- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Парфюми Тестер или Не ?!
Искам да ви попитам каква е разликата в парфюмите от това дали той е тестер или не,примерно искам да си купя Bvlgari ако е тестер с какво ще е по-лош от това да не еМисля да си го поръчвам от САЩ и затова питам
а и тези 1,7 oz.....3 oz.....3,4 oz .... и т.н какво означават.Благодаря ви предварително
![]()
Първоначално написано от tqnkо
Oz е грамажа. Използва се вместо милилитри. Парфюм 1.7 е 50 мл, а 3,4 е 100 мл (или нещо такова беше).
За разликата и аз не знам, по едно време знаех, но после друго инфо научих и се обърках тотално.
Имала съм тестери, които са били доста трайни и такива, които за нищо не стават и са си най-явното менте.![]()
МерсиПървоначално написано от Jaffs
Питах защото гледам че цената на тестерите е доста по-ниска от тази на тези в Оригиналните опаковки,та се почудих дали изобщо има някаква разлика
![]()
![]()
разликата в цените е голяма, но това не трябва да те притеснява
все пак тестерите са си парфюми, но без капачка и опаковка...
а примерно такова нещо не можеш да подариш, нали така![]()
тестерите не стават за подарак наистина но може да ги използваш ако случайно оригинала вече е свършил аз имам в нас различни оригинали и тестери за мн спешни слу4аи
моята приятелка мн обича в някой магазин да са напрауска обилно с парфюмче което е тестер и да си тръгне![]()
![]()
![]()
мн забавно
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
... и изключително селско...моята приятелка мн обича в някой магазин да са напрауска обилно с парфюмче което е тестер и да си тръгне Laughing Cool Laughing Laughing мн забавно
По темата, имам няколко тестера, които са си супер и изобщо не се различават по качество от оригинала, даже и капачки си имат.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Тестерите са по - евтини, но дори и да миришат като оригинала, са по - нетрайни.![]()
Значи по-добре е оригинал,а и разликата им е само 4 долараПървоначално написано от Goddes`
Май по-добре да си дам 4 долара отгоре,но да е по-качествено
имам впредвид 4 долара е по-скъп оригинала от тестера на Bvlgari Aqua
![]()
Ее,то за 4 долара има ли смисъл от тестер...Много ясно - поръчай си оригинала.Първоначално написано от pencho1991
![]()
Momiche, kyde ima mqsto, na koeto prodavat tester? Tova e glupavo. Testera e parfium, koito se dava bezplatno na magazina, za da go pryskat horata i da precenqvat dali im haresva. Ima nqkoi jeni, koito idvat v sklada (imame sklad za parfiumi), razglejdat parfiumite, probvat razlichni i na drugia den ili po natataka idvat da si kupqt nqkoi, zashtoto im e bil traen ot ednoto pryskane ot testera. Za tova ne moje edin tester da byde po-losh ot originala, po-skoro toi trqbva da byde po-dobroto kachestvo dori.
+1Първоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
Една позната на майка ми продава парфюми и нали съответно има и тестери,които обаче тестери,тя ако трябва да даде напр 4 в един магазин тя дава 2 и останалите ги продава.Аз така си взех един Версаче 75 мл за 50 лева ,а в магазина е 170 някъде и съм си доволна от него![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
не се продавали тестериПървоначално написано от Nadelina
![]()
Така и не разбрах кое е по-добро,но по пътя на логиката не може тестера да е по-добър от оригинала,това е все едно тези дрехи дет ги шият за проба да са по-хубави от оригиналнитеНавярно оригинала си е по-хубав,но понеже е доста по-скъп и всички си купуват тестери
Това е нещо като поговорката за мерцедес:
"Няма хора дет не харесват Мерцедес,не го харесват тези които не могат да си го позволят".....нещо таковаБлагодаря ви все пак,но мисля да си взема Оригинала,по моите разсъждения трябва да е по-добро,иначе ще се продават само Тестери
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от OtherDimension
![]()
п.п. подписа ти![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!