- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще си намеряли ли някога приятелка :(
Проблема е следният че всеки се смее на името ми ,а то е Цоко и на мене ми смещно но.В повечето случай се представян като Коко защото ми харесва повече.Ако разговярям с момиче мноооогггооо ме е срами...Същосъм и адски грозен и затова всички ме отблъскват имам 2ма истниски приятели с който мога да споделям.
![]()
.
h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.
ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООО мерси просто за съвета жалако за форума.
хей момко...за всеки влак си има пътници...и аз не вярвах,че мога да се променя,но го направих.не вярвам,че ще имам гадже,но и това може да се случи...просто е въпрос на време...а в твоя случай е въпрос на желание да промениш външния си вид!
всичко е поправимо...ако си некф кльощав зубар,с дълга коса никой нема да те хареса,мн ясно!
бъди си зубар...не е лошо да си четеш там и да имаш само 6ци...но поне за външния си вид можеш да се грижиш.
пробвай като за начало с прическата...смени стила на обличане...използвай парфюм...направи впечатление и ДОКАЖИ,че не си онзи сухар,който си!ъъ...който мислят че си![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
ббхаха къв съвет искаш то толкова си се сдухал и така си си подтиснал самочувствието че и дядо мраз не може да ти помогне.какъв съвет искаш ние не можем да ти помогнем.Ако сам не си вдигнеш самочувствието и не се промениш просто не виждам как ше стане...ПалачинкО,или с ,,У" беше?Първоначално написано от paLacHinKy
Не съм зубар,мисля че се обличам добре не съм с дълга коса а какъв друг стил да пробвам ЕМО ?!?! Никога !Първоначално написано от samoubiika
апф ;д;д нали...дааш съвети на некф нещастник,който ИСКА съвети,а после отхвърля и се прави на интересен.uf...razbrah 6to ne te haresvat
МИ СТАНИ ГЕЙ БЕ МОЙ...да не е мой проблем,че неможеш да си намериш гадже?Точно в тъпия ти характер е проблема!Тука да реши човек да помогне на некф задръстеняк,а той със цялата си наглост да се прави на интересен...лично за мен проблема не е в името,а в човека,криещ се зад него!
И говорех за стил на обличане,а не начин на живот!Говорех да промениш стила си в отношение на ДРЕХИТЕ,а не стила като цяло...
и айде като си толкова 'печен' и надут,дай некоя снимка да те видим що за стока си...
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
zelenooko_kote защо?![]()
представяй се като Цоцко...използвай хумора си ако имаш такъв,ако нямаш развий тва е моя съвет за теб пич
![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Да имам чуство за хумур но в някой случай дразня.И за стилъв на дрехите ще го пробвам това
.
Ми аз съм останал с впечатление че повечето днешните момичета гледат да си намерят богати красиви момчета и такива което аз нямам![]()
![]()
А ти искаш да си хванеш някоя от тези "повечето"? Лош избор... Да ти кажа и за момичета и за момчета трудно се намира свястна "стока". Свестните партньори не се срещат под път и над път особено пък в тинейджърска възраст.Първоначално написано от paLacHinKy
Знам че е така аз си търся приятелка нещо средно![]()
Има пък един приятел от квартала, който се казва Цветан май, ам на галено му викаме Цоко и е некво яко. Не мисля, че проблема ти е в името.![]()
Приятел като не ти харесва името ти отиди и си го смени само че незнам как става ..трябва да разпиташ ..познавам една баба която се казва Лиляна но искала да се прекръсти на Лили и не разбрах ходила ли не е ли какво са и казали ..трябва да се пита!
не нямаПървоначално написано от paLacHinKy
И аз мисля че проблема не е в името а е мене.А това за прекръстването трябва да се ходи да те кръстят и еи такива.И мисля проблема че е мн. ме е срам и не мога да попитам искаш ли да тръгнем и такива(Да се заговоря с момиче)И в блиските 2 седмици ще пробвам![]()
![]()
![]()
![]()
нещо против дългата коса ли чухПървоначално написано от samoubiika
![]()
НЕ съм казал че мразя емо но не харесвам а за дългата коса нямам много портив![]()
![]()
![]()
![]()
ne e problema v imeto ti,a v teb,prosto na[ravi nqkakva promqna v sebe si,ne govorq samo,kato vun6en vid,no i po harakter,vsa6nost nz,kak se durji6 kum momi4eta,no pomisli po vuprosa za promqna
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ми мисля че се държа добре към момичетата.За промяна в характера ще опитам![]()
Стани фолк певец.
ПРедстави си дует-Галена и Цоко![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg