.

Виж резултатите на анкетата: Секс за първи път на първия месец заедно?...

Гласували
383. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

193 50,39%
  • ако е някоя пиянска вечер...за

32 8,36%
  • ПРОТИВ

158 41,25%
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 140 от общо 140
    Супер фен Аватара на Shia
    За,от какъв зор някой ще й/ми казва кога да правя секс.И кой е казал,че трябва цялото им познанство да е 1 месец.От един да ходят,ама да се познават от три.
    Аз поне като тръгвам с някого,не тръгвам на първия ден ,в който съм го срещнала.Първо време за опознаване,после идва онази тръпка на харесването,така наречето зарибяване е след това и чак тогава тръгваме.

Много ясно, че може да се прави секс. Това е решение, различно за всеки. Няма общ стандарт и много зле ако някои хора го смятат за нещо подобно. Никакъв не е проблема.
    За.

Всеки човек прави грешки ,за които някога може би ще съжалява.С моя приятел сме вече 2 години заедно ,а секса ... е съвсем отначалото.Не знам дали това ме прави курва - той ми беше първия .Просто исках да опитам и го направих !Беше в първата седмица ...Сгреших !Признавам си го ,дори да съжалявам - не мога да върна времето назад.Важното е ,че сме заедно все още и се обичаме .
    Да обичаш значи да страдаш!

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Ебахти тъпата тема бе човеееееееееееееееееек,

зависи от самата връзка е, може да стане на 2рия ден може и след 1 година. Като искат да го направят 2мата и ако не са някой задръстеняци ще го направят да не са сакати..........

Re: ДА или НЕ на секса за 1ви път през 1вия месец от връзкат

Аз съм За

Сериозна връзка? ПРОТИВ!

Девственици!

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от skuck
    Пропсуна да споменеш кви съм им отношенията и чувствата един към друг! Ако се обичат -да! ако не -НЕ!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от skuck
    Пропсуна да споменеш кви съм им отношенията и чувствата един към друг! Ако се обичат -да! ако не -НЕ!
    За каква любов говорим, при условие, че връзката (ако може даже да се нарече такава...) е от един месец ?! Айде стига глупости, обичали се...

А по въпроса - за всекиго понятието "приемливо" е различно. А аз лично, отговорих "Не".
    Това, което е лесно, не е интересно.

За тия работи няма срок, може да се случи първия час, може след месец, а има хора, които чакат с години.

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    За,що пък да съм против,рано или късно,тва ще се случи!
    Ае май късничко е по-добре, а ?
    ЯЯЯяя мисли малко

Цитирай Първоначално написано от kstanishev
    За тия работи няма срок, може да се случи първия час, може след месец, а има хора, които чакат с години.
    ако наистина обичаш и държиш на човека до себе си ще чакаш колкото е нужно
    All i want is... everything
    I'm just a wanna be.

зависи от партни0ра..инъче съм за

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си