- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ДА или НЕ на секса за 1ви път през 1вия месец от връзката?
Ако го искаш да, ако го правиш просто ей така не.Не е важно колко време сте били заедно, а как сте го прекарали!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
emi spored men moje i o6te 2rata sedmica iaz bix go napravila ako nali si obi4am fr.. i se 4ufstfam sigyrna s nego ....
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Ако момичето е девствено определно Против!
Първо трябва да се опознаят доста добре,а също така да си опознаят и телата,защото така ще е мн по-хубаво![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз съм за..защото ми се е случвало нещу подобно...понякога дори ти е по- яко ако не познаваш добре човека..и ако знаеш че повече няма да го видиш...за първия път .....кво като е първи път..
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Значи...да си кажа аз...
Пускала съм в различни периоди от връзката ми,но забелязвам,че е по-добре да накараш момчето да те опознае вътрешно,преди да го пуснеш между краката си и да му дадеш да те разгледа външно...
Първите момчета с които бях...карах ги да ме чакат с месеци...и като се замисля,адски много ме обичаха,а и до сега...
Другите...им пусках бързо,на 1-2 седмици...дори на 2 ден...![]()
И какво получавам???
Не казва-"искам да те видя,да си говорим и гушкаме,да те целувам"
Казва..." Искам сега да си тук,да се изчукаме бясно,страхотна си...искам секс,прави ми се секс,възбуден съм,ела..."
...Изобщо само за секс ми плямпат,от което страшно много се дразня и за тва късам наред!![]()
Тва е...ако искаш свестен....бъди свестна![]()
Против!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Не виждам какво толкова важно има в първия път. Повечето момичета си го представят толкова романтично..а според мен не е кой знае какво. И повечето после пишат тук как са се разревали и не знам си какво още. Тъй че дали ще е на първия месец или на първата година - не мисля, че има голямо значение. Щото след два дена може да ти бият шута и кво .. ? Важното е да има "нещо си" между тях двамата, не е задължително да е любов според мен ..
Стига бе....Ако си на възраст 17-18, ще изчакаш седмица-две и тогава, ама месец?! Едва ли....Иначе казано - за.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Против![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
С мъжа ми се чакахме 18 месеца, а като започнахме връзката си бяхме на 19.....Вече сме 4 години и отгоре заедно....Бързата работа, срам за майстора. А и бързо дадеш ли се-скоро няма кой знае какво да предложиш и няма да си толкова интересна. А и как ще се опознаете добре, като единствената ви мисъл е за леглото...Платоничните моменти в 1 връзка са прекрасни и не бива да се пропускат.Първоначално написано от Janeta_
Бях на 18 и половина, но не изчаках седмица-две, нито месец, а много повече!Първоначално написано от Janeta_
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е, ако ви е било за пръв път...
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
И да не е за пръв път, пак няма закъде да бързам!Първоначално написано от Janeta_
Sexita, мислим еднакво!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
против![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
попринцип съм против . но мн зависи от отношеноята на въпросните индивиди преди това - приятели ли са , вярват ли си и т.н. .. ако са приятели и се харесват от мн време - да се взимат .. ама да се знаят от 2 седмици и да са се запознали по интернет - категорично против![]()
![]()
В темата се говори за първи път. А и да не ми е за първи път пак мисля да поизчакам. Пак казах-платоничните моменти в 1 връзка са много важни. да не говорим, че ще ми трябва доста време с който и да е, да изпитам нещо подобно на чувство и привличане, след като съм се разделила с мъжа, който обичам така силно(ако не дай си Боже стане).Първоначално написано от Janeta_
Protiv tvurdo!!!
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...