- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ДА или НЕ на секса за 1ви път през 1вия месец от връзката?
За,от какъв зор някой ще й/ми казва кога да правя секс.И кой е казал,че трябва цялото им познанство да е 1 месец.От един да ходят,ама да се познават от три.
Аз поне като тръгвам с някого,не тръгвам на първия ден ,в който съм го срещнала.Първо време за опознаване,после идва онази тръпка на харесването,така наречето зарибяване е след това и чак тогава тръгваме.
Много ясно, че може да се прави секс. Това е решение, различно за всеки. Няма общ стандарт и много зле ако някои хора го смятат за нещо подобно. Никакъв не е проблема.
За.
Всеки човек прави грешки ,за които някога може би ще съжалява.С моя приятел сме вече 2 години заедно ,а секса ... е съвсем отначалото.Не знам дали това ме прави курва - той ми беше първия .Просто исках да опитам и го направих !Беше в първата седмица ...Сгреших !Признавам си го ,дори да съжалявам - не мога да върна времето назад.Важното е ,че сме заедно все още и се обичаме .
Да обичаш значи да страдаш!
Ебахти тъпата тема бе човеееееееееееееееееек,
зависи от самата връзка е, може да стане на 2рия ден може и след 1 година. Като искат да го направят 2мата и ако не са някой задръстеняци ще го направят да не са сакати..........
Аз съм За![]()
За каква любов говорим, при условие, че връзката (ако може даже да се нарече такава...) е от един месец ?! Айде стига глупости, обичали се...Първоначално написано от skuck
А по въпроса - за всекиго понятието "приемливо" е различно. А аз лично, отговорих "Не".
Това, което е лесно, не е интересно.
Ае май късничко е по-добре, а ?Първоначално написано от Alexandra93
ЯЯЯяя мисли малко
ако наистина обичаш и държиш на човека до себе си ще чакаш колкото е нужноПървоначално написано от kstanishev
![]()
All i want is... everything
I'm just a wanna be.
зависи от партни0ра..инъче съм за![]()