- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще ви....?
Момичета ще ви стане ли неудобно и какво ще си помислите ако докато се натискате с гаджето или сте седнала в него видите/усетите че се е надървил![]()
![]()
![]()
ni6to ne bix si pomislila, neydobno ne bi mi stanalo. bix si pomislila 4e samo za xybavi ne6ta si misli, sadeiki po ezika na tqloto.![]()
Ми нормално .. не,не би ми станало неудобноПървоначално написано от a3c1M
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
daje bih se izkefila![]()
Първоначално написано от bebok
И аз и аз и азззз ...За какво пък да ми е кофти .. Много бих се радвала даже :P
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Защо да ми прави някфо впечатление..?Ше кажеш, че голяма сензация станало..Мъжка му работа..Божее..Ако от такива неща се впечталяваш...
аххаха ее че защо да ми става неудобно.. по-скоро ако не се надърви докато се натискаме бих се притеснила...![]()
е да като бях на 12/13 (тогава си беше нормално да не си правил секс на 12- ХУБАВИ ВРЕМЕНА БЯХА ) та тогава ми ставаше неудобноама сега е доста по-различно, не ми е неудобно, даже напротив харесва ми
![]()
xaxa nikogaa moga da mu predloja ne6to po takaПървоначално написано от a3c1M
Обичам Андриан
Ще се зарадвам /то аз това постоянно го усещам/ =) Какво бих направила . . ще го нападна ако имам възможност
![]()
Ми ще се зарадвам кво може..?
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ще ми стане приятно, от какво да ми е неудобно.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ще ми стане супер кефско, че му действам така и му става само от натискане ... не ми се мисли за по-нататък![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
+1Първоначално написано от DevilWish
![]()
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Мии то вече не ми прави впечатлениеПри него си е традиция ;pp
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
айде и от мене един глас ...Първоначално написано от anonimnaa
мисля че е нещо нормално![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Ще се изкефя естествено![]()
И ще си поиграя![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
че ще се кефите ше се кефите ама ест ще ви стани неудобно се пак хуи се търва във вас поне малко би трябвало да ви убиваръби дз
![]()
![]()
ахахха....той винаги си е така...защото където и с когото и да седнем ръцете винаги са ми върху него![]()
ммм ми веднага се почваме![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx