.

Виж резултатите на анкетата: Секс за първи път на първия месец заедно?...

Гласували
383. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

193 50,39%
  • ако е някоя пиянска вечер...за

32 8,36%
  • ПРОТИВ

158 41,25%
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 140
    Град
    Самуеър...
    МНОГО ЗА... после ще си намерят тема за да се скарат и накрая мерака им ще остане на вятъра... пък и нека го правят... въпроса е удоволствието...
    Червно, дълго, клати се и се празни...

Напълно против!
    Different style, different move,
    Damn I like the way you move ..

ест че против.. с моя приятел пърия месец от връзката ни ооще се държахме за ръце и не ставаше и дума за секс (и на двамата ни бе6е за 1-ви път - чакахме се 9месеца)

Против!

ЕДИН месец малко ли е бе хора?И две години да стоите с един човек мислите ли,че ще го опознаете?!
    Ако хората се познават от по-късно от един месец и тръгнат както при мен с моето момче се познавахме предварително и после тръгнахме и към 2-рата седмица чак го направихме...Така или иначе ще се случи,но аз не бях сигурна че исках с него,но сега вече осъзнавам колоко правилно съм постъпила и не съм изчакала,защото щях само да попреча на връзката ни,която благодарение на секса се закрепи още повече и макар и 2 седмици и половина по-късно да се разделихме(не заради секса ми заради други хора зависници) аз останах с добри чувства и имаме толкова общи неща,че сега не можем да се наговорим по телефона,някой ден може би пак ще бъдем заедно.Така,че както всяко нещо и това си има предимства и недостатъци ....Ако наистина намериш сродната душа няма да мислиш то просто ще ти дойде от вътре...

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Град
    Gabr0v0
    Против.. според мен трябва да се изчака повече време, за да се види, че се обичат наистина и че държат един на друг..

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Според мен много зависи от отношенията им...Дали се познават от отдавна или от скоро.....
    Освен това човек опознава половинката си цял живот...Няма да го опознаете за месец-два...
    Вие или си пасвате или не....За 1 месец сте разбрали това...а секса е начин за да заздравите връзката си...Не виждам нищо лошо...Но всеки сам преценява за себе си....

Мега фен Аватара на Hilary_
    Против ... прекалено малко време е ...

Против !
    Не преставам да се бoря, страх0вете си аз побеждавам, и когато силно страдам,враговете си даже не мразя! Може да се уморявам, но намирам сили да кажа ПРОДЪЛЖАВАМ ....

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Зависи от отношенията м/у двамата,нооо за..

Град
    ГаБрОвО
    Като се има на предвит че по голямата част от момичетата на възраст 13-14-15 години правят секц като "разпрани" ни виждам проблема ... но така смятам аз (зависи от момичето )
    I am crazy, and I don't give a fuck!
    http://bg.netlog.com/merakliew/photo...=766913#photos

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    против
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Az pyk sym "za",pravila sym go dosta i ne syjalqvam
    Ima mnogo udovolstviq v tozi jivot,no sexyt e edno ot nai-velikite!!! Svyrji se s men: www.momi4eta.net

Това с пиянската вечер е приемливо, ако с този човек не искаш да имаш нищо повече. Но ако искаш сериозна връзка - трябва да запазиш тръпката възможно най-дълго.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    незнам
    ЗА
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Град
    Sofiq
    ама какви са тези глупости за или против ...тука имам чувството че всички са монахини и отчета....има ли сексуално привличане и от двете страни трябва да се усъществи ако ще да е на 1-та секънда от "връзката" та нали все от някъде тази връзка трябва да почне да укрепва, ако не от секса от къде ...целувките и милувките... с който сваляме пините девойки и младежи по дискотеките
    слезте на земята малко хора

псп нека всички които за "против" да напишат и възраста си
    обзалагам се че са 14-16 годишни който все още незнаят къде се намират (мое мнение, нищо лично)
    колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg

Ако на някой от двамата му е за първи път, тоест е девствен/а, съм ПРОТИВ..
    Но ако и двамата вече са го правили аъм за..

Не виждам нищо лошо за секса в 1месец на 1връзка

Голям фен
    ЗА :P
    love is gone!

Аз съм ЗА, при мен се случи точно така и изобщо не съжалявам. И до ден днешен съм заедно с този човек, а вече е минало повече от година, така че е строго индивидуално - зависи от отношенията между двамата.

Ммм не съм против!!!Ама ако са толкова малки под 18,около 15 годишни тогава им е рано,особено ако на единия му е за първи път!!!Иначе ние с моя приятел го направихме на третия ден,но сме над 18 и е нормално да ти се иска,вече цял месец да чакаш си е доста!Ако човека те привлича що да не го направиш,но ако не си сигурен и си малък ,тогава не!!Например аз на 13 имах гадже и ходихме 6 месеца,но не го направихме,той постоянно искаше,но не!Ии така въпрос на избор!! ))

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    против

Супер фен
    Против.
    Изобщо...против секса преди да са се опознали добре. (Под което разбирам доста повече от ''какво обичаш да ядеш?'' )

Град
    Maina Town
    Аз съм за.. Първият път ми беше с човек който не съм обичала повече от приятелски.. Имаше някакво привличане, тръгнахме ии 2-3 седм след това реших че съм достатъчно готова и любопитна (признавам си) и го направих. С този човек до ден днешен се уважаваме толкова много и имаме прекрасно приятелство...
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

познато ... ЗА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си