- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена съм,на 18 години съм
тъпа си..приятелката ми е на 14 и е правила секс ти си просто![]()
![]()
![]()
мн си зле
Първоначално написано от kalinka2
Да ти кажа съм съгласна с мнението ти като цяло че секс не трябва да се прави на крехка възраст ОБАЧЕ какво ще рече това "Какъв секс, бе, преди 25-30 години"да не го правят преди да навършат 25-30 години
с това доста се изхвърли... имаше една книга на една американска писателка която пишеше че ако една жена остане девствена и след 25-тата си годишнина най-вероятно ще си остане стара мома.
Ммм, дааа, явно няма как да разбереш - чела си само до "преди 25-30 години". След това текстът някакси ти е убягнал, затова прочети пак, и ако отново се чудиш, ще ти обясня подробно какво точно казвам.Първоначално написано от baby_bitch
ти си по-зле и от неяПървоначално написано от fashion4etyy
![]()
![]()
Ами учудващо е щото сега повечето хубави момичета (между 13 и 16) си хващат някой батко на 20 и кусор години и АЙДЕ - дотук беше с чистото и невинно девойче!![]()
Abe kato ne vi haresvat tezi temi ne gi 4etete be. Momi4eto si ima problem i si go spodelq, a ti kato ne iska6 ne 4eti. Zaglavieto na temata podskazva dostatu4no dobre za kakvo stava vapros vutre.Първоначално написано от miShle
Po temata: vqrno 4e ne se sre6tam mnogo takiva kato teb, no puk se nadqvam 4e nqma da go napravi6 naro4no s nqkoi samo za da se otarve6 ot tova 4uvstvo. Kogato re6i6 4e e momenta togava. No ti 6tom si se opazila dosega moje6 i bez toq savet![]()
Q mi kaji v toq forum koq e po-umna tema?!? No iskam da mi dade6 primer za takawa koqto ti si pusnala. Kaji kakvi po-vajni problemi ima6 TI v momenta, 4e ne iska6 da 4ete6 tuk?!? Takuv e foruma, takiva sa temite. Az kato iskam da pro4eta za noviq 6-taktov dvigatel otivam v avtoforuma, kato iskam da se raztovarq s ei takiva temi4ki vlizam v toq forum. Ti kakvo iska6 da pro4ete6, 6te ti pusna edna takava tema li4no, kaji mi samo nasokata.Първоначално написано от chokolate_girl
Е ти вече ме изкара извън нерви. Що не си затвориш мазната педалска уста, ти сигурно и ти не си девствен. Отзад обаче. Е бре, много отворени станахте беПървоначално написано от fashion4etyy
Обратни само да бяхте, ама вие пък сте си чисти педали. И то от малки. Я иди кажи на мама да те научи на възпитание и си избърши млякото около устата.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
iskam da vi spode ne6to mnogo li4no az sam na 20 godini i ne sam pravila o6te sex i malko me e strah kavetemi molq kakwo e 4ustvota ili me podgotvete malko za tova
dishai
Не отдавай такова значение на ципата си.Никой не е умрял девствен.
А и съм чувала от доста момичета,че секса носи много по-голямо удоволетворение,когато започнеш от по-късно.
Ако се тряскаш от 12 и са те плющяли на всяка поза и на 20 вече си преспал с половиния си град и си настъпваш клитора,кво удоволствие ще изпитваш ми е интересно?
Изобщо да не ти пука,ципата си е твоя - ти решаваш с кой и кога да я махнеш.![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
ПодкрепямПървоначално написано от Armani_P
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
благодаря много за съветите но аз не сам си имала никога сериозен приятел и понякога се чуствам самотна сяка6 никои не ме иска а дори за секс дума не става .Всички мои приятелки са го правили и си коментират за тожа а аз нищо не мога да кажа те си имат сер.приятели и на мен ми става кофти
dishai
Мааааааминааа убавица златна! Ако си на 18 и си наистина девствена, аз лично искам да ти изразя моите най-искрени адмирации! Най-накрая едно момиче, което да си знае цената!
ЕЙ! И да не съм прочел някъде да се самосъжаляваш ... повечето дрисли тук могат само да се надяват и да мечтаят да бъдат на твое място!!!
а ти добре ли си с главния мозък?!?!?!?!Първоначално написано от fashion4etyy
![]()
Не съм чела всички мнения,защото видях едно и се хванах за главата.На 18 години си и си девствена.Не е трагедия.Най-лесното е да си намериш някой лигльо,дето се пише големия ебач и да те изчука.Спомена ще ти е отвратителен и всеки път като правиш секс,ще си спомняш противния момент,в който оня търси дупката.![]()
Девойче, абсолютно същата работа е и при мен. Тия мойте приятели са мн напреде с материала, само си говорат кво праели с гаджетата си, с които са сериозни, а аз слушам и яко здухПървоначално написано от qninefertiti
![]()
И в подобни моменти се усещам как сдухвам като стане на въпрос или има около мен такива, а и хубави момичета... Но се старая да не ми личи и си настройвам акъла да мисля, че щом до са не съм свършил работата, явно не е имало подходяща. И не трее да се насилват нещата. В крайна сметка - всяко зло за добро![]()
Ми и аз бях девствена на 12, ама един сладур ме оправи. Споко и тебе ще те оправят.
fashion4etyy, а ти остра ли си, като си още дрисла и си поела 10 тинейджърски пишки? Това прави ли те някак по-равна от равните? Изкачи ли се в йерархията на живота? Или се изкачи в йерархията на малолетните курви!!!
zai4e za tova si mnogo prav![]()
dishai
ми значи че си залюпена путка, тва значи...Първоначално написано от make_you_mine
А за какво правиш секс с човека? Да се отчетеш просто? Точно това си е специален ритуал! "Доказано е, че само делфините и хората правят секс за удоволствие." - нека не остават само делфините, защото ако това не е специално, се превръща просто в съешаване.Първоначално написано от Consequence
Голямааа работа , 18 and virgin , like who gives a fuck . Като му дойде времето .
мен това не ме притеснява независимо дали си момиче или момче на 18-19-20...не си срешнал човека и тва е...нема да легна с първия само за да кажа - да ебала съм се![]()
пп - момиче на 15 съм и съм девствена и даже и нямам гадже у да ви е яд![]()
![]()
![]()
пп2 - имам приятелка къде го направи на 13 за да "задржи момчето"...![]()
![]()
![]()
abe q ne se komleksirai za takiva raboti prosto ne se 4uvstv6 gotova basi mn e typo tva mi 4e az imam poznata deto e na 22 i vse o6te e devtvena hi4 daje ne se pritesnqvai kyt si sre6ne6 podhodq6tiq 4ovek davai ;]
emi az sym na 15 i az sq nqmam priqtel ama sym si dobre jiva sym ;] podkrepqm mnenito ti ama za tva 13 god ti fr mn glupavo e postypilo (pone spored mene)Първоначално написано от sssladuranka