- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- саМаААааааа..... =[[=[[
Ооо я стига... На всеки се случва да остане съвсем самичък. И аз в момента съм си самичка. И ко? Пука ли ми .. нали знам, че нещата ще се оправятСериозно говоря. Сега имам две седмици ваканция, което по принцип е много хубаво, макар и мисълта, че ще си седя вкъщи да ме убива. В училище ... просто седя при едни момичета колкото да не съм сама. Рядко си разменяме някое друго изречение... Но както казах: Сигурна съм, че нещата ще се оправят. А ти - то от теб си зависи. Не й казвайте "Излизай!" .. може да е някаква смахната. А ако не е значи нещата ще се оправят
Не виждам за какво се притесняваш. Но се опитай да си сама без да си самотна
![]()
Аз съм сам и в отношение в любовта (тази дума ми е смешна много) и в отношение на приятели, нямам такива.Как се чуствам ли?По-добре, ако ги имах тези двете неща!Не съм щастлив, но не съм изпаднал в депресия.Правя това което искам и никой нищо не може да ми каже.
Първоначално написано от ScionOfStorm
daa vsi4ki do nqkfa stepen ste pravi .... no az izlizam kodq p okafeta nasam na tam ... oba4e seki koito iska da se zapoznae s men az ne go xar .. iskam to4no tezi xora koito ne moga da imam i se celq prekaleno visokoo .... aaa ina4 dano i moq red doide po skoro ..
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Еми то е така... сега като си сама се оплакваш от самотата, ма после като си намериш гадже, ор "съмтинг лайк дат"ще имаш пък проблеми от сорта, че не знаеш дали го обичаш, или пък, че не ти обръща внимание... или некви такива... Така че просто все ще си намираш проблеми... Радвай си се на живота, пък каквото стане - стане...
Време за всичко има, не си пропилявай дните в самосъжаление
![]()
еlsy![]()
Сама в смисъл, че гаджето те е зарязало и сама в смисъл, че ти е тъпо, че нямаш гадже от не знам си колко време?
To i az tai bqh![]()
еф...и аз съм сама...нямам никого,но не се оплаквам и не рева заради това...мога да го преживея,а и живея с надеждата,че за всеки влак си има пътници...когато човек загуби надеждата,губи вярата,а без вяра губиш смисъла на живота си...аз нямам вяра,но има нещо мъничко,което ме крепи...подкрепата на приятелите ми в това,че все някога ще се намери човек,който да не ме обича единствено като приятел...това ме крепи.
предполагам имаш приятели?единствено на тях можеш да разчиташ...семейството неможе да ти окаже подкрепа,която могат хора на приблизително твоята възраст.
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Хей, едно момченце е пуснало нова тема "ще си намеря ли някога приятелка"![]()
Инъче човек сам трябва да си го направи така, както иска... Сама трябва да действаш и да намериш човека. Едва ли си съвсем сама... Просто работи в/у въпроса, незнам какво друго да те посъветвам.
П.С: Погледни ми подписа долу)))
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Първоначално написано от nicolepcd
Ииии Да!!!! Много правилно! Повярвай!
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Po-dobre sama otkolkoto ne6tastna i naranena...Spoko be 4ovek izlizai pove4e s priqtelite ti-kato trqbva moli gi te da te zapoznaqt s tehni priqteli i t.n.,s1zdavai novi priqtelstva veseli se hodi po kuponi,pyk kato trqbva napravi si i nqkoq registraciq v sait za zapoznanstva...vse 6te si nameri6 nqkoi utre ili sled 1 mesec...
Сичко идва с времето си бе..ти си teen..утре ще се запознаеш с някой и няма да си сама![]()
oleee.....ybivash me avtorke..
q izlez navan,radvai se na jivota...kafeta,diskoteki..est i y4ene ama ne se ot4aivai![]()
![]()
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
И аз съм сам и ми е гадно ;( ама какво да се прави - такъв е живота. Като си имаш верни приятели и се забавляваш не е от толкова голяма значение. Поне аз това се опитвам да си втълпя, че откакто ме скъса бившата не знам къде съм![]()
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.
защото си грозна и тъпаПървоначално написано от exclusive__16
mmm mersii mn :*
ne otgovarqm na xora pod moqta kategoriq kato gorniq potrebitel![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Я горе главата ! Кво си се отпуснала такава.. я почни да излизаш малко повече или върви на диско да видим дали ще се оплакваш после,че си сама![]()
Първоначално написано от qwer4o
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Много хора са сами,но това не е повод за умиране нали?като киснеш по цял ден у вас и се самосъжаляваш няма да промениш нещата..лочни да хоиш по скайп срещи,дискотеки,и сякфи такива работи и виж колко бързо ще си намериш някой!!
И най-добрата ми приятелка е така ама аз просто не мога...Първоначално написано от dqvolski_angel
Ама нищо де.. Миналата седмица се запознах с едно много симпатично момче (намери ме в един немски сайт за студенти и още на другия ден се видяхме) и като че ли всичко му е наред
Днеска бяхме целия ден заедно и беше супер забавно а и с родителите ми много се харесаха...Ще видим как ще се развият нещата и дали ще стане нещо между нас
![]()
daAnoo se polu4i .. ako se xaresvate :* :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БожеееееееееПървоначално написано от baby_bitch
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И аз съм сама...Просто,защото чакам някой,който няма да е с мен никога!