.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Парфюми Тестер или Не ?!

Искам да ви попитам каква е разликата в парфюмите от това дали той е тестер или не,примерно искам да си купя Bvlgari ако е тестер с какво ще е по-лош от това да не е Мисля да си го поръчвам от САЩ и затова питам а и тези 1,7 oz.....3 oz.....3,4 oz .... и т.н какво означават.Благодаря ви предварително
    Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    WTF в к'во време живеем мъжете с нищо не се различават от шибаните жени

Oz е грамажа. Използва се вместо милилитри. Парфюм 1.7 е 50 мл, а 3,4 е 100 мл (или нещо такова беше).

За разликата и аз не знам, по едно време знаех, но после друго инфо научих и се обърках тотално.
    Имала съм тестери, които са били доста трайни и такива, които за нищо не стават и са си най-явното менте.

Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Oz е грамажа. Използва се вместо милилитри. Парфюм 1.7 е 50 мл, а 3,4 е 100 мл (или нещо такова беше).

За разликата и аз не знам, по едно време знаех, но после друго инфо научих и се обърках тотално.
    Имала съм тестери, които са били доста трайни и такива, които за нищо не стават и са си най-явното менте.
    Мерси Питах защото гледам че цената на тестерите е доста по-ниска от тази на тези в Оригиналните опаковки,та се почудих дали изобщо има някаква разлика

Мега фен
    Град
    Utopia..
    разликата в цените е голяма, но това не трябва да те притеснява
    все пак тестерите са си парфюми, но без капачка и опаковка...
    а примерно такова нещо не можеш да подариш, нали така

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    тестерите не стават за подарак наистина но може да ги използваш ако случайно оригинала вече е свършил аз имам в нас различни оригинали и тестери за мн спешни слу4аи

моята приятелка мн обича в някой магазин да са напрауска обилно с парфюмче което е тестер и да си тръгне мн забавно
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    моята приятелка мн обича в някой магазин да са напрауска обилно с парфюмче което е тестер и да си тръгне Laughing Cool Laughing Laughing мн забавно
    ... и изключително селско...

По темата, имам няколко тестера, които са си супер и изобщо не се различават по качество от оригинала, даже и капачки си имат.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Тестерите са по - евтини, но дори и да миришат като оригинала, са по - нетрайни.

Цитирай Първоначално написано от Goddes`
    Тестерите са по - евтини, но дори и да миришат като оригинала, са по - нетрайни.
    Значи по-добре е оригинал,а и разликата им е само 4 долара Май по-добре да си дам 4 долара отгоре,но да е по-качествено имам впредвид 4 долара е по-скъп оригинала от тестера на Bvlgari Aqua

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pencho1991
    Цитирай Първоначално написано от Goddes`
    Значи по-добре е оригинал,а и разликата им е само 4 долара Май по-добре да си дам 4 долара отгоре,но да е по-качествено имам впредвид 4 долара е по-скъп оригинала от тестера на Bvlgari Aqua
    Ее,то за 4 долара има ли смисъл от тестер...Много ясно - поръчай си оригинала.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Momiche, kyde ima mqsto, na koeto prodavat tester? Tova e glupavo. Testera e parfium, koito se dava bezplatno na magazina, za da go pryskat horata i da precenqvat dali im haresva. Ima nqkoi jeni, koito idvat v sklada (imame sklad za parfiumi), razglejdat parfiumite, probvat razlichni i na drugia den ili po natataka idvat da si kupqt nqkoi, zashtoto im e bil traen ot ednoto pryskane ot testera. Za tova ne moje edin tester da byde po-losh ot originala, po-skoro toi trqbva da byde po-dobroto kachestvo dori.

тестерите са по-дълготрайни,защото в тях е по-голям концентрат

Цитирай Първоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
    тестерите са по-дълготрайни,защото в тях е по-голям концентрат
    +1

Супер фен Аватара на j_adore2
    Една позната на майка ми продава парфюми и нали съответно има и тестери,които обаче тестери,тя ако трябва да даде напр 4 в един магазин тя дава 2 и останалите ги продава.Аз така си взех един Версаче 75 мл за 50 лева ,а в магазина е 170 някъде и съм си доволна от него
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Momiche, kyde ima mqsto, na koeto prodavat tester? Tova e glupavo. Testera e parfium, koito se dava bezplatno na magazina, za da go pryskat horata i da precenqvat dali im haresva. Ima nqkoi jeni, koito idvat v sklada (imame sklad za parfiumi), razglejdat parfiumite, probvat razlichni i na drugia den ili po natataka idvat da si kupqt nqkoi, zashtoto im e bil traen ot ednoto pryskane ot testera. Za tova ne moje edin tester da byde po-losh ot originala, po-skoro toi trqbva da byde po-dobroto kachestvo dori.
    не се продавали тестери

Така и не разбрах кое е по-добро,но по пътя на логиката не може тестера да е по-добър от оригинала,това е все едно тези дрехи дет ги шият за проба да са по-хубави от оригиналните Навярно оригинала си е по-хубав,но понеже е доста по-скъп и всички си купуват тестери Това е нещо като поговорката за мерцедес:
    "Няма хора дет не харесват Мерцедес,не го харесват тези които не могат да си го позволят".....нещо такова Благодаря ви все пак,но мисля да си взема Оригинала,по моите разсъждения трябва да е по-добро,иначе ще се продават само Тестери

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    разликата в цените е голяма, но това не трябва да те притеснява
    все пак тестерите са си парфюми, но без капачка и опаковка...
    а примерно такова нещо не можеш да подариш, нали така
    +1
    п.п. подписа ти
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си