.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    тъпа си..приятелката ми е на 14 и е правила секс ти си просто мн си зле

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalinka2
    Ако беше постнала темата, че си продаваш първия път за 1 милион евро, всички щяха да кажат, че си егати печената мацка, а сега виж какво стана - пулят ти се насреща разни недорасляци, дето си мислят, че са правили секс! Какъв секс, бе, преди 25-30 години - то това вашето е кекс, ама недопечен и глетав. Хайде сега само да не ми се заобяснявате колко сте страшни. Страшни са мацките за големите батковци (над 30 г.) и чичковци (над 40 г.), щото им се хапва агнешко, а не защото има какво да научат от вас. Друго си е все пак едно стегнато маце - и отпред и откъм гърба.
    А що се отнася до 18 годишните и повече, които още не са правили КЕКС, да не се притесняват, с повече продукти (т.е. емоционална готовност) и предварително загрята фурна (т.е. психическа уравновесеност, а не издивяла пубертетщина) винаги шансът да е по-добър е по-голям. Хич не ги слушай пуберите, намери си обаче "готиния", който не пита по форумите: "една девствена ми се обади и кажете кво да я правя" . Има и свестни момчета около теб, които обаче за нищо на света не искат да се издадат пред многознайковците връстници. Просто ги наблюдавай по-добре, може и да намериш твоето мило момче

Да ти кажа съм съгласна с мнението ти като цяло че секс не трябва да се прави на крехка възраст ОБАЧЕ какво ще рече това "Какъв секс, бе, преди 25-30 години" да не го правят преди да навършат 25-30 години с това доста се изхвърли... имаше една книга на една американска писателка която пишеше че ако една жена остане девствена и след 25-тата си годишнина най-вероятно ще си остане стара мома.

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Цитирай Първоначално написано от kalinka2
    Ако беше постнала темата, че си продаваш първия път за 1 милион евро, всички щяха да кажат, че си егати печената мацка, а сега виж какво стана - пулят ти се насреща разни недорасляци, дето си мислят, че са правили секс! Какъв секс, бе, преди 25-30 години - то това вашето е кекс, ама недопечен и глетав. Хайде сега само да не ми се заобяснявате колко сте страшни. Страшни са мацките за големите батковци (над 30 г.) и чичковци (над 40 г.), щото им се хапва агнешко, а не защото има какво да научат от вас. Друго си е все пак едно стегнато маце - и отпред и откъм гърба.
    А що се отнася до 18 годишните и повече, които още не са правили КЕКС, да не се притесняват, с повече продукти (т.е. емоционална готовност) и предварително загрята фурна (т.е. психическа уравновесеност, а не издивяла пубертетщина) винаги шансът да е по-добър е по-голям. Хич не ги слушай пуберите, намери си обаче "готиния", който не пита по форумите: "една девствена ми се обади и кажете кво да я правя" . Има и свестни момчета около теб, които обаче за нищо на света не искат да се издадат пред многознайковците връстници. Просто ги наблюдавай по-добре, може и да намериш твоето мило момче

Да ти кажа съм съгласна с мнението ти като цяло че секс не трябва да се прави на крехка възраст ОБАЧЕ какво ще рече това "Какъв секс, бе, преди 25-30 години" да не го правят преди да навършат 25-30 години с това доста се изхвърли... имаше една книга на една американска писателка която пишеше че ако една жена остане девствена и след 25-тата си годишнина най-вероятно ще си остане стара мома.
    Ммм, дааа, явно няма как да разбереш - чела си само до "преди 25-30 години". След това текстът някакси ти е убягнал, затова прочети пак, и ако отново се чудиш, ще ти обясня подробно какво точно казвам.

Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    ти си по-зле и от нея

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Ами учудващо е щото сега повечето хубави момичета (между 13 и 16) си хващат някой батко на 20 и кусор години и АЙДЕ - дотук беше с чистото и невинно девойче!

Фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от miShle
    Е и ?!?!?! Тфа си е твой ибор. Айде стига с тея теми вече!
    Abe kato ne vi haresvat tezi temi ne gi 4etete be. Momi4eto si ima problem i si go spodelq, a ti kato ne iska6 ne 4eti. Zaglavieto na temata podskazva dostatu4no dobre za kakvo stava vapros vutre.
    Po temata: vqrno 4e ne se sre6tam mnogo takiva kato teb, no puk se nadqvam 4e nqma da go napravi6 naro4no s nqkoi samo za da se otarve6 ot tova 4uvstvo. Kogato re6i6 4e e momenta togava. No ti 6tom si se opazila dosega moje6 i bez toq savet

Фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    оф начи,как не ви омръзна да пускате глупави теми...кво искаш ся?? да те похвалим ли? ми добре,свястна си и кво ся?
    не разбрахте ли ,че кой,каквото прави,за себе си го прави,защо се влияеш от мнението на другите.като не си готова-не го прави ,ние какво да направим?
    BTW това е 123456-та такава тема...спрете се малко ,стига сте пускали глупави теми за щяло и нещяло,хората имат и по-важни проблеми от такава като твоята-дали е лошо да си девствена...излагате се бе хора.
    и аз съм девствена и се гордея с това,а ти го казваш така,сякаш те е срам от този факт.
    Q mi kaji v toq forum koq e po-umna tema?!? No iskam da mi dade6 primer za takawa koqto ti si pusnala. Kaji kakvi po-vajni problemi ima6 TI v momenta, 4e ne iska6 da 4ete6 tuk?!? Takuv e foruma, takiva sa temite. Az kato iskam da pro4eta za noviq 6-taktov dvigatel otivam v avtoforuma, kato iskam da se raztovarq s ei takiva temi4ki vlizam v toq forum. Ti kakvo iska6 da pro4ete6, 6te ti pusna edna takava tema li4no, kaji mi samo nasokata.

Е ти вече ме изкара извън нерви. Що не си затвориш мазната педалска уста, ти сигурно и ти не си девствен. Отзад обаче. Е бре, много отворени станахте бе Обратни само да бяхте, ама вие пък сте си чисти педали. И то от малки. Я иди кажи на мама да те научи на възпитание и си избърши млякото около устата.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

hi

iskam da vi spode ne6to mnogo li4no az sam na 20 godini i ne sam pravila o6te sex i malko me e strah kavetemi molq kakwo e 4ustvota ili me podgotvete malko za tova
    dishai

Не отдавай такова значение на ципата си.Никой не е умрял девствен.
    А и съм чувала от доста момичета,че секса носи много по-голямо удоволетворение,когато започнеш от по-късно.
    Ако се тряскаш от 12 и са те плющяли на всяка поза и на 20 вече си преспал с половиния си град и си настъпваш клитора,кво удоволствие ще изпитваш ми е интересно?
    Изобщо да не ти пука,ципата си е твоя - ти решаваш с кой и кога да я махнеш.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Armani_P
    Постъпила си правилно,въпреки всичко,което ще ти кажат - не слушай Намери този,който търсиш и удоволствието ще е два пъти по-голямо
    Подкрепям

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

благодаря много за съветите но аз не сам си имала никога сериозен приятел и понякога се чуствам самотна сяка6 никои не ме иска а дори за секс дума не става .Всички мои приятелки са го правили и си коментират за тожа а аз нищо не мога да кажа те си имат сер.приятели и на мен ми става кофти
    dishai

Мааааааминааа убавица златна! Ако си на 18 и си наистина девствена, аз лично искам да ти изразя моите най-искрени адмирации! Най-накрая едно момиче, което да си знае цената!

ЕЙ! И да не съм прочел някъде да се самосъжаляваш ... повечето дрисли тук могат само да се надяват и да мечтаят да бъдат на твое място!!!

а ти добре ли си с главния мозък?!?!?!?!

Не съм чела всички мнения,защото видях едно и се хванах за главата.На 18 години си и си девствена.Не е трагедия.Най-лесното е да си намериш някой лигльо,дето се пише големия ебач и да те изчука.Спомена ще ти е отвратителен и всеки път като правиш секс,ще си спомняш противния момент,в който оня търси дупката.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от qninefertiti
    благодаря много за съветите но аз не сам си имала никога сериозен приятел и понякога се чуствам самотна сяка6 никои не ме иска а дори за секс дума не става .Всички мои приятелки са го правили и си коментират за тожа а аз нищо не мога да кажа те си имат сер.приятели и на мен ми става кофти
    Девойче, абсолютно същата работа е и при мен. Тия мойте приятели са мн напреде с материала, само си говорат кво праели с гаджетата си, с които са сериозни, а аз слушам и яко здух
    И в подобни моменти се усещам как сдухвам като стане на въпрос или има около мен такива, а и хубави момичета... Но се старая да не ми личи и си настройвам акъла да мисля, че щом до са не съм свършил работата, явно не е имало подходяща. И не трее да се насилват нещата. В крайна сметка - всяко зло за добро

Ми и аз бях девствена на 12, ама един сладур ме оправи. Споко и тебе ще те оправят.

fashion4etyy, а ти остра ли си, като си още дрисла и си поела 10 тинейджърски пишки? Това прави ли те някак по-равна от равните? Изкачи ли се в йерархията на живота? Или се изкачи в йерархията на малолетните курви!!!

zai4e za tova si mnogo prav
    dishai

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Мне, искам да разбера какво толкова ви кара да реагирате така, като разберете, че момиче на моята възраст не е правило секс ..
    ми значи че си залюпена путка, тва значи...

Цитирай Първоначално написано от Consequence
    Има нещо, което започва да ме изнервя ...
    Започна да се придава голямо значение на цялата работа.
    "не съм срещнала подходящия човек" ... Какво значи подходящият човек ? Щe му свалиш блузата и отдолу ще има синьо трико с голямо S върху него ли?
    Разбирам да не се чувстваш готова и т.н., но да кажеш, че не си намерила подходящият е глупаво.
    Подходящ няма ... Може да си лудо влюбена в някой, да прецениш, че той е човека и два дена след това да те зареже.Това е живота ...
    Не го превръщайте в някакъв специален ритуал.Това е секс!
    Важно е единствено да имаш връзка с човека, а не да претупаш нещата.
    А за какво правиш секс с човека? Да се отчетеш просто? Точно това си е специален ритуал! "Доказано е, че само делфините и хората правят секс за удоволствие." - нека не остават само делфините, защото ако това не е специално, се превръща просто в съешаване.

Голямааа работа , 18 and virgin , like who gives a fuck . Като му дойде времето .

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    мен това не ме притеснява независимо дали си момиче или момче на 18-19-20...не си срешнал човека и тва е...нема да легна с първия само за да кажа - да ебала съм се
    пп - момиче на 15 съм и съм девствена и даже и нямам гадже у да ви е яд
    пп2 - имам приятелка къде го направи на 13 за да "задржи момчето"...

abe q ne se komleksirai za takiva raboti prosto ne se 4uvstv6 gotova basi mn e typo tva mi 4e az imam poznata deto e na 22 i vse o6te e devtvena hi4 daje ne se pritesnqvai kyt si sre6ne6 podhodq6tiq 4ovek davai ;]

Цитирай Първоначално написано от sssladuranka
    мен това не ме притеснява независимо дали си момиче или момче на 18-19-20...не си срешнал човека и тва е...нема да легна с първия само за да кажа - да ебала съм се
    пп - момиче на 15 съм и съм девствена и даже и нямам гадже у да ви е яд
    пп2 - имам приятелка къде го направи на 13 за да "задржи момчето"...
    emi az sym na 15 i az sq nqmam priqtel ama sym si dobre jiva sym ;] podkrepqm mnenito ti ama za tva 13 god ti fr mn glupavo e postypilo (pone spored mene)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си