- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ДА или НЕ на секса за 1ви път през 1вия месец от връзката?
МНОГО ЗА... после ще си намерят тема за да се скарат и накрая мерака им ще остане на вятъра... пък и нека го правят... въпроса е удоволствието...
Червно, дълго, клати се и се празни...
Напълно против!
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
ест че против.. с моя приятел пърия месец от връзката ни ооще се държахме за ръце и не ставаше и дума за секс (и на двамата ни бе6е за 1-ви път - чакахме се 9месеца)
ЕДИН месец малко ли е бе хора?И две години да стоите с един човек мислите ли,че ще го опознаете?!
Ако хората се познават от по-късно от един месец и тръгнат както при мен с моето момче се познавахме предварително и после тръгнахме и към 2-рата седмица чак го направихме...Така или иначе ще се случи,но аз не бях сигурна че исках с него,но сега вече осъзнавам колоко правилно съм постъпила и не съм изчакала,защото щях само да попреча на връзката ни,която благодарение на секса се закрепи още повече и макар и 2 седмици и половина по-късно да се разделихме(не заради секса ми заради други хора зависници) аз останах с добри чувства и имаме толкова общи неща,че сега не можем да се наговорим по телефона,някой ден може би пак ще бъдем заедно.Така,че както всяко нещо и това си има предимства и недостатъци ....Ако наистина намериш сродната душа няма да мислиш то просто ще ти дойде от вътре...
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
Според мен много зависи от отношенията им...Дали се познават от отдавна или от скоро.....
Освен това човек опознава половинката си цял живот...Няма да го опознаете за месец-два...
Вие или си пасвате или не....За 1 месец сте разбрали това...а секса е начин за да заздравите връзката си...Не виждам нищо лошо...Но всеки сам преценява за себе си....![]()
![]()
![]()
Против ... прекалено малко време е ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Против !![]()
Не преставам да се бoря, страх0вете си аз побеждавам, и когато силно страдам,враговете си даже не мразя! Може да се уморявам, но намирам сили да кажа ПРОДЪЛЖАВАМ ....
Като се има на предвит че по голямата част от момичетата на възраст 13-14-15 години правят секц като "разпрани" ни виждам проблема ... но така смятам аз (зависи от момичето )
I am crazy, and I don't give a fuck!
http://bg.netlog.com/merakliew/photo...=766913#photos
против![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Az pyk sym "za",pravila sym go dosta i ne syjalqvam![]()
Ima mnogo udovolstviq v tozi jivot,no sexyt e edno ot nai-velikite!!! Svyrji se s men: www.momi4eta.net
Това с пиянската вечер е приемливо, ако с този човек не искаш да имаш нищо повече. Но ако искаш сериозна връзка - трябва да запазиш тръпката възможно най-дълго.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
ама какви са тези глупости за или против ...тука имам чувството че всички са монахини и отчета....има ли сексуално привличане и от двете страни трябва да се усъществи ако ще да е на 1-та секънда от "връзката" та нали все от някъде тази връзка трябва да почне да укрепва, ако не от секса от къде ...целувките и милувките... с който сваляме пините девойки и младежи по дискотеките
![]()
слезте на земята малко хора
псп нека всички които за "против" да напишат и възраста си
обзалагам се че са 14-16 годишни който все още незнаят къде се намират (мое мнение, нищо лично)
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
Ако на някой от двамата му е за първи път, тоест е девствен/а, съм ПРОТИВ..
Но ако и двамата вече са го правили аъм за..
Не виждам нищо лошо за секса в 1месец на 1връзка![]()
![]()
ЗА :P
love is gone!
Аз съм ЗА, при мен се случи точно така и изобщо не съжалявам. И до ден днешен съм заедно с този човек, а вече е минало повече от година, така че е строго индивидуално - зависи от отношенията между двамата.![]()
![]()
Ммм не съм против!!!Ама ако са толкова малки под 18,около 15 годишни тогава им е рано,особено ако на единия му е за първи път!!!Иначе ние с моя приятел го направихме на третия ден,но сме над 18 и е нормално да ти се иска,вече цял месец да чакаш си е доста!Ако човека те привлича що да не го направиш,но ако не си сигурен и си малък ,тогава не!!Например аз на 13 имах гадже и ходихме 6 месеца,но не го направихме,той постоянно искаше,но не!Ии така въпрос на избор!!))
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Против.
Изобщо...против секса преди да са се опознали добре. (Под което разбирам доста повече от ''какво обичаш да ядеш?'' )
Аз съм за.. Първият път ми беше с човек който не съм обичала повече от приятелски.. Имаше някакво привличане, тръгнахме ии 2-3 седм след това реших че съм достатъчно готова и любопитна (признавам си) и го направих. С този човек до ден днешен се уважаваме толкова много и имаме прекрасно приятелство...
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!