 да не говорим, че има отделни индивиди които почват и по-рано и за това новината, че си на 18 и си девствена се приема по този начин представата на обществото се е изкривала относно тези неща
    Изпревари ма с мнението ми

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Мне, искам да разбера какво толкова ви кара да реагирате така, като разберете, че момиче на моята възраст не е правило секс ..
    Ще ти кажа, че приятеля ти е тъпак...
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Я прати един пик...може да ти дойде късмета

Оф не ги слушай .. Рядкост са момичетата които едвам издържат до 18 да не си направят сефтето .. Така че не се притеснявай - браво на теб мога само да кажа .. КОгато му дойде времето тогава ..

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Шапка ти свалям...
    +1

Град
    В. Търново
    Има нещо, което започва да ме изнервя ...
    Започна да се придава голямо значение на цялата работа.
    "не съм срещнала подходящия човек" ... Какво значи подходящият човек ? Щe му свалиш блузата и отдолу ще има синьо трико с голямо S върху него ли?
    Разбирам да не се чувстваш готова и т.н., но да кажеш, че не си намерила подходящият е глупаво.
    Подходящ няма ... Може да си лудо влюбена в някой, да прецениш, че той е човека и два дена след това да те зареже.Това е живота ...
    Не го превръщайте в някакъв специален ритуал.Това е секс!
    Важно е единствено да имаш връзка с човека, а не да претупаш нещата.

Re: Девствена съм,на 18 години съм

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    толкова ли е странно,че на когото кажа и викам им,абе хора просто не съм срещнала подходящия човек,какво толкова.. и сега и приятеля ми и той, ходим от 1 месец...и ме попита съответно...викам му-ми не ,не съм, за кво да го лъжа ... при което:'не те ли притеснява тоя факт ?', бих казала ами не... не се е случило и това е .. какво смятате по въпроса..
    Такива са времената...
    пссст..

Мега фен Аватара на mynichka
    не не е толкова странно :P даже на приятеля ти трябва да му е хубаво да ти е първи :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Aз пък много се радвам като разбера, че момиче над 16г. е девствено, а не са я отворили още на 14..както повечето. Ти да не мислиш, че на тея малките им пука кой е подходящия човек? Да се изебат там....да обменят опит...да се фукат...да се правят на големи мадами пред батковците и така....като правиш секс отрано няма да ти дойде повече ум в главата. Познавам много хора, които са правили секс на по 14 и се съжаляват. Ама е късно вече.... никой не може да те съди, че още не са те наебали и аз съм девствена, обаче някой като ми се опули насреща и му казвам че се гордея с това. Щото секса си е секс, ама секса с любим човек е повече от секс!

Град
    The Land Of The Doomed
    Цитирай Първоначално написано от Consequence
    Има нещо, което започва да ме изнервя ...
    Започна да се придава голямо значение на цялата работа.
    "не съм срещнала подходящия човек" ... Какво значи подходящият човек ? Щe му свалиш блузата и отдолу ще има синьо трико с голямо S върху него ли?
    Разбирам да не се чувстваш готова и т.н., но да кажеш, че не си намерила подходящият е глупаво.
    Подходящ няма ... Може да си лудо влюбена в някой, да прецениш, че той е човека и два дена след това да те зареже.Това е живота ...
    Не го превръщайте в някакъв специален ритуал.Това е секс!
    Важно е единствено да имаш връзка с човека, а не да претупаш нещата.
    Подходящият може да е просто човек, с когото тя желае да го направи и би го направила?!?! Не е нужно да има S-та и т.н. По темата нормално си е да не те притеснява толкова. Имам приятелка, която не го беше правила до 18 - 19, а наистина е хубава - хубаво тяло, печена и т.н. Хвана си гадже и се оказа, че и той не го е... Колкото нея е . Така че всичко се случва - остави тия дето ти викат ма как може, ма защо, ма минало ти е времето - ТРЪНКИ..

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Девствена на 18г.

Аз пък и се възхищавам! :P
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от yeti
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Шапка ти свалям...
    +1
    Според мене не е лошо и ненормално да си на 18 и да не си правила секс още!Когато намериш точниа човек та ще си покаже кога ще дойде моментът Изобщо нидей да обръщаш внимание на тези ,които ти казват че нещо не е в ред да си на 18 и да си девствена

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Няма нищо ненормално , единствено може да се гордееш с това, а гаджето ти е пълен глупак щом не се радва а ти задава такива въпроси.

Повече от фен Аватара на VQTUR
    Мацка, Браво!
    И аз съм почти на 18 и съм девствена, така че те разбирам.
    Това не е трагедия както другите си мислят... а е привилегия!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    razbetete vsi4ki,nqma "normalna" vuzrats da zapo4ne6 da vodi6 polov jivot,nqkoi po gore kaza "ami za6toto ne e normalno v na6e vreme",ti kakvo razbira6 pod "normalno".tova e tolkova individualno...kogato SAMA re6i6,togava go napravi,a ne kogato smetne6,4e e "normalno"

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Почти всичките ми познати(връстнички) са правили секс след 18......Сега са на по 20-23. Не го виждам за ненормално в случая......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си