- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ДА или НЕ на секса за 1ви път през 1вия месец от връзката?
Хм,при мен беше на втория месец,а и преди това се познавахме от примерно 4 месеца.И въпреки всичко не съжалявам,защото и до днес съм с този човек.Но като цяло съм против.Не мога да си представя да го направя с когото и да било друг,ако ще от 10 месеца да сме заедно.
Демек-против
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
За стига момичето да е готино и да се съгласиПървоначално написано от dqvolski_angel
![]()
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
Опредено ЗА
Предвид примитивното мислене на путките,винаги е предимство да имаш кола
v zavisimost ot obstoqtelstavata i v zavisimost ot dvamata partniori i tqhnoto jelanie za tova
Докато не се опознаят добре, според мен двама души не бива да правят секс. И за мен не става въпрос за 1 месец, а за 6 месеца минимум, да не кажа година.
за
Първоначално написано от TheBlueAvalanche
Уооооу!!!Толкова въздържание!!Може би ако са били девствени,тогава може да чакат толкова!!!Иначе е прекалено мн време!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
ЗАААА!!!
ела насам беее![]()
Против.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Защо не? Един месец е дълго време,особено ако искаш само да бройкаш.![]()
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Аз го направих с гаджето ми точно като правихме един месец и не съжалявам. Вече година и половина сме заедно. По принцип зависи от много работи![]()
![]()
- не бих тръгнала с някой ако "още не се познаваме"Първоначално написано от dqvolski_angel
и после аз съм ЗА! за да съм заедно с един човек аз трябва да съм го опознала и да му се доверявам![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Ясна работата... 43% гласували против. Демек 43% девствени под петнайсет годишни. sad
Temet Nosce
벨야카
Първият месец категорично НЕ... след 3-тия / 4-тия месец може![]()
Прочетох в началото коментар от сорта на '' повечето ми приятели смятат,че само к*****е могат да ти пуснат на 1вия месец '' ?! С приятеля ми правихме секс след 1вия месец заедно. Познавам го добре, имам му доверие. Дай да не правиме секс,като ни се прави,освен или??Какво сега да се имам ли за к***а, бе пич?!
![]()
P.S. Според мен повечето гласували не знаят какво е да имаш връзка още по-малко какво е секс![]()
Вече ми писна!
ми с мен е почти същото... няма и месец от както ходим (аз съм на 13 и половина а той този месец прави 18 ) .. но когато съм със него се чувствам много сиг и спокойна.. все още не съм го правила , но може и да стани скоро време.. НЕ - той не ме кара даже ми каза , че за секс е рано да говорим.. но аз знам , че той сиг го иска щото преди мн пъти го е правил , пък и аз честно казано се чувствам готова нищо , че съм толкова малка и искам да е с него...
![]()
![]()
![]()
ааа и забравих да спомена , че се познаваме от както се помна- той е брат на една от най добрите ми фр
Много ясно че за ... аз съм твърдо за "секса за здрасти" ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!