.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ооо я стига... На всеки се случва да остане съвсем самичък. И аз в момента съм си самичка. И ко? Пука ли ми .. нали знам, че нещата ще се оправят Сериозно говоря. Сега имам две седмици ваканция, което по принцип е много хубаво, макар и мисълта, че ще си седя вкъщи да ме убива. В училище ... просто седя при едни момичета колкото да не съм сама. Рядко си разменяме някое друго изречение... Но както казах: Сигурна съм, че нещата ще се оправят. А ти - то от теб си зависи. Не й казвайте "Излизай!" .. може да е някаква смахната. А ако не е значи нещата ще се оправят Не виждам за какво се притесняваш. Но се опитай да си сама без да си самотна

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен
    Град
    България
    Аз съм сам и в отношение в любовта (тази дума ми е смешна много ) и в отношение на приятели, нямам такива.Как се чуствам ли?По-добре, ако ги имах тези двете неща!Не съм щастлив, но не съм изпаднал в депресия.Правя това което искам и никой нищо не може да ми каже.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Въх, уби мА!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    не знам защо

Повече от фен
    daa vsi4ki do nqkfa stepen ste pravi .... no az izlizam kodq p okafeta nasam na tam ... oba4e seki koito iska da se zapoznae s men az ne go xar .. iskam to4no tezi xora koito ne moga da imam i se celq prekaleno visokoo .... aaa ina4 dano i moq red doide po skoro ..
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    Враца
    Еми то е така... сега като си сама се оплакваш от самотата, ма после като си намериш гадже, ор "съмтинг лайк дат" ще имаш пък проблеми от сорта, че не знаеш дали го обичаш, или пък, че не ти обръща внимание... или некви такива... Така че просто все ще си намираш проблеми... Радвай си се на живота, пък каквото стане - стане... Време за всичко има, не си пропилявай дните в самосъжаление
    еlsy

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Сама в смисъл, че гаджето те е зарязало и сама в смисъл, че ти е тъпо, че нямаш гадже от не знам си колко време?

Град
    Aitos
    To i az tai bqh

Град
    Русе
    еф...и аз съм сама...нямам никого,но не се оплаквам и не рева заради това...мога да го преживея,а и живея с надеждата,че за всеки влак си има пътници...когато човек загуби надеждата,губи вярата,а без вяра губиш смисъла на живота си...аз нямам вяра,но има нещо мъничко,което ме крепи...подкрепата на приятелите ми в това,че все някога ще се намери човек,който да не ме обича единствено като приятел...това ме крепи.
    предполагам имаш приятели?единствено на тях можеш да разчиташ...семейството неможе да ти окаже подкрепа,която могат хора на приблизително твоята възраст.
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Град
    Никъделенд
    Хей, едно момченце е пуснало нова тема "ще си намеря ли някога приятелка"

Инъче човек сам трябва да си го направи така, както иска... Сама трябва да действаш и да намериш човека. Едва ли си съвсем сама... Просто работи в/у въпроса, незнам какво друго да те посъветвам.

П.С: Погледни ми подписа долу )))
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Град
    Никъделенд
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Еми то е така... сега като си сама се оплакваш от самотата, ма после като си намериш гадже, ор "съмтинг лайк дат" ще имаш пък проблеми от сорта, че не знаеш дали го обичаш, или пък, че не ти обръща внимание... или некви такива... Така че просто все ще си намираш проблеми... Радвай си се на живота, пък каквото стане - стане... Време за всичко има, не си пропилявай дните в самосъжаление

Ииии Да!!!! Много правилно! Повярвай!
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Po-dobre sama otkolkoto ne6tastna i naranena...Spoko be 4ovek izlizai pove4e s priqtelite ti-kato trqbva moli gi te da te zapoznaqt s tehni priqteli i t.n.,s1zdavai novi priqtelstva veseli se hodi po kuponi,pyk kato trqbva napravi si i nqkoq registraciq v sait za zapoznanstva...vse 6te si nameri6 nqkoi utre ili sled 1 mesec...

Град
    ВаРнАаАа
    Сичко идва с времето си бе..ти си teen..утре ще се запознаеш с някой и няма да си сама

oleee.....ybivash me avtorke..
    q izlez navan,radvai se na jivota...kafeta,diskoteki..est i y4ene ama ne se ot4aivai
    В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....

И аз съм сам и ми е гадно ;( ама какво да се прави - такъв е живота. Като си имаш верни приятели и се забавляваш не е от толкова голяма значение. Поне аз това се опитвам да си втълпя, че откакто ме скъса бившата не знам къде съм
    Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

Град
    Е там...

Re: саМаААааааа..... =[[=[[

Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    защо сам самаа, и си нямам никогооо ...... : cry:

p.c..ne pishete podigravatelni otgovori prosto iskam da si izleq dushata i da mi dadete nqkaf kuraj
    защото си грозна и тъпа

Повече от фен
    mmm mersii mn :*

ne otgovarqm na xora pod moqta kategoriq kato gorniq potrebitel
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Я горе главата ! Кво си се отпуснала такава.. я почни да излизаш малко повече или върви на диско да видим дали ще се оплакваш после,че си сама

Град
    Ямбол

Re: саМаААааааа..... =[[=[[

Цитирай Първоначално написано от qwer4o
    Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    защо сам самаа, и си нямам никогооо ...... : cry:
    Според мен, сама си си виновна.
    Не, защото неможеш, а защото не искаш да си имаш някого и не правиш нищо по въпроса
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Svishtov, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Пффф аз съм сама вече половин година И не е като да не излизам и да не се запознавам с нови хора.. Не е като да не ме зарибяват разни симпатяги непрекъснато ама аз съм си ТВЪРДЕ претенциозна... Все им намирам някакви кусури
    аз се пробвам ако ще и малко да харесвам даденото момче. не че не съм претенциозна - пфф даже точно обратното, ама кой знае - може да излезе нещо хубаво! ако се стане така, че остана сама - гледам да съм непукистка. каквото има да се случва, ще се случи

Много хора са сами,но това не е повод за умиране нали?като киснеш по цял ден у вас и се самосъжаляваш няма да промениш нещата..лочни да хоиш по скайп срещи,дискотеки,и сякфи такива работи и виж колко бързо ще си намериш някой!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от dqvolski_angel
    аз се пробвам ако ще и малко да харесвам даденото момче. не че не съм претенциозна - пфф даже точно обратното, ама кой знае - може да излезе нещо хубаво! ако се стане така, че остана сама - гледам да съм непукистка. каквото има да се случва, ще се случи
    И най-добрата ми приятелка е така ама аз просто не мога...
    Ама нищо де.. Миналата седмица се запознах с едно много симпатично момче (намери ме в един немски сайт за студенти и още на другия ден се видяхме ) и като че ли всичко му е наред Днеска бяхме целия ден заедно и беше супер забавно а и с родителите ми много се харесаха...Ще видим как ще се развият нещата и дали ще стане нещо между нас

Повече от фен
    daAnoo se polu4i .. ako se xaresvate :* :P :P

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Щото си губиш времето по форуми, вместо да излезнеш навън.
    Божеееееееее
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

И аз съм сама...Просто,защото чакам някой,който няма да е с мен никога!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си