.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

ПЛСССС СПЕ6НО МИ ТРЯБВА ПОМОЩ ПО БЕЛ МН МН МН. Е СПРЕ6НО ;(

ХОРААААААААААААААААА ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ ,4Е 6ТЕ ПОЛУДЕЯ УТРЕ 1 4АС ТР. ДА ПРЕДАМ 1 ДОМА6НО С МН ВАПРОСИ И НЯКОЛКО МЕ ЗАТРУДНИХА АКО МОЖЕ НЯКОИ ДА МИ ПОМОГНЕ МН МОЛЯ
    В КОЙ РЕД ИМА НЕПРАВИЛНО НАПИСАНА ДУМА? (Аз миса ,4е е в 1 ;( )
    чЕствувам,чувствувам
    поменувам,купувам
    козирувам,ергенувам
    повествование,повествувам, тълкувам
    2зВ КОЙ РЕД ИМА НЕПРАВИЛНО НАПИСАНА ДУМА?
    Преведа,приведа
    укрия,открия
    осмивам,остригвам
    г) онаследявам,онагледявам,он емявам

3зад)колко общо правописни и пунктуационни грешки има в:
    Той зна4и наи-мисле6е,пустия пищов къде бе6е,къде дявол да го вземе бе турил пищовът.

а)0;б) 1; в2 г3 д4 е5 б 6 з 7 и 8 й 9
    (това дори няма смисъл пък за грешки боже ;(

4)

Колко правописни гре6ки има в:
    Станал си най-отвратителния 4овек в района, от когото и лудия бяга, защото твоя гаден характер е наи-непочтенния белег на злото.

1,2,3,4,5,0

5)Kolko punktyacionni gre6ki ima v:
    Дойде6е ли зима и вси4ко побелява6е-пътища,къщурки,дворове,дър ета,ниви-а той-моят зет се кара6е тогава с тези заем,от които иска6е,а те му не даваха кога ги моле6е, защото лете не работеше,а седеше на припек под крушата, и пуше6е...
    1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11

П.С АКО НЯКОИ ОТГОВАРЯ ПЛС ПИ6ЕТЕ И КОИ СА ГРЕ6КИТЕ СПОРЕДВАС МН МИ ТР. ПОМО6ТТА ВИИИ ;(
    НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*

карай го на посоки, че каквото стане,
    няма да те колят я.. някоя друга 2-ка на никой не вреди
    Яжте моркови, да сте здрави!

Цитирай Първоначално написано от МоркоФка
    na teb ako ne vredi az nesum sviknala da imam 2ki
    НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от PETET92
    Като не си свикнала ще си пишеш нещата сама.Разбирам за някое упражнение да искаш помощ ама всичко на готово..аиде де ..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от PETET92
    КАТ НЕ СИ СВИКНАЛА на 2-КИ СВИКНИ ДА УЧИШ МАМА МУ ВЕЕЕЕЕЕЕ

Не била свикнала на двойки .Да не говорим,че упражненията са лесни.Представям си колко не си свикнала да имаш двойки .Като са ти криви хората си го напиши сама...

Ще ти помогна и по пронцип съм добра по български, но несъм сигурна сега дали всичко ще ми е вярно :
    На 1во не мисля, че думата чествувам е написана грешно!!!Просто тази дума идва от ЧЕСТ, а то така се пише!Миля че правилния отговор е в последният ред, но не съм сигурна.На второ мисля че осмивам се пише Усмивам!На трето обаче нещо не мога да разбера смисъла на изречението иначе мисля, че има 2грешки- наи се пише наЙ, и на края на изречението няма . а ? На 4 упражнение обаче съм най-добра:
    Има 2 грешки-наи, се пише наЙ ии непочтенния, защотоима правило-казва се непочтен в ед.ч. м.р и ако в ед.ч. м.р. завършва на ен е с единичко н, а ако завършва нз нен е с двойно н!!!Значи трябва да е с единичко н,а не с двойно!!!На 5 мисляче са 4 ама не съм сигурна!!!

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Ще ти помогна и по пронцип съм добра по български, но несъм сигурна сега дали всичко ще ми е вярно :
    На 1во не мисля, че думата чествувам е написана грешно!!!Просто тази дума идва от ЧЕСТ, а то така се пише!Миля че правилния отговор е в последният ред, но не съм сигурна.На второ мисля че осмивам се пише Усмивам!На трето обаче нещо не мога да разбера смисъла на изречението иначе мисля, че има 2грешки- наи се пише наЙ, и на края на изречението няма . а ? На 4 упражнение обаче съм най-добра:
    Има 2 грешки-наи, се пише наЙ ии непочтенния, защотоима правило-казва се непочтен в ед.ч. м.р и ако в ед.ч. м.р. завършва на ен е с единичко н, а ако завършва нз нен е с двойно н!!!Значи трябва да е с единичко н,а не с двойно!!!На 5 мисляче са 4 ама не съм сигурна!!!
    ms ma az go predadox ,a za nto go zn i az a za ikaratkoto prost0 az sam sbarkala

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си