.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от synito
    Цитирай Първоначално написано от sssladuranka
    мен това не ме притеснява независимо дали си момиче или момче на 18-19-20...не си срешнал човека и тва е...нема да легна с първия само за да кажа - да ебала съм се
    пп - момиче на 15 съм и съм девствена и даже и нямам гадже у да ви е яд
    пп2 - имам приятелка къде го направи на 13 за да "задржи момчето"...
    emi az sym na 15 i az sq nqmam priqtel ama sym si dobre jiva sym ;] podkrepqm mnenito ti ama za tva 13 god ti fr mn glupavo e postypilo (pone spored mene)
    И според мен е така...

Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Aз пък много се радвам като разбера, че момиче над 16г. е девствено, а не са я отворили още на 14..както повечето. Ти да не мислиш, че на тея малките им пука кой е подходящия човек? Да се изебат там....да обменят опит...да се фукат...да се правят на големи мадами пред батковците и така....като правиш секс отрано няма да ти дойде повече ум в главата. Познавам много хора, които са правили секс на по 14 и се съжаляват. Ама е късно вече.... никой не може да те съди, че още не са те наебали и аз съм девствена, обаче някой като ми се опули насреща и му казвам че се гордея с това. Щото секса си е секс, ама секса с любим човек е повече от секс!
    +1

Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    тъпа си..приятелката ми е на 14 и е правила секс ти си просто мн си зле
    Хаха що не земеш се факаш некъде копеленце скапано ?!? Или ти навра отзад келявите манекенски ръчички ?!? И кажи на твойта приятелка че е ку*ва ! Манекенски боклук с боклуците ! На тия като теб трябва по една кубинка м/у очите да са научиш !
    По темата: Благодаря ти Господи че има все още такива момичета макар и да си по голяма от мен

реагира така защото много малко хора са девствени до 12-13 годи6на възраст и после даи да се наебем че така праят големите....
    Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...

Цитирай Първоначално написано от Consequence
    Има нещо, което започва да ме изнервя ...
    Започна да се придава голямо значение на цялата работа.
    "не съм срещнала подходящия човек" ... Какво значи подходящият човек ? Щe му свалиш блузата и отдолу ще има синьо трико с голямо S върху него ли?
    Разбирам да не се чувстваш готова и т.н., но да кажеш, че не си намерила подходящият е глупаво.
    Подходящ няма ... Може да си лудо влюбена в някой, да прецениш, че той е човека и два дена след това да те зареже.Това е живота ...
    Не го превръщайте в някакъв специален ритуал.Това е секс!
    Важно е единствено да имаш връзка с човека, а не да претупаш нещата.
    Предполагам, че си момиче - за това ще ти го кажа така: Ти си много проста, ма пача, нещастна!
    Ти като си си хващала гаджета на 8-9-10 години, и тогава с нефелния си акъл си преценила, че това е човека защо не сте се изчукали, а? Айде нема нужда, аман от идиоти.

Цитирай Първоначално написано от FeuerHerz
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    тъпа си..приятелката ми е на 14 и е правила секс ти си просто мн си зле
    Хаха що не земеш се факаш некъде копеленце скапано ?!? Или ти навра отзад келявите манекенски ръчички ?!? И кажи на твойта приятелка че е ку*ва ! Манекенски боклук с боклуците ! На тия като теб трябва по една кубинка м/у очите да са научиш !
    По темата: Благодаря ти Господи че има все още такива момичета макар и да си по голяма от мен

Apfff taq tvoita priqtelka e o6te po t1pa i kvo kato sa q nae*ali na 14 prosto e stanala porednata maloletka kurva ... jalko e 4e razbiraniqta na dne6nite pikli sa takiva 4e trebva do 14 godini ve4e da sa se nae*bali :X i ako mislite 4e taka 6e se haresata na mom4etata ste v mn golqma gre6ka prosto vi izpolzvat i se zabavlqvat pf kurvenska rabota ... po dobre devstvena na 18 otkolkoto spala s celiq grad na 13 :X

A ina4e sum napulno suglasna s FeuerHerz
    i nqma ni6to lo6o v tova da e devtvena na 18- kogato preceni 4e e gotova da go napravi tva si e nein li4en izbor . uspeh :P
    JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P

Аплодисменти ли чакаш или някво писмено признание .. И кво за тебе значи подходящия човек .. Някой ден му пише супермен на гащите ли . Айде моля ви се.. не се прайте на големите светици
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

всеки го прави,когато прецени точно за себе си , щом не си се чувствала готова,хубаво.Другите те гледат странно,щот те са го направили на по 14-15..Ми хубаво де,така са решили,имало е с кой,тяхна си работа.Няма нищо срамно в това,още повече ако си с яка външност..иначе може би има нещо малко.

П.С.:тея теми са безсмислени за всеки е индивидуално
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Похвално Според мен постъпваш добре и няма нищо срамно в това,че си девствена.Мисля,че трявба да се изчака подходящият момент,човек и когато наистина си готова и го искаш да го направиш .. Искам да се обърна към висчки млади момичета,които са още девствени-не прибързвайте да го правите от гъзария или само защото вашите приятелки са го правили.Има цял живот пред вс да се е*ете.Аз съм на 13 ( ) много мои познати са го правили .. С едно момче дори ходехме 1 месец и нещо и накрая ме заеба,защото му не пуснах Но не съжалявам,защото не съм готова за това,тялото ми все още се развива ( пък и съм чувала,че като почнеш от на 12 13 години в ханша се раширяваш адски много Дори имам една комшийка( тя е на 14 ) и е почнала от 12 годишна..Наистина непрекъснато е на диета,нище не яде и е адски широка .. Така,че момичета поне ако за фигурата си мислите не почвайте от рано,няма смисъл .. Пък и сексът трябва да се удоволствие с любим човек,а не тъпо на*баване

Кьв и е смисьла на тая тема не моа да разбера ... пфф..
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Цитирай Първоначално написано от Stefchyy
    Кьв и е смисьла на тая тема не моа да разбера ... пфф..
    Смисълът е :
    1-во в БГ всички се про*бават на по 12-13 години изатова момичето се чувства един вид изолирано от такива елементарни хора
    2-ро с тази тема може да се даде пример на тези по малките да не прибързват
    3-то може би има и другите момичета с такъв проблем.Те могат да се посъветват с мненията на хората
    4-то според мен ограниченомислещите нямат място в този форум (или поне за форум със сериозни теми и проблеми)

pFf .. много ограничени хора има .. кво айде да чакаме да станем на по 30 и да дойде някъв свръх човек да ни нае*е а .. Аре моля ви се .. Един е живота .. И не казвам чее са тряя се превръщаме в курви , а просто да го живеем ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Повече от фен
    Мале що комплекси се избиха в тая тема
    Не гледайте другите хора, гледайте себе си! Кой когато си иска да го прави, няма право да държи сметка другите кога да го прават, както и другите на него. Всеки си отговаря сам за себе си.
    И не слагайте секса на пиедестал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си