- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена съм,на 18 години съм
И според мен е така...Първоначално написано от synito
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
+1Първоначално написано от la4ezara
Хаха що не земеш се факаш некъде копеленце скапано ?!?Първоначално написано от fashion4etyy
Или ти навра отзад келявите манекенски ръчички ?!?
И кажи на твойта приятелка че е ку*ва ! Манекенски боклук с боклуците !
На тия като теб трябва по една кубинка м/у очите да са научиш !
По темата: Благодаря ти Господи че има все още такива момичета макар и да си по голяма от мен![]()
реагира така защото много малко хора са девствени до 12-13 годи6на възраст и после даи да се наебем че така праят големите....
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...
Предполагам, че си момиче - за това ще ти го кажа така: Ти си много проста, ма пача, нещастна!Първоначално написано от Consequence
Ти като си си хващала гаджета на 8-9-10 години, и тогава с нефелния си акъл си преценила, че това е човека защо не сте се изчукали, а? Айде нема нужда, аман от идиоти.
Първоначално написано от FeuerHerz
Apfff taq tvoita priqtelka e o6te po t1pa i kvo kato sa q nae*ali na 14prosto e stanala porednata maloletka kurva ... jalko e 4e razbiraniqta na dne6nite pikli sa takiva 4e trebva do 14 godini ve4e da sa se nae*bali :X i ako mislite 4e taka 6e se haresata na mom4etata ste v mn golqma gre6ka prosto vi izpolzvat i se zabavlqvat pf kurvenska rabota ... po dobre devstvena na 18 otkolkoto spala s celiq grad na 13 :X
A ina4e sum napulno suglasna s FeuerHerz![]()
i nqma ni6to lo6o v tova da e devtvena na 18- kogato preceni 4e e gotova da go napravi tva si e nein li4en izbor . uspeh :P
JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P
Аплодисменти ли чакаш или някво писмено признание .. И кво за тебе значи подходящия човек .. Някой ден му пише супермен на гащите ли . Айде моля ви се.. не се прайте на големите светици![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
всеки го прави,когато прецени точно за себе си , щом не си се чувствала готова,хубаво.Другите те гледат странно,щот те са го направили на по 14-15..Ми хубаво де,така са решили,имало е с кой,тяхна си работа.Няма нищо срамно в това,още повече ако си с яка външност..иначе може би има нещо малко.
П.С.:тея теми са безсмислениза всеки е индивидуално
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
ПохвалноСпоред мен постъпваш добре и няма нищо срамно в това,че си девствена.Мисля,че трявба да се изчака подходящият момент,човек и когато наистина си готова и го искаш да го направиш .. Искам да се обърна към висчки млади момичета,които са още девствени-не прибързвайте да го правите от гъзария или само защото вашите приятелки са го правили.Има цял живот пред вс да се е*ете.Аз съм на 13 (
) много мои познати са го правили .. С едно момче дори ходехме 1 месец и нещо и накрая ме заеба,защото му не пуснах
Но не съжалявам,защото не съм готова за това,тялото ми все още се развива ( пък и съм чувала,че като почнеш от на 12 13 години в ханша се раширяваш адски много
Дори имам една комшийка( тя е на 14 ) и е почнала от 12 годишна..Наистина непрекъснато е на диета,нище не яде и е адски широка .. Така,че момичета поне ако за фигурата си мислите не почвайте от рано,няма смисъл .. Пък и сексът трябва да се удоволствие с любим човек,а не тъпо на*баване
![]()
Кьв и е смисьла на тая тема не моа да разбера ... пфф..
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Смисълът е :Първоначално написано от Stefchyy
1-во в БГ всички се про*бават на по 12-13 години изатова момичето се чувства един вид изолирано от такива елементарни хора
2-ро с тази тема може да се даде пример на тези по малките да не прибързват
3-то може би има и другите момичета с такъв проблем.Те могат да се посъветват с мненията на хората
4-то според мен ограниченомислещите нямат място в този форум (или поне за форум със сериозни теми и проблеми)![]()
pFf .. много ограничени хора има .. кво айде да чакаме да станем на по 30 и да дойде някъв свръх човек да ни нае*е а .. Аре моля ви се.. Един е живота .. И не казвам чее са тряя се превръщаме в курви , а просто да го живеем ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Мале що комплекси се избиха в тая тема![]()
Не гледайте другите хора, гледайте себе си! Кой когато си иска да го прави, няма право да държи сметка другите кога да го прават, както и другите на него. Всеки си отговаря сам за себе си.
И не слагайте секса на пиедестал.![]()