Няма да цитирам на колко съм. Нито къде работя. Нито какво работя. Искам да споделя проблема на бургаските учители от кв. "Победа". За тези, които не са запознати това е ромско училище. Там не се учи. Учителите са повече звероукротители и пъдари. Майка ми е учител там и преди няколко дни се върна синя само защото се опитала да разтърве биещи се ученици. Полицията не взема мерки. Страхува се от циганите. Общината също нехае. Те вече не знаят какво да правят. Всеки ден ходят със страх в училище. Аз съм на 18 години. Родителите ми са разведени. А ако майка ми някой ден не се прибере?... Помогнете. Давайте съвети. Какво да се прави. Мои приятели ми препоръчаха скинарите, но как да се свържем с тях? Никога не съм мислил, че ромите са такива. Сега излиза, че те просто не са хора. Майка ми е педагог от близо 20 години и никога не съм я виждал толкова беззащитна. Сигурен съм, че и колегите й са в такова състояние. Снощи сподели, че нейна колежка е замалко не е получила инсулт в час да укротява циганите. Какво предлагате да правим?